- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.781
Ne diyeceğimi bilmiyorum son ana kadar hep umudum var yine de Allah sana tez zamanda dertsiz tasasız yorulmadan üzülmeden anne olmayı nasip etsin sen çok güçlü bir kadınsınKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Opudan sonraki 2. Adet çoğunun gecikti canım sıkıntı yapmakızlar merhaba gecen ay yumurta toplama işlemim yapıldı. işlemden 10 gün sonra adet oldun şimdi ikinci adetimi bekliyorum 4 gün gecti ama hala bişe yok hiç gecikmede yaşamazdım bu normal ikinci adetinde gecikme yasayn varmı?
sağol canım cevabın için hiç gecikme yaşamazdım ondan sasırdımOpudan sonraki 2. Adet çoğunun gecikti canım sıkıntı yapma
Kimseyi kötü etkilemek istemek ama nedense bahçeci bana direk ticari geliyor.Tabii benim 2. 3. Denemelerime ilk deneme yazıp paylaşmıştı
maaşallah canımmm, saglıkla gelsın yavrun hayırlı evlat olsunKızlar değerim 1460 çıktıRabbime şükürler olsun içim bir nebze olsa da rahatladı 14 Şubat kese için randevu al dedi hemşire Allah'ım hepimizin kucakları bebiş dolsun inşallah
benım ıkıncı adertım 12 gun gecıktıkızlar merhaba gecen ay yumurta toplama işlemim yapıldı. işlemden 10 gün sonra adet oldun şimdi ikinci adetimi bekliyorum 4 gün gecti ama hala bişe yok hiç gecikmede yaşamazdım bu normal ikinci adetinde gecikme yasayn varmı?
ne kadar uzun bir süre ilk ayı anlıyorum da ikinci ay neden gecikiyor anlamış değilim hiçbenım ıkıncı adertım 12 gun gecıktı
maalesef
evet benımde normalde hıc gecıkme olmazdı ıkıncısı cok gecıktıne kadar uzun bir süre ilk ayı anlıyorum da ikinci ay neden gecikiyor anlamış değilim hiç
canımm kan verdin mi senbenım ıkıncı adertım 12 gun gecıktı
maalesef
Allah razı olsun canım benimNe diyeceğimi bilmiyorum son ana kadar hep umudum var yine de Allah sana tez zamanda dertsiz tasasız yorulmadan üzülmeden anne olmayı nasip etsin sen çok güçlü bir kadınsın
Ahahaha vodofone gibiKimseyi kötü etkilemek istemek ama nedense bahçeci bana direk ticari geliyor.
Tabiki çok orada olumlu sonuçta alanlar var ama mesela buraya bile doktorların reklamlarını yaptklarını gördüm kaç kere.
Birde ben 2022nin mart ayında orda bir doktora randevu almıştım. Sonra bu fikre kapılıp gitmedim. Sürekli aradılar beni. Başımdan atmak içinde bu yıllık tedavi olmaktan vazgectim dedim. Resmen bu dediğimden dolayı 2023 ocakta yanu bu ayın 2si 3ü gibi ilk günlerinde beni aradılar geçen yıl vazgecmiştiniz yeni bir yıla girdik hemen randevu oluşturalım isterseniz dediler. Şok oldum resmen banka gibi
akşam iş çıkışı vercem canım cıkınca yazarım sonucu,canımm kan verdin mi sen
Hadi bakalımakşam iş çıkışı vercem canım cıkınca yazarım sonucu,
sen naptınnn ne zamandı transfer
Bende hiç gecikme yaşamazdım neredeyse saati saatine olurdum. Yumurta toplamadan 3-4 gün sonra ara adet oldum. 2. Adeti bekle bekle gelmedi dr tarusal başladı içtim yine gelmedi. Neredeyse 10-12 gün gecikmeli geldi. Hatta gebelik testi bile yaptırdım o ara normal gebelik mi oldu yoksa diye. Yani yaşanıyor normal daha da doğrusu bende bu şekilde oldukızlar merhaba gecen ay yumurta toplama işlemim yapıldı. işlemden 10 gün sonra adet oldun şimdi ikinci adetimi bekliyorum 4 gün gecti ama hala bişe yok hiç gecikmede yaşamazdım bu normal ikinci adetinde gecikme yasayn varmı?
Kesinlikle aynısıni düşünüyorum ve aynısı başıma geldi sürekli aradılar .en son yaza kadar düşünmüyorum diyince Ağustos da yine aradılar .Kimseyi kötü etkilemek istemek ama nedense bahçeci bana direk ticari geliyor.
Tabiki çok orada olumlu sonuçta alanlar var ama mesela buraya bile doktorların reklamlarını yaptklarını gördüm kaç kere.
Birde ben 2022nin mart ayında orda bir doktora randevu almıştım. Sonra bu fikre kapılıp gitmedim. Sürekli aradılar beni. Başımdan atmak içinde bu yıllık tedavi olmaktan vazgectim dedim. Resmen bu dediğimden dolayı 2023 ocakta yanu bu ayın 2si 3ü gibi ilk günlerinde beni aradılar geçen yıl vazgecmiştiniz yeni bir yıla girdik hemen randevu oluşturalım isterseniz dediler. Şok oldum resmen banka gibi
Sağlık ocağındaki ebe de şöyle söylüyor kafam karıştı bu konuda sen şuan altı haftayı dolduruyorsun diğer 6+2 iken gördü perşembe günü 7 haftalık olacaksın dediŞuan 7 haftanın içindesin
Perşembe günü 8 haftalık oluyorsun yani 2 aylık
Bahçeci tüp bebekleri karıştırıp başkasının bebeğini başkasına transfer etmiş bir hastane 2018 yılında kan grubundan anlaşılmıştı anne baba 0 negatif çocuk A pozitif çıkınca bana bedava deseler gitmemKimseyi kötü etkilemek istemek ama nedense bahçeci bana direk ticari geliyor.
Ben numaralarınıda bilmediğime açtım en sonunda da başka yerde tedavi görğyırum dedim. Bu defa nerede neden orayı tercih ettiniz memnunmusunuz diye sormaya başladı. Evet çok memnunum dedimKesinlikle aynısıni düşünüyorum ve aynısı başıma geldi sürekli aradılar .en son yaza kadar düşünmüyorum diyince Ağustos da yine aradılar .En son baktım kurtuluş yok tele cvp vermedim artık
Ay gerçekten mi şok oldumBahçeci tüp bebekleri karıştırıp başkasının bebeğini başkasına transfer etmiş bir hastane 2018 yılında kan grubundan anlaşılmıştı anne baba 0 negatif çocuk A pozitif çıkınca bana bedava deseler gitmem
Bunu duymuştum bende ya ay allah korusun böyle birşey sonra nasıl düzeldi iş acaba düzelebilirmi yadaBahçeci tüp bebekleri karıştırıp başkasının bebeğini başkasına transfer etmiş bir hastane 2018 yılında kan grubundan anlaşılmıştı anne baba 0 negatif çocuk A pozitif çıkınca bana bedava deseler gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?