- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.761
Değerin katlayabilir 10ncu gün 50 ile ilerleyen de var bence Allah'tan ümit kesilmez güzel artar inşallahAminn inşallah bana dua edinn
İnşallahÇok erken biraz daha beklemen iyi olur cnm dur bakalım şuan çıkmaması senin için normal bence
Çok erken ya bence benimde 3.gun embriyo 10ncu günden önce hiç bı testi yapmam kendi kendini uzmekten başka bişey değil çünkü geç tutunabilir bizimkiler şimdi uzulceksin vücut salacak kendini dur daha ya tutunabilirler moralini bozmafikrinize ihtiyacım var kızlar, birazda ümitlenmeye3. Gün embroyu iki adet bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım dünde yapmıştım negatif yarın sabah tekrar yapacağım fakat böyle olup daha sonra pozitifi görenler var dimi idrarda? Kana gitmek için erken olduğunu düşünüyorum cuma günü gideceğim kan testine
İnşallah ikimizde güzel haberleri alalım ozaman tamam bekleyeceğim teşekkürlerÇok erken ya bence benimde 3.gun embriyo 10ncu günden önce hiç bı testi yapmam kendi kendini uzmekten başka bişey değil çünkü geç tutunabilir bizimkiler şimdi uzulceksin vücut salacak kendini dur daha ya tutunabilirler moralini bozma
İnşallah canım dualarimdasinizİnşallah ikimizde güzel haberleri alalım ozaman tamam bekleyeceğim teşekkürler
kız senın kılonda bısey yok 51neee2 pantolonum dışında hiç birine giremiyorum 2.5 kilo almayı nasıl başardım 15 günde bilmiyorum
belkı 7.8 gun tutunmaya baslamıstır kımse ıle kendını kıyaslama canım.Kızlar bugün transferimin 10. Günü değerim 85 çıktı biraz düşük galiba
7.gün baya erken uzulmek ıcın, dua et bolca ınsallaahh yavrun sımsıkı tutunsunfikrinize ihtiyacım var kızlar, birazda ümitlenmeye3. Gün embroyu iki adet bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım dünde yapmıştım negatif yarın sabah tekrar yapacağım fakat böyle olup daha sonra pozitifi görenler var dimi idrarda? Kana gitmek için erken olduğunu düşünüyorum cuma günü gideceğim kan testine
Bende 68 kg idim transfere başlarkenkız senın kılonda bısey yok 51neee
ben 61 kgum 10 kılo fazlam var düşün, 12 kılo alsam 73
Bnm nasıl oluyor o zmn 6+5 bgn kaçıncı hafta yanihayır 5 hafta bitti + 6 gün doldurdum. toplam 6 hafta bitmiş oluyor 7. haftaya giriyorum
sonra hep birlikte dogum sonrası kılo vermeye calısan anneler grubu açarız boşverBende 68 kg idim transfere başlarken
Sonra ilaçlar yeme içme artması 73 oldum
Artık 85 i geçer doğurana kadar
Ayvayı yedim
ilaçlar çok kılo yapıyor bende başlamadan önce 57 idim ..Bende 68 kg idim transfere başlarken
Sonra ilaçlar yeme içme artması 73 oldum
Artık 85 i geçer doğurana kadar
Ayvayı yedim
İnşallah7.gün baya erken uzulmek ıcın, dua et bolca ınsallaahh yavrun sımsıkı tutunsun
Şuan 7 haftanın içindesinBnm nasıl oluyor o zmn 6+5 bgn kaçıncı hafta yani
53 oldum bilekız senın kılonda bısey yok 51neee
ben 61 kgum 10 kılo fazlam var düşün, 12 kılo alsam 73
Ben sana sonrasını anlatayım bacımsonra hep birlikte dogum sonrası kılo vermeye calısan anneler grubu açarız boşver
emzırme de kardesım kılo vermıstı ya,Ben sana sonrasını anlatayım bacım
Emzirme dönemi bitsin yok şu bitsin derken
Sonrasında nasılsa hemen çocuk olmuyor diyip 2. Ye başlarızsonra yine ilaçlar şunlar bunlar stresler
Maşallah tebrik ederimKızlar değerim 1460 çıktıRabbime şükürler olsun içim bir nebze olsa da rahatladı 14 Şubat kese için randevu al dedi hemşire Allah'ım hepimizin kucakları bebiş dolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?