- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.881
Doktorun tiroit ilacına başlatır hamilelikle 2.5 ve altı olması lazm canım.
Tüp bebek ilaçları yükseltiyor hemen doktoruna göster sonucları
Troid ilacı kullanmıyorum yoktu hiç troidim baktırdım transferden öncede. Kıbrıstaki doktoruma attım çok yüksek dahiliyeye git düşük olmaması için dedi korkuttu beni. Burdaki doktoruma attım oda sağlık ocağında yaptırdım diye yanlış çıkmıstır dedi. Özel doktor ya cuma günü gelince bakıcam ben zaten senin değerlerine korkma bişey olmaz dedi. Napıcam bilmiyorum. Sağlık ocagında yanlıs çıkma ihtimalı varmı resmen labratuarını kötüledi özel doktor. Para almak içinmi dedi acaba. Kafam çok karışık .
Evet soylemez transferden sonra orta kalite oldugunu soyledi bizde biraz onceki ablanin dedigi gibi sorgulamadigimiz icin tamam dedik geldik transferden sonra verilen kagitlara bakarken kalitesini gordum arastirma yapmistim sonra bugun gidince de embriyologla gorustum diger embriyolarim hakkinda bilgi almak istedim biz en iyisi kondugunu dusunmustuk dedim oda yok o en iyisi degil dedi dondurulan embiriyarimizin kalitelerini soyledik ve ogrendimki diger kalan embriyolar transfer edilenden daha kaliteliNasıl yani bunu nerden anladınız doktor söylemez en kotusunu koyduk diye ama çözüldüğünde bazı embriyolar çok istisna da olsa gelişimi durabiliyor
Cok tesekker ederim amin acibademÖncelikle geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bi sonrakinde olumlu olur sonucunuz. Genelde ilk denemede en iyisini koymazlarmı yahangi merkezde tedavi görüyordunuz çok masum gelmedi bu durum sanki. Herşey para tuzağı bu sektörde
Zaten Buda öyle bişey olmasın
Hey Allahım ya ne saçma birşey biz en millet en iyisinden başlar bunalr da en kötüsü den başlıyor nasılsa bidaha para verir transfer olursun sorumsuzluk resmenEvet soylemez transferden sonra orta kalite oldugunu soyledi bizde biraz onceki ablanin dedigi gibi sorgulamadigimiz icin tamam dedik geldik transferden sonra verilen kagitlara bakarken kalitesini gordum arastirma yapmistim sonra bugun gidince de embriyologla gorustum diger embriyolarim hakkinda bilgi almak istedim biz en iyisi kondugunu dusunmustuk dedim oda yok o en iyisi degil dedi dondurulan embiriyarimizin kalitelerini soyledik ve ogrendimki diger kalan embriyolar transfer edilenden daha kaliteli
Her yerde genelde en iyisi transfer edilirEvet soylemez transferden sonra orta kalite oldugunu soyledi bizde biraz onceki ablanin dedigi gibi sorgulamadigimiz icin tamam dedik geldik transferden sonra verilen kagitlara bakarken kalitesini gordum arastirma yapmistim sonra bugun gidince de embriyologla gorustum diger embriyolarim hakkinda bilgi almak istedim biz en iyisi kondugunu dusunmustuk dedim oda yok o en iyisi degil dedi dondurulan embiriyarimizin kalitelerini soyledik ve ogrendimki diger kalan embriyolar transfer edilenden daha kaliteli
Bende anlayamadim cozuldugunde kalitelerinde degisiklik olabildigini soyledi o yuzden sizede sormak istedim cozuldugunde kalitede bi degisiklik oluyor mu diye bilen var mi diyeHer yerde genelde en iyisi transfer edilir
Kalanlarda bir iyi bit kalitesiz şekilde 2 2 embriyo sayımızda göre dondurulur.
En iyisi trasnfer edilmemesi bana saçma geldi amaç ne yani
İnsallah canim benimcanım sureklı yatma , arada bır evde ufak yuruyusler yap..
bolca su ıcınce zaten sureklı wc gıdıp gelııyor :)
bırde egılme,uzanma, agır kaldırma vs yapma..
ınsallah sımsıkı tutunsun bebegın. .
