Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

midem bulanıyor diye suyu azalttım evt yoksa 3 lt su içerim yarıya düştü
uzanma hala yapmıyorum ama eğilmeme işini bıraktım ne yalan söyleyim.

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Duaların gücüne ben çok inanıyorum.. Dualarımda olucaksın hep Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah öyle bir süreç ki kimse başına ne geleceğini ne yaşayacağını bilemiyor. Bizler iyi düşüncelerle yola çıkıyoruz anca Allahım sağlıkla kucağına alacağın evlat(lar) nasip etsin bu son üzüldüğün olsun

Çok üzgünüm gerçekten pozitif bekliyodum bu sefer anlamadan hamile kaldı kesin diyodum Dualarım seninle canım inşallah yürüdüğün yollarda çiçekler açsın Rabbim yardımcısı olsun emek veren herkesin dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden Rabbim büyük

Olma ya cnm düşük tehliken var demedi doktor sonuçta nasibi olan öyle bı hamleyle birşey olmaz olacağı varsa ne yapsan olur bu fitiller bizi perişan ediyor biraz bende atlet kullaniyorum kesip şimdi daha rahatim
daha 5-6 hafta kullanıcam ben
atlet işine bende bakıcam bi ya akşam

ne bileyim ya unutuyorum
bide alırken ağırmış gibi hissetmedim.
sanırım enfeksiyon kaptım bu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .
Ayyy kağıt havlu bende kullanmıştım çok değişirdim sık sık ama genede fena yanma kaşıntı tahriş olmuştu bende de canım bidaha yaptıtrısam tüp koymucam bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…