- 12 Mart 2019
- 16.327
- 35.832
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.841
Yani ona bişey diyemicemPeki karından muayene istesek illa alttan mı derler acaba rahatsız hissediyorum alt tarafımı fitil koyarken bile
Kese için erken degilmi bende yarın gitcem ama erken sanki ya doktorum git.deyip durduEki Görüntüle 3200204
Kızlar dün benim 12. Günümdü 546.9 çıktı 8.gün 141.99 , 10.gün 343.76 çıkmıştı. 5.gün emriyosu transferi. Nasıl sizce sonucum bide diğer sonuçlarım yüksek çıktı bakarmısınız bi sorun olurmu. Cuma günü keseyi görmeye gidicez
Ben de gebelik takibi yapacağım dr ile görüştüm 14 Şubati 6 Şubat a çekti gel bakalım dedi kan tahlili listesi verecek 15 gün sonra tekrar gelirsin dediKese için erken degilmi bende yarın gitcem ama erken sanki ya doktorum git.deyip durdu
Canım sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah senin transfer ne zamandı canım benim 14 ocaktı ya 14 Şubat'ta kalp atışı duyar miyim acabaMaşallah tebrik ederimbenim de kese kalp için 14 Şubatta randevu
Amin canımCanım sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah senin transfer ne zamandı canım benim 14 ocaktı ya 14 Şubat'ta kalp atışı duyar miyim acaba
Mutlaka yaz bize sonucu pozitif haberler gelince çok mutlu oluyorum darısı bir an önce negatif görenlerin başına inşallahhadı hayırlı olsun canım tekrardan darısı başımıza
bende akşam kan verıcem .. :)
Aminnn canımMutlaka yaz bize sonucu pozitif haberler gelince çok mutlu oluyorum darısı bir an önce negatif görenlerin başına inşallah
Canım troit ilacı kullanıyormusun sen tsh yükselmiş bide estrofem kullanıyoruz ya oda yükseltiyormuş B12 biraz düşük insülin de biraz yüksek Dr una at bakalım ne dicek attınmı?Eki Görüntüle 3200204
Kızlar dün benim 12. Günümdü 546.9 çıktı 8.gün 141.99 , 10.gün 343.76 çıkmıştı. 5.gün emriyosu transferi. Nasıl sizce sonucum bide diğer sonuçlarım yüksek çıktı bakarmısınız bi sorun olurmu. Cuma günü keseyi görmeye gidicez
Aaaa duymuştum bende evet onu sahibi açıklama yapmıştı sanki ilk tedavim ilk tüp bebeğim fulya bahçecide yaptırdık bizde 11 yumurta toplandı benden 1 tane 3. Gün transferi edildi diğerleri sağlıksız denildi çok cahilliğimize gelmiş ozamanlar yeni başlamışız sorsana demi hesabını ne oldu embriyolara diye imha edilmiş kalitesiz diye çok cahilmişim çoookBahçeci tüp bebekleri karıştırıp başkasının bebeğini başkasına transfer etmiş bir hastane 2018 yılında kan grubundan anlaşılmıştı anne baba 0 negatif çocuk A pozitif çıkınca bana bedava deseler gitmem
Canım kan mı verdin ilk kan sonucumu çıkacak senin?Aminnn canımçıkınca sonuç yazacağım
Canım kendi Dr una devam et yada başka iyi bir Dr bulup ona başla genelde tüp bebek merkezleri çok pahalı olur sağlıkla ilerlesin canımKızlar bende bahçeci altunizade hastasıyım evet haklısınızayyyyy siziii çooook merakk ettiiğğkkkk diye arıyolar ikide bir tedaviye başlayana kadar.Ben evime çok yakın yürüme mesafesi diye orayı seçtim pek dr merkez araştırmadım rast gele gittim bi doktora.. Bişey merak ediyorum cumartesi günü bahçecide kan vericem idrarda pozitifi gördüm bakalım kanda nasıl olacak işler sonra diyelim gebelik devam ediyo hep bahçeciye mi gidicem 9 ay ? Yada ne kadar daha gidicem kendi kadın doğumcuma mi gidicem sonrasında?
Latte bu arada inşallhhh ama innnşallhhhh elindeki tospik bi sonraki transferde tutsun cidden tümm güzel şeyleri sana ve buradaki herkese diliyorum
Çok teşekkür ederimm çok açıklayıcı olduErken hafta gidildiginde alttan bakan oluyor, bi zarari yok deniyor ama genelde transferin 25. günü gelin diyorlar o günlerde de karindan bakiliyorrahatlikla görülüyor. Vajinal muayene başli basina bi kadin icin stres, o yüzden gününü bekleyip gitmek en güzeli
Evet defalarca alttan muayene oldum transferde zorlandığım için psikolojik olarak hassaslaştımNasıl yani neden rahatsız hissediyorsunuz
Bu zamana kadar defalarca alttan muayene olmuş olmanız lazım .