Evet herseyi arastirmak ogrenmek sorgulamak gerekiyor onlar en iyisini bilir deyip doktorlara kendini birakmamak gerekirmis ogrenmis oldukHey Allahım ya ne saçma birşey biz en millet en iyisinden başlar bunalr da en kötüsü den başlıyor nasılsa bidaha para verir transfer olursun sorumsuzluk resmen
Hangi acibademde oldu bu olay inanamiyorumCok tesekker ederim amin acibadem
Canım hayırlısı olsun ben ardışık transfer oldum 2 ocakta 6 tane donmuş 3. Gün emriyom vardı 2 si çok iyi kalite dendi diğerleri orta kalite deydi dendi Dr um tarafından amaç 5. Güne gideceklermi diye bakıldı giden olursa o iyi kalitede 2 emriyoyu giden olursa 1 tane de 5. Gün emriyosu transfer olucaktı malesef giden olmadı bir diğer opumdan kalan orta kalite 5. Gün emriyosu 2 gün arayla transfer edildi ama malesef tutan olmadı negatif sonuç aldım diyeceğim o ki en kötü yü transfer etmezler en iyisi ne varsa ellerinde onu transfer ederler bu konuda için rahat olsun..Herkese iyi aksamlar bende idrarda negatifi gorup bugun kan verdim netlestirdik donmus diger embriyolar hakkinda bilgi alalim dedik meger bize iclerinden en kotusunu koymuslar gibi bir sey diyebilirim cozuldugunde kalitede cok degisiklik oluyormu merak ediyorum en iyisini ilkte koyacaklarini dusunurken en kotusunu koymuslar resmen
Çözüldüğünde kalite düşüşü olabiliyor evt ama her embriyo da değilBende anlayamadim cozuldugunde kalitelerinde degisiklik olabildigini soyledi o yuzden sizede sormak istedim cozuldugunde kalitede bi degisiklik oluyor mu diye bilen var mi diye
İşte onun için diyorum ya ben vicdanlı Dr a rastlamak çok önemli diye canım benimHey Allahım ya ne saçma birşey biz en millet en iyisinden başlar bunalr da en kötüsü den başlıyor nasılsa bidaha para verir transfer olursun sorumsuzluk resmen
Canım dr u çok iyi araştır yorumlarını oku ondan sonra güven olurmu bidaha o merkeze gitme derim.. Çok çok geçmiş olsunEvet herseyi arastirmak ogrenmek sorgulamak gerekiyor onlar en iyisini bilir deyip doktorlara kendini birakmamak gerekirmis ogrenmis olduk
Evet çözülünce değişiklik olabiliyor muşBende anlayamadim cozuldugunde kalitelerinde degisiklik olabildigini soyledi o yuzden sizede sormak istedim cozuldugunde kalitede bi degisiklik oluyor mu diye bilen var mi diye
Yooook artık sağlık ocağının neyi yanlış çıkarmış ki çoğu insan sağlık ocağında verir kan tahlilleri ni özel hastane de yaptırma lütfen devlet hastanesinde dahiliywden al Rand baktır bu teste göre troit ilacı kullanman lazım ben troit hastasıyım benimde sürekli tahlil olur transfer öncesi bakıldı çünkü zaten ilaç kullanıyorum devlet hastanesinden alamazsan Rand tüp bebek merkezinde değilde normal bir özel hastaneden alıp yaptır tahlilini canım hangi şehirdesin?Troid ilacı kullanmıyorum yoktu hiç troidim baktırdım transferden öncede. Kıbrıstaki doktoruma attım çok yüksek dahiliyeye git düşük olmaması için dedi korkuttu beni. Burdaki doktoruma attım oda sağlık ocağında yaptırdım diye yanlış çıkmıstır dedi. Özel doktor ya cuma günü gelince bakıcam ben zaten senin değerlerine korkma bişey olmaz dedi. Napıcam bilmiyorum. Sağlık ocagında yanlıs çıkma ihtimalı varmı resmen labratuarını kötüledi özel doktor. Para almak içinmi dedi acaba. Kafam çok karışık .
Biz de sadece ailemize söyledik. Ama çekindiğimiz için değil insanlar çok fazla haset ediyor. 4. Ay’a kadar da söylemeyeceğiz. Doğurana kadar ya da belli bi ay’a kadar söylemezsin ikiz olduğunu ayıp değil sonuçta paramız vardı yaptırdık dersinizKızlar günaydın.Sizlere birşey sormak istiyorum.Tüp bebek sürecinizden çevrenize bahsediyor musunuz? Yani çok normal birşey aslında ama ben söyleyemiyorum.Sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.Belki olumsuz olursa bir de insanlarla aynı şeyleri konuşmayayım herkese laf atmaya yorulmayayım diye.Siz nasıl tercih ediyorsunuz paylaşmak mı daha iyi paylaşmamak mı? Şimdi ikiz olursa herkesin ilk sorusu tüp bebek mi olur
Evet kimisi ilerleme gösterirken kimisi gerilermiş canım senin 4. Günmüş ya 5. Güne rahat gitmiş şükür li benim 3. Gündü çözülünce 5. Güne gitmedi msl..Evet çözülünce değişiklik olabiliyor muş
Benim. 4ab olarak dondurulan embriyo 5aa olarak transfer yapıldı
Benim 5.gün diye biliyorumEvet kimisi ilerleme gösterirken kimisi gerilermiş canım senin 4. Günmüş ya 5. Güne rahat gitmiş şükür li benim 3. Gündü çözülünce 5. Güne gitmedi msl..
Canım senle aynı gün olduk trasfer nasıl cuma günü 5 hafta oluyoBilmiyorum ki cuma günü tam 5 hafta dolmuş olucak ondan çağırdı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