- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.861
Birde aa tüp bebek mi neden olmadı sizin ayy yazık gibi acimalarAynen cnm benimde var öyle bir kaç kişi mecburen söylemek sorunda kaldık durmadan sorup duruyorlar gittin mi doktora ne dedi hangi ilaçları kullanıyorsun vitamin de al aman dikkat et ağır kaldırma,iş yapma ooo iyide benim evimin işini kim yapacak deli sorular millete ya bunedirinsan söyleyeceğini pişman oluyor
Ben ikizler devam ederse saklayayım mı en azından bi üç ay diyorum canım.İki kese gördük ama biri biraz küçükmüş bu cuma kalp atışını görmeye gidicez.12 haftada belli olur az çok devam edip etmeyeceği gibi geliyor.Söylediğin gibi sosyal medyaya koyanlara şaşıyorum.Ben kendimden bile sakınıyorum olumsuz bişey olursa diye kucağıma almadan tam sevincimi yaşayamıyorum.Annelik gerçekten kalbi ağzında yaşamakmış şimdiden anlıyorumPaylaşma canım kimsede bişey olmuyor bizde olur millet patır patır foto atar usg fotosu atar biz atsak göze geliriz yani bende öyle oluyor benim bu tedavimi bile spor hocam bide alt komşum biliyordu olsaydı asla paylaşmazdım söylemezdim millete ne ya herkes işine baksın kendileri yaptırırlar bizim ruhumuz duymaz onların ki olur bide bize gelip acır gibi bakıp sendemi oraya gitsen bizim oldu bunlar çok can sıkan şeyler oldu bana boşver 3 ay geçsin kendileri anlasın söylemek zorunda da değilsin ayrıca..
Hayırlı olsun bu arada ikizlere sevindimYa ben de paylaşmayı istemiyorum.Herkes açık arıyor gibi geliyo.Tüp bebek desem olumsuz olsa denedi denedi olmuyor denir altında bişey aranır.Bu süreçleri yaşamayan kimse anlayamaz ki zaten.Bir de insanlar garip bir şekilde acır gibi davranıyolar.Olana kadar hadi yok mu denir olunca tüp bebek mi denir. İki kişiye kese görününce söylemek zorunda kaldık ilk sordukları doğal mı tüp bebek mi olduŞimdi iki kesem var onu da söyleyemedim.Bakalım ikisi de sağlıklı devam edecek mi benim için bile belirsiz insanlara söyleyip olumsuz da olursa daha çok mu etkilenirim diye düşünüyorum.3 ay geçene kadar paylaşmasam mı acaba diyorum çevremde de var öyle yakınlarım paylaşmayınca da trip atıyolar
Ben 6 yılda o kadar şey duydum ki.Burda yazan arkadaşlar gibi insanlar söylediğinde burnumun direği sızlar eve gelince ağlardım.Eşimle iyice yıpranmıştık.2 aşılama 4 tüp bebek arada birsürü işlem iki kürtaj.Burayı oyüzden çok seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve görmeden tanımadan birbirimizi anlıyoruz sevinci üzüntüyü beraber paylaşıyoruz.Geçen bi arkadaşımın bebek görmesine gittim ikinci çocuğu doğdu.Diyor ki korunmayı bıraktığımın ilk gecesi hamile kaldım eşim ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum.Okadar tuhaf geldi ki o an.Yani tamam en doğurgan sensin demek istedim o an.Yaşamayan gerçekten anlamıyor.Ve işin garibi bu süreci yaşayan hiç bir kadının bu konularda hasedi olmuyor.Sadece özeniyor anneliği yaşamak istediği için.Doğal yoldan olanlar tüp bebek süreci geçiren kadını anlayacağına biz onların garip konuşmalarını hoş görmeye çalışıyoruzBirde aa tüp bebek mi neden olmadı sizin ayy yazık gibi acimalarkim istemez çocuk sahibi olmak ya
Ben 20 yıllık evliyim bir kızım var 5 yaşında tüp bebek. Kimse bilmiyo tedavi ile olduğunu.. şuan tekrar transfer yaptırdık 5. Günüm yine kimse bilmiyo.. inanın böylesi çok daha iyi kafa rahat oluyoBirde aa tüp bebek mi neden olmadı sizin ayy yazık gibi acimalarkim istemez çocuk sahibi olmak ya
Şaka gibi.Diyorum ya onlar bizi değil biz onları hoşgörüyoruzBnm de gerizekalı bir kaç yakınımla söyle konuşmalar geçiyor işte hayırlı olsun fln sonra ee nasıldı süreç zor tabi diyorum bişey olmaz bnm de şöyle olmuştu diye basite almaz mı
Aynen cnm doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum aslinda ama aile üyeleri biliyor yaBen 20 yıllık evliyim bir kızım var 5 yaşında tüp bebek. Kimse bilmiyo tedavi ile olduğunu.. şuan tekrar transfer yaptırdık 5. Günüm yine kimse bilmiyo.. inanın böylesi çok daha iyi kafa rahat oluyo
Siz baştan soylemişsiniz artık yapcak bişey yok duymayın konuşulanlari canimAynen cnm doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum aslinda ama aile üyeleri biliyor yaşimdi onlara nasıl anlatcaz söylemeyin diye ya
Sanki ayıp ,gidip eşinden çocuk sahibi oluyosun .İnsanlar gerçekten çok acımasız.Ben de hep derdim sanki biz bilmiyoruz tedavi olmayı.Sen bizden çok istiyo olabılır mısın acaba diye.Başlarda üzülüp ağlıyodum sonradan insanlara hakettıklerı gıbı davranınca rahat ettım.Toplum ıcınde aa yok mu sende çocuk diyince olsa ya karnımda ya yanımda olurdu niye soruyosun ki böyle şeyler mahrem şeyler diyodum.Ağızları kapanıyodu rahat ediyodumBirde aa tüp bebek mi neden olmadı sizin ayy yazık gibi acimalarkim istemez çocuk sahibi olmak ya
Sakla canım sakla buraya bile söyleme hattaBen ikizler devam ederse saklayayım mı en azından bi üç ay diyorum canım.İki kese gördük ama biri biraz küçükmüş bu cuma kalp atışını görmeye gidicez.12 haftada belli olur az çok devam edip etmeyeceği gibi geliyor.Söylediğin gibi sosyal medyaya koyanlara şaşıyorum.Ben kendimden bile sakınıyorum olumsuz bişey olursa diye kucağıma almadan tam sevincimi yaşayamıyorum.Annelik gerçekten kalbi ağzında yaşamakmış şimdiden anlıyorum
Amin inşallah hepimiz kavuşalım burada kocaman bir aile bekliyor onlarıHayırlı olsun bu arada ikizlere sevindimbenimde çift embiriyo transferi oldu ama bir kese var Rabbim evlatlarımiza kavuştursun bizi
O günler de gelecek ben çok inanıyorumAyyy inş canım benim inş bakalımkeşke bende sizin gibi test sonucumu atabilsem buraya çift çizgili oyyyy
Tamam arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorumSakla canım sakla buraya bile söyleme hattaben nazara inanan biriyim maşallah diyoruz hepinize ama gene de ne olacağı belli olmaz Rabbim kem gözden saklasın sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza
Rabbim en kısa zamanda dualarınızı kabul etsin inşallah ablaBenimde 18 sene canım bende göremedim
Bilmiyorum ki cuma günü tam 5 hafta dolmuş olucak ondan çağırdı heraldeKese için erken degilmi bende yarın gitcem ama erken sanki ya doktorum git.deyip durdu
Nasıl yani bunu nerden anladınız doktor söylemez en kotusunu koyduk diye ama çözüldüğünde bazı embriyolar çok istisna da olsa gelişimi durabiliyorHerkese iyi aksamlar bende idrarda negatifi gorup bugun kan verdim netlestirdik donmus diger embriyolar hakkinda bilgi alalim dedik meger bize iclerinden en kotusunu koymuslar gibi bir sey diyebilirim cozuldugunde kalitede cok degisiklik oluyormu merak ediyorum en iyisini ilkte koyacaklarini dusunurken en kotusunu koymuslar resmen
Öncelikle geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bi sonrakinde olumlu olur sonucunuz. Genelde ilk denemede en iyisini koymazlarmı yaHerkese iyi aksamlar bende idrarda negatifi gorup bugun kan verdim netlestirdik donmus diger embriyolar hakkinda bilgi alalim dedik meger bize iclerinden en kotusunu koymuslar gibi bir sey diyebilirim cozuldugunde kalitede cok degisiklik oluyormu merak ediyorum en iyisini ilkte koyacaklarini dusunurken en kotusunu koymuslar resmen
Troid ilacı kullanmıyorum yoktu hiç troidim baktırdım transferden öncede. Kıbrıstaki doktoruma attım çok yüksek dahiliyeye git düşük olmaması için dedi korkuttu beni. Burdaki doktoruma attım oda sağlık ocağında yaptırdım diye yanlış çıkmıstır dedi. Özel doktor ya cuma günü gelince bakıcam ben zaten senin değerlerine korkma bişey olmaz dedi. Napıcam bilmiyorum. Sağlık ocagında yanlıs çıkma ihtimalı varmı resmen labratuarını kötüledi özel doktor. Para almak içinmi dedi acaba. Kafam çok karışık .Canım troit ilacı kullanıyormusun sen tsh yükselmiş bide estrofem kullanıyoruz ya oda yükseltiyormuş B12 biraz düşük insülin de biraz yüksek Dr una at bakalım ne dicek attınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?