Ha hamile olduğunuz için cekiniyorsaniz eğer doktor karından bakmak için sizi çok bekletir gebelik ilerlemesini bekler
Ya ben de paylaşmayı istemiyorum.Herkes açık arıyor gibi geliyo.Tüp bebek desem olumsuz olsa denedi denedi olmuyor denir altında bişey aranır.Bu süreçleri yaşamayan kimse anlayamaz ki zaten.Bir de insanlar garip bir şekilde acır gibi davranıyolar.Olana kadar hadi yok mu denir olunca tüp bebek mi denir. İki kişiye kese görününce söylemek zorunda kaldık ilk sordukları doğal mı tüp bebek mi olduSlm cnm ,bende kimseye söyleyemiyorum sadece ailem ve eşimin ailesi,daha çok erken bahsetmek için durmadan soracaklar nasıl gidiyor diye daha ben bile bilmiyorum ki süreci hatta tüp bebek yaptırdığımı bile söylemeyeyim diyorumama illa duyulur milletin ağzı torba değil işte birde çok acımasız insanlar
Akşam vercem canım, şuan işten yeni çıktım..Canım kan mı verdin ilk kan sonucumu çıkacak senin?
Paylaşma canım kimsede bişey olmuyor bizde olur millet patır patır foto atar usg fotosu atar biz atsak göze geliriz yani bende öyle oluyor benim bu tedavimi bile spor hocam bide alt komşum biliyordu olsaydı asla paylaşmazdım söylemezdim millete ne ya herkes işine baksın kendileri yaptırırlar bizim ruhumuz duymaz onların ki olur bide bize gelip acır gibi bakıp sendemi oraya gitsen bizim oldu bunlar çok can sıkan şeyler oldu bana boşver 3 ay geçsin kendileri anlasın söylemek zorunda da değilsin ayrıca..Ya ben de paylaşmayı istemiyorum.Herkes açık arıyor gibi geliyo.Tüp bebek desem olumsuz olsa denedi denedi olmuyor denir altında bişey aranır.Bu süreçleri yaşamayan kimse anlayamaz ki zaten.Bir de insanlar garip bir şekilde acır gibi davranıyolar.Olana kadar hadi yok mu denir olunca tüp bebek mi denir. İki kişiye kese görününce söylemek zorunda kaldık ilk sordukları doğal mı tüp bebek mi olduŞimdi iki kesem var onu da söyleyemedim.Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi benim için bile belirsiz insanlara söyleyip olumsuz da olursa daha çok mu etkilenirim diye düşünüyorum.3 ay geçene kadar paylaşmasam mı acaba diyorum çevremde de var öyle yakınlarım paylaşmayınca da trip atıyolar
Vardır canım bi hayır öyle düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimizden inşallah bu defa yüzünüz güler tedaviniz güzel sonuçlanırAaaa duymuştum bende evet onu sahibi açıklama yapmıştı sanki ilk tedavim ilk tüp bebeğim fulya bahçecide yaptırdık bizde 11 yumurta toplandı benden 1 tane 3. Gün transferi edildi diğerleri sağlıksız denildi çok cahilliğimize gelmiş ozamanlar yeni başlamışız sorsana demi hesabını ne oldu embriyolara diye imha edilmiş kalitesiz diye çok cahilmişim çoookşimdi zehir olduk ama neye yarar yaş gitti yıllar gitti
Ya sonucumu öğrenince paylaşmak durumunda kaldım hemen doğal mı tüp bebek mi diye sordulargünaydın,
bu sanırım biraz kişiye bağlı, bizim sürecimizi kimse bilmiyor,
ıkı arkadasım ve sızler :))
kendımı boyle daha rahat ve baskısız hısseıdıyorum ve rahatım..
yanii sana kalmış birşey :)
yoo neden ılla tup bebekle mı ıkız oluyor canım oyle dusunme ,nasip hersey ..
Yüpyükseeeek çıksın inşşş idrarda gördün zaten dimiAkşam vercem canım, şuan işten yeni çıktım..
Çıkınca yazcam
İlk kan aynen
Ayyy inş canım benim inş bakalımVardır canım bi hayır öyle düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimizden inşallah bu defa yüzünüz güler tedaviniz güzel sonuçlanır
Aynen cnm benimde var öyle bir kaç kişi mecburen söylemek sorunda kaldık durmadan sorup duruyorlar gittin mi doktora ne dedi hangi ilaçları kullanıyorsun vitamin de al aman dikkat et ağır kaldırma,iş yapma ooo iyide benim evimin işini kim yapacak deli sorular millete ya bunedirYa ben de paylaşmayı istemiyorum.Herkes açık arıyor gibi geliyo.Tüp bebek desem olumsuz olsa denedi denedi olmuyor denir altında bişey aranır.Bu süreçleri yaşamayan kimse anlayamaz ki zaten.Bir de insanlar garip bir şekilde acır gibi davranıyolar.Olana kadar hadi yok mu denir olunca tüp bebek mi denir. İki kişiye kese görününce söylemek zorunda kaldık ilk sordukları doğal mı tüp bebek mi olduŞimdi iki kesem var onu da söyleyemedim.Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi benim için bile belirsiz insanlara söyleyip olumsuz da olursa daha çok mu etkilenirim diye düşünüyorum.3 ay geçene kadar paylaşmasam mı acaba diyorum çevremde de var öyle yakınlarım paylaşmayınca da trip atıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?