Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bunu duymuştum bende ya ay allah korusun böyle birşey sonra nasıl düzeldi iş acaba düzelebilirmi yada
Nasıl çözecekler ki çok zor bir durum hayır bebeği bırakamaz da insan kabullenmesi çok zor bu nasıl bir vebaldir bir gün kardeş evliliğine yol açabilirler Allah korusun

Nasıl çözecekler ki çok zor bir durum hayır bebeği bırakamaz da insan kabullenmesi çok zor bu nasıl bir vebaldir bir gün kardeş evliliğine yol açabilirler Allah korusun
Kesinlikle kopamazda insan büyütmüş doğurmuşsun
O ihtimalde var. Çok dikkat gerektiren bir iş böyle dikkatsizlik olamazki

Kızlar bende bahçeci altunizade hastasıyım evet haklısınız ayyyyy siziii çooook merakk ettiiğğkkkk diye arıyolar ikide bir tedaviye başlayana kadar.Ben evime çok yakın yürüme mesafesi diye orayı seçtim pek dr merkez araştırmadım rast gele gittim bi doktora.. Bişey merak ediyorum cumartesi günü bahçecide kan vericem idrarda pozitifi gördüm bakalım kanda nasıl olacak işler sonra diyelim gebelik devam ediyo hep bahçeciye mi gidicem 9 ay ? Yada ne kadar daha gidicem kendi kadın doğumcuma mi gidicem sonrasında?
Latte bu arada inşallhhh ama innnşallhhhh elindeki tospik bi sonraki transferde tutsun cidden tümm güzel şeyleri sana ve buradaki herkese diliyorum

Sağol canım.
Bahcecide kese muayenesine gidersen gebelik takibine girdiği için muayene ücreti ödeyeceksiniz eğer orda devam edersen her ay bu parayı ödemek zorundasın cok maliyetli olur senin için.
İstersen ilk kese kalp atısına gidersin sonra başka biyere gecersin ben öyle yapmıştım bahçecideyken

oy cok az kalmış.. çok heyecanlıııı
hadı ınsallaahhh saglıkla 5.gune gelsınler ve sımsıkı tutunsunlar canım benım
evet progestan oyle yapıyor bende aynıyım

maaşallah canımmm, saglıkla gelsın yavrun hayırlı evlat olsun
hemde sevgılılılerr gununde harıka..
kacıncı gunundu bugün?
Çok teşekkürler canım benim güzel bir hediye olacak 14 Şubat canım transfer 14 ocaktı benim 23 ocakta idrarda 25 ocakta kanda öğrendik çok şükür çok gün hesabını beceremiyorum ben

Çok teşekkürler canım benim güzel bir hediye olacak 14 Şubat canım transfer 14 ocaktı benim 23 ocakta idrarda 25 ocakta kanda öğrendik çok şükür çok gün hesabını beceremiyorum ben
hadı hayırlı olsun canım tekrardan darısı başımıza
bende akşam kan verıcem .. :)

Kalp atışına görene kadar gidersin sonrasında kendi doktoruna geçersin .zaten çoğu tüp bebek doktoru hamilelik takibi yapmiyor

Yazdıklarınızı okuyordum da. Bu olay mı bilemiyorum ama aynı durumu yaşamış, dava süreci içinde oldukları bi kişinin yakınıyla aynı ortamda bulunmuştum ve bana bu olayı söyledi şok oldum yani anlatan kişi başından geçenin çok yakın arkadaşı öyle kulaktan duyma felan değil. Yanş daha fazla detay vermem etik olmaz ama kesinlikle bedava verseler gene gitmem dediğiniz gibi.
Sırf bu yüzden 6 ay tüp bebek yapmama engel oldu bu bilgi çünkğ eşimi ikna etmek zor olmuştı ve duyduğu an tekrar o kurduğu şeylerin yaşandığını görünce zaman kaybettirmişti bize.

Kızlar dün benim 12. Günümdü 546.9 çıktı 8.gün 141.99 , 10.gün 343.76 çıkmıştı. 5.gün emriyosu transferi. Nasıl sizce sonucum bide diğer sonuçlarım yüksek çıktı bakarmısınız bi sorun olurmu. Cuma günü keseyi görmeye gidicez

Slm cnm ,bende kimseye söyleyemiyorum sadece ailem ve eşimin ailesi,daha çok erken bahsetmek için durmadan soracaklar nasıl gidiyor diye daha ben bile bilmiyorum ki süreci hatta tüp bebek yaptırdığımı bile söylemeyeyim diyorumama illa duyulur milletin ağzı torba değil işte birde çok acımasız insanlar

Ben internetten okumuştum haberi hastane araştırmasi yaparken hala vardır aratınca çıkar kulaktan dolma değil benimki de allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…