- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.721
inşallah yaaÇocuğu kaldirdigin için değildir yani
midem bulanıyor diye suyu azalttım evt yoksa 3 lt su içerim yarıya düştüSu içmeyi azalttıysan daha çok içmeye çalış canım. Daha da artarsa da tahlil verirsin ona göre doktor ilaç vs verir..
Evet insan bazen unutuyor ama dikkat et canım ağır kaldırmamaya.eşim bana yerden çorabımı bile aldırmıyo kızıyodoktor eğilmek yükseğe uzanmak ağır kaldırmak yasak demişti yanında.. Ondan beri evdeyken gözü üstümde hep
Duaların gücüne ben çok inanıyorum.. Dualarımda olucaksın hep Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahAmin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Olma ya cnm düşük tehliken var demedi doktor sonuçta nasibi olan öyle bı hamleyle birşey olmaz olacağı varsa ne yapsan olur bu fitiller bizi perişan ediyor biraz bende atlet kullaniyorum kesip şimdi daha rahatiminşallah yaa
çok pişman oldum sonra
Çok üzgünüm gerçekten pozitif bekliyodum bu sefer anlamadan hamile kaldı kesin diyodumKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
daha 5-6 hafta kullanıcam benOlma ya cnm düşük tehliken var demedi doktor sonuçta nasibi olan öyle bı hamleyle birşey olmaz olacağı varsa ne yapsan olur bu fitiller bizi perişan ediyor biraz bende atlet kullaniyorum kesip şimdi daha rahatim
Hayırlı olsun canım sağlıkla yükselsinKızlar bugün transferimin 10. Günü değerim 85 çıktı biraz düşük galiba
2 pantolonum dışında hiç birine giremiyorum 2.5 kilo almayı nasıl başardım 15 günde bilmiyorumbende bol gıyerım genelde ama kot pantolonlarımın belı olmuyor
artık daha rahat kumaş vs giyiyorum..
aksam vercem canım iş çıkışı ..
biraz düşük ama önemli olan değer yüksekliği değil düzenli bir şeklide 2 kat artmasıKızlar bugün transferimin 10. Günü değerim 85 çıktı biraz düşük galiba
Sen 6 hafta ben doğuma kadar kullanicam büyük ihtimal inşallah nasip olursadaha 5-6 hafta kullanıcam ben
atlet işine bende bakıcam bi ya akşam
Ayyy kağıt havlu bende kullanmıştım çok değişirdim sık sık ama genede fena yanma kaşıntı tahriş olmuştu bende de canım bidaha yaptıtrısam tüp koymucam bişeyne bileyim ya unutuyorum
bide alırken ağırmış gibi hissetmedim.
sanırım enfeksiyon kaptımbu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .
aaa niye o kadar çok . ben bütün iğnelere ilaçlara fitillere devam ediyorum. 11. haftaya kadar dedi doktorSen 6 hafta ben doğuma kadar kullanicam büyük ihtimal inşallah nasip olursa
ne yapsak bi eksisi var ne yapıcaz idare edicez artıkAyyy kağıt havlu bende kullanmıştım çok değişirdim sık sık ama genede fena yanma kaşıntı tahriş olmuştu bende de canım bidaha yaptıtrısam tüp koymucam bişey
Cnm benm bazı durumlarımdan dolayı önceden herkesin durumu farklı yinede 3 aydan sora doktor karar verir belki çok uzun süre kullandirmazaaa niye o kadar çok . ben bütün iğnelere ilaçlara fitillere devam ediyorum. 11. haftaya kadar dedi doktor
aaa bende 5+6 yım yarın 7. haftama giriş yapıyorumKızlar ilk kez bu sabah midem bulandı ve öğürdüm. 7.haftama giriş yapıyorm yarın. Sizinki nasıl başlamıştı
korkma canım hersey yolunda ilerler inşallahÇok erteleme canım bence diğer adette ol transferini. İnşallah oda sana evlat olur hiç belli olmaz. Ben gerçekten o kadar umutsuzdum ki tabi şimdide kimyasal mı falan diye korkularım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?