Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Nasıl yani bunu nerden anladınız doktor söylemez en kotusunu koyduk diye ama çözüldüğünde bazı embriyolar çok istisna da olsa gelişimi durabiliyor
Evet soylemez transferden sonra orta kalite oldugunu soyledi bizde biraz onceki ablanin dedigi gibi sorgulamadigimiz icin tamam dedik geldik transferden sonra verilen kagitlara bakarken kalitesini gordum arastirma yapmistim sonra bugun gidince de embriyologla gorustum diger embriyolarim hakkinda bilgi almak istedim biz en iyisi kondugunu dusunmustuk dedim oda yok o en iyisi degil dedi dondurulan embiriyarimizin kalitelerini soyledik ve ogrendimki diger kalan embriyolar transfer edilenden daha kaliteli

Cok tesekker ederim amin acibadem

Hey Allahım ya ne saçma birşey biz en millet en iyisinden başlar bunalr da en kötüsü den başlıyor nasılsa bidaha para verir transfer olursun sorumsuzluk resmen

Her yerde genelde en iyisi transfer edilir
Kalanlarda bir iyi bit kalitesiz şekilde 2 2 embriyo sayımızda göre dondurulur.
En iyisi trasnfer edilmemesi bana saçma geldi amaç ne yani

Her yerde genelde en iyisi transfer edilir
Kalanlarda bir iyi bit kalitesiz şekilde 2 2 embriyo sayımızda göre dondurulur.
En iyisi trasnfer edilmemesi bana saçma geldi amaç ne yani
Bende anlayamadim cozuldugunde kalitelerinde degisiklik olabildigini soyledi o yuzden sizede sormak istedim cozuldugunde kalitede bi degisiklik oluyor mu diye bilen var mi diye

Hey Allahım ya ne saçma birşey biz en millet en iyisinden başlar bunalr da en kötüsü den başlıyor nasılsa bidaha para verir transfer olursun sorumsuzluk resmen
Evet herseyi arastirmak ogrenmek sorgulamak gerekiyor onlar en iyisini bilir deyip doktorlara kendini birakmamak gerekirmis ogrenmis olduk

Canım hayırlısı olsun ben ardışık transfer oldum 2 ocakta 6 tane donmuş 3. Gün emriyom vardı 2 si çok iyi kalite dendi diğerleri orta kalite deydi dendi Dr um tarafından amaç 5. Güne gideceklermi diye bakıldı giden olursa o iyi kalitede 2 emriyoyu giden olursa 1 tane de 5. Gün emriyosu transfer olucaktı malesef giden olmadı bir diğer opumdan kalan orta kalite 5. Gün emriyosu 2 gün arayla transfer edildi ama malesef tutan olmadı negatif sonuç aldım diyeceğim o ki en kötü yü transfer etmezler en iyisi ne varsa ellerinde onu transfer ederler bu konuda için rahat olsun..

Bende anlayamadim cozuldugunde kalitelerinde degisiklik olabildigini soyledi o yuzden sizede sormak istedim cozuldugunde kalitede bi degisiklik oluyor mu diye bilen var mi diye
Çözüldüğünde kalite düşüşü olabiliyor evt ama her embriyo da değil
Hastanenin tutumunu hiç begenmedim

İşte onun için diyorum ya ben vicdanlı Dr a rastlamak çok önemli diye canım benim çok şükür Dr dan yana şanslıyım ben ha negatif oluyor ama emriyonun da kaliteli olanı transfer ediyor bire bir konuşuyoruz bunu..

Evet herseyi arastirmak ogrenmek sorgulamak gerekiyor onlar en iyisini bilir deyip doktorlara kendini birakmamak gerekirmis ogrenmis olduk
Canım dr u çok iyi araştır yorumlarını oku ondan sonra güven olurmu bidaha o merkeze gitme derim.. Çok çok geçmiş olsun

Yooook artık sağlık ocağının neyi yanlış çıkarmış ki çoğu insan sağlık ocağında verir kan tahlilleri ni özel hastane de yaptırma lütfen devlet hastanesinde dahiliywden al Rand baktır bu teste göre troit ilacı kullanman lazım ben troit hastasıyım benimde sürekli tahlil olur transfer öncesi bakıldı çünkü zaten ilaç kullanıyorum devlet hastanesinden alamazsan Rand tüp bebek merkezinde değilde normal bir özel hastaneden alıp yaptır tahlilini canım hangi şehirdesin?

Biz de sadece ailemize söyledik. Ama çekindiğimiz için değil insanlar çok fazla haset ediyor. 4. Ay’a kadar da söylemeyeceğiz. Doğurana kadar ya da belli bi ay’a kadar söylemezsin ikiz olduğunu ayıp değil sonuçta paramız vardı yaptırdık dersiniz

Evet çözülünce değişiklik olabiliyor muş
Benim. 4ab olarak dondurulan embriyo 5aa olarak transfer yapıldı
Evet kimisi ilerleme gösterirken kimisi gerilermiş canım senin 4. Günmüş ya 5. Güne rahat gitmiş şükür li benim 3. Gündü çözülünce 5. Güne gitmedi msl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…