Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kese için erken degilmi bende yarın gitcem ama erken sanki ya doktorum git.deyip durdu

Canım sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah senin transfer ne zamandı canım benim 14 ocaktı ya 14 Şubat'ta kalp atışı duyar miyim acaba
Amin canım 16 ocakti benim transfer Dr 6 şubata çekti kontrolü sen rahat duyarsın da ben kendimden emin değilim kalp atışı için kese zaten görünür ikimizin de

Canım troit ilacı kullanıyormusun sen tsh yükselmiş bide estrofem kullanıyoruz ya oda yükseltiyormuş B12 biraz düşük insülin de biraz yüksek Dr una at bakalım ne dicek attınmı?

Aaaa duymuştum bende evet onu sahibi açıklama yapmıştı sanki ilk tedavim ilk tüp bebeğim fulya bahçecide yaptırdık bizde 11 yumurta toplandı benden 1 tane 3. Gün transferi edildi diğerleri sağlıksız denildi çok cahilliğimize gelmiş ozamanlar yeni başlamışız sorsana demi hesabını ne oldu embriyolara diye imha edilmiş kalitesiz diye çok cahilmişim çoook şimdi zehir olduk ama neye yarar yaş gitti yıllar gitti

Canım kendi Dr una devam et yada başka iyi bir Dr bulup ona başla genelde tüp bebek merkezleri çok pahalı olur sağlıkla ilerlesin canım

Çok teşekkür ederimm çok açıklayıcı oldu
Evet defalarca alttan muayene oldum transferde zorlandığım için psikolojik olarak hassaslaştım

Ya ben de paylaşmayı istemiyorum.Herkes açık arıyor gibi geliyo.Tüp bebek desem olumsuz olsa denedi denedi olmuyor denir altında bişey aranır.Bu süreçleri yaşamayan kimse anlayamaz ki zaten.Bir de insanlar garip bir şekilde acır gibi davranıyolar.Olana kadar hadi yok mu denir olunca tüp bebek mi denir. İki kişiye kese görününce söylemek zorunda kaldık ilk sordukları doğal mı tüp bebek mi oldu Şimdi iki kesem var onu da söyleyemedim.Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi benim için bile belirsiz insanlara söyleyip olumsuz da olursa daha çok mu etkilenirim diye düşünüyorum.3 ay geçene kadar paylaşmasam mı acaba diyorum çevremde de var öyle yakınlarım paylaşmayınca da trip atıyolar

Paylaşma canım kimsede bişey olmuyor bizde olur millet patır patır foto atar usg fotosu atar biz atsak göze geliriz yani bende öyle oluyor benim bu tedavimi bile spor hocam bide alt komşum biliyordu olsaydı asla paylaşmazdım söylemezdim millete ne ya herkes işine baksın kendileri yaptırırlar bizim ruhumuz duymaz onların ki olur bide bize gelip acır gibi bakıp sendemi oraya gitsen bizim oldu bunlar çok can sıkan şeyler oldu bana boşver 3 ay geçsin kendileri anlasın söylemek zorunda da değilsin ayrıca..

Vardır canım bi hayır öyle düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimizden inşallah bu defa yüzünüz güler tedaviniz güzel sonuçlanır

Ya sonucumu öğrenince paylaşmak durumunda kaldım hemen doğal mı tüp bebek mi diye sordular şimdi belirli seneden sonra olunca hemen tüp bebek gözüyle bakıyorlar.Hatta tedaviye başladın da bize mi söylemiyosun falan dediler Ay ne zor insanlara laf anlatmaya çalışmak.

Vardır canım bi hayır öyle düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimizden inşallah bu defa yüzünüz güler tedaviniz güzel sonuçlanır
Ayyy inş canım benim inş bakalım keşke bende sizin gibi test sonucumu atabilsem buraya çift çizgili oyyyy

Aynen cnm benimde var öyle bir kaç kişi mecburen söylemek sorunda kaldık durmadan sorup duruyorlar gittin mi doktora ne dedi hangi ilaçları kullanıyorsun vitamin de al aman dikkat et ağır kaldırma,iş yapma ooo iyide benim evimin işini kim yapacak deli sorular millete ya bunedir insan söyleyeceğini pişman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…