- 12 Mart 2019
- 16.327
- 35.832
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.821
Görücez bakalımBana tutmazsa nedenini bılmıyoruz içerde herşey olabılır demişti doktorum. Gercekten bişey uyduruyolar doğru dedin canım
Aynen. Çünkü karışıklık şöyle olmuş bu ailenin embriyosu ona o ailenin ki buna ama bu aile de tutmuş o ailedeki tutmamış taşıyıcı annelik yapmış ama zaten çocuk verildiğinde bebek değil de hatırladığıma göre biraz büyümüş yani 3 yaşlarındaymış bi hastalık sebebiyle öğrenmişler zaten kanlarda uyumsuzluk olduğunu. YaniDoğuran kişi taşıyıcı anne olduğu ile mi aldı yani
Ayyy çok zor
Büyükken vermek daha kötü benceAynen. Çünkü karışıklık şöyle olmuş bu ailenin embriyosu ona o ailenin ki buna ama bu aile de tutmuş o ailedeki tutmamış taşıyıcı annelik yapmış ama zaten çocuk verildiğinde bebek değil de hatırladığıma göre biraz büyümüş yani 3 yaşlarındaymış bi hastalık sebebiyle öğrenmişler zaten kanlarda uyumsuzluk olduğunu. Yani
Anne babadan farklı olarak olasılıksız bir kan grubu olunca çocuk ordan anlamışlar.
Kolay bişey değil abla bende 3.5 senelik evliyim. Hiç hamile kalamdım bende zor zamanlardan geçirdim çevremde herkes hamile doğuruyolar ben özentiyle bakıyorum imreniyorum. Ekstra bide eşimin ailesinin baskısı öyle yıpranmıştım ki yorganın altında eşim duymadan sessiz sessiz çok ağladığımı bilirim. Benim zorumla tüp bebeğe başladık eşim istemiyodu. Annesiyle her görüşmede ne zaman olcak çocuğunuz niye olmuyo doktora gitmiyonuz mu bütün köye çocuğu olmuyo diyodu. Yılmadım düştüm kalktım hep. Çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBen 18 canım sonuna kadar gidin diyorlar bize lattem daha 5 yılda yoruldum diyor şuan ki psikolojisini çok iyi anlıyorum insan yıkıma uğrayınca böyle düşünmesi çok normal ama geçiyorsadece zaman herşey geçiyor ve tekrar sil baştan öyle güçlü başlıyorsun ki tedaviye yeniden umutlanıyorsun
İkinci ay 15 günden fazla gecikmisti canım benimki ilaclardan oluyor galibane kadar uzun bir süre ilk ayı anlıyorum da ikinci ay neden gecikiyor anlamış değilim hiç
3+5 sabah kahvaltı hazırlarken bulanmaya başladı. Benim çok erken oldu. gün içerisinde aniden bulantı geliyoKızlar ilk kez bu sabah midem bulandı ve öğürdüm. 7.haftama giriş yapıyorm yarın. Sizinki nasıl başlamıştı
Rabbim kısa sürede nasip etmiş sana bak çok şükürKolay bişey değil abla bende 3.5 senelik evliyim. Hiç hamile kalamdım bende zor zamanlardan geçirdim çevremde herkes hamile doğuruyolar ben özentiyle bakıyorum imreniyorum. Ekstra bide eşimin ailesinin baskısı öyle yıpranmıştım ki yorganın altında eşim duymadan sessiz sessiz çok ağladığımı bilirim. Benim zorumla tüp bebeğe başladık eşim istemiyodu. Annesiyle her görüşmede ne zaman olcak çocuğunuz niye olmuyo doktora gitmiyonuz mu bütün köye çocuğu olmuyo diyodu. Yılmadım düştüm kalktım hep. Çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tsh yüksek cıkmış canım ilaç kullanıyomuydunEki Görüntüle 3200204
Kızlar dün benim 12. Günümdü 546.9 çıktı 8.gün 141.99 , 10.gün 343.76 çıkmıştı. 5.gün emriyosu transferi. Nasıl sizce sonucum bide diğer sonuçlarım yüksek çıktı bakarmısınız bi sorun olurmu. Cuma günü keseyi görmeye gidicez
Hayır kullanmıyorum yani sadece tüp bebek için olan ilaçları kullanıyorum. Corasprin progestan fitil folik asit etrofem oksapar iğne progestan iğne bunlar sadeceTsh yüksek cıkmış canım ilaç kullanıyomuydun
Doktorun tiroit ilacına başlatır hamilelikle 2.5 ve altı olması lazm canım.Hayır kullanmıyorum yani sadece tüp bebek için olan ilaçları kullanıyorum. Corasprin progestan fitil folik asit etrofem oksapar iğne progestan iğne bunlar sadece
Canım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beniKızlar bu arada hastane hastane değişir mi bilmiyorum kalp kese için alınan randevuya tüp bebek bölümü ayrı muayene ücreti istiyor bilginiz olsun aklınızda devam etmek istediğiniz dr varsa muayene için oradan devam etmek daha mantıklı geldi bana.
Bana doktorum alttan baktı bastırmadanCanım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Genelde alttan bakılıyor canımCanım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Bana doktorum alttan baktı bastırmadan
10. Haftaya kadar sorun yok dedi
Peki karından muayene istesek illa alttan mı derler acaba rahatsız hissediyorum alt tarafımı fitil koyarken bileGenelde alttan bakılıyor canım
Amin canım benim ilk seneler bende ne cevap vereceğimi bilemezdim artık sormuyorlar şimdi her kes Bi akıl verir oldu Bi evlatlık bari alınKolay bişey değil abla bende 3.5 senelik evliyim. Hiç hamile kalamdım bende zor zamanlardan geçirdim çevremde herkes hamile doğuruyolar ben özentiyle bakıyorum imreniyorum. Ekstra bide eşimin ailesinin baskısı öyle yıpranmıştım ki yorganın altında eşim duymadan sessiz sessiz çok ağladığımı bilirim. Benim zorumla tüp bebeğe başladık eşim istemiyodu. Annesiyle her görüşmede ne zaman olcak çocuğunuz niye olmuyo doktora gitmiyonuz mu bütün köye çocuğu olmuyo diyodu. Yılmadım düştüm kalktım hep. Çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Erken hafta gidildiginde alttan bakan oluyor, bi zarari yok deniyor ama genelde transferin 25. günü gelin diyorlar o günlerde de karindan bakiliyorrahatlikla görülüyor. Vajinal muayene başli basina bi kadin icin stres, o yüzden gününü bekleyip gitmek en güzeliCanım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Rabbim kısa sürede nasip etmiş sana bak çok şükürben 11 senelik evliyim henüz çift çizgiyi göremedim ne diyim herkesin sınavı farklı
Nasıl yani neden rahatsız hissediyorsunuzPeki karından muayene istesek illa alttan mı derler acaba rahatsız hissediyorum alt tarafımı fitil koyarken bile
Valla ben hiç stres olmuyorum ya alttan muayene deErken hafta gidildiginde alttan bakan oluyor, bi zarari yok deniyor ama genelde transferin 25. günü gelin diyorlar o günlerde de karindan bakiliyorrahatlikla görülüyor. Vajinal muayene başli basina bi kadin icin stres, o yüzden gününü bekleyip gitmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?