Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doğuran kişi taşıyıcı anne olduğu ile mi aldı yani
Ayyy çok zor
Aynen. Çünkü karışıklık şöyle olmuş bu ailenin embriyosu ona o ailenin ki buna ama bu aile de tutmuş o ailedeki tutmamış taşıyıcı annelik yapmış ama zaten çocuk verildiğinde bebek değil de hatırladığıma göre biraz büyümüş yani 3 yaşlarındaymış bi hastalık sebebiyle öğrenmişler zaten kanlarda uyumsuzluk olduğunu. Yani
Anne babadan farklı olarak olasılıksız bir kan grubu olunca çocuk ordan anlamışlar.

Büyükken vermek daha kötü bence
Allah kolaylık versin aileye

Kolay bişey değil abla bende 3.5 senelik evliyim. Hiç hamile kalamdım bende zor zamanlardan geçirdim çevremde herkes hamile doğuruyolar ben özentiyle bakıyorum imreniyorum. Ekstra bide eşimin ailesinin baskısı öyle yıpranmıştım ki yorganın altında eşim duymadan sessiz sessiz çok ağladığımı bilirim. Benim zorumla tüp bebeğe başladık eşim istemiyodu. Annesiyle her görüşmede ne zaman olcak çocuğunuz niye olmuyo doktora gitmiyonuz mu bütün köye çocuğu olmuyo diyodu. Yılmadım düştüm kalktım hep. Çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Rabbim kısa sürede nasip etmiş sana bak çok şükür ben 11 senelik evliyim henüz çift çizgiyi göremedim ne diyim herkesin sınavı farklı

Tsh yüksek cıkmış canım ilaç kullanıyomuydun

Hayır kullanmıyorum yani sadece tüp bebek için olan ilaçları kullanıyorum. Corasprin progestan fitil folik asit etrofem oksapar iğne progestan iğne bunlar sadece
Doktorun tiroit ilacına başlatır hamilelikle 2.5 ve altı olması lazm canım.
Tüp bebek ilaçları yükseltiyor hemen doktoruna göster sonuclarını

Canım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beni

Amin canım benim ilk seneler bende ne cevap vereceğimi bilemezdim artık sormuyorlar şimdi her kes Bi akıl verir oldu Bi evlatlık bari alın herkes içinde ne yaşadığını kimse bilemez ben 9 kez ve kaç kez laparoskopi rahim filmi yaşadım hepsi gelip geçti yıllar geçti yaş gitti siz daha yolun başındasınız Rabbim tez vakitte kucağınıza versin Bi evlat artık benim ümidim de pek yok olmayınca olmuyor

Canım peki kese görmek için yine tedavi süreci gibi vajinal mi bakıyorlar yoksa normal süreçler gibi karından mı muayne olunuyo bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Erken hafta gidildiginde alttan bakan oluyor, bi zarari yok deniyor ama genelde transferin 25. günü gelin diyorlar o günlerde de karindan bakiliyorrahatlikla görülüyor. Vajinal muayene başli basina bi kadin icin stres, o yüzden gününü bekleyip gitmek en güzeli

Peki karından muayene istesek illa alttan mı derler acaba rahatsız hissediyorum alt tarafımı fitil koyarken bile
Nasıl yani neden rahatsız hissediyorsunuz
Bu zamana kadar defalarca alttan muayene olmuş olmanız lazım .
Ha hamile olduğunuz için cekiniyorsaniz eğer doktor karından bakmak için sizi çok bekletir gebelik ilerlemesini bekler

Valla ben hiç stres olmuyorum ya alttan muayene de acı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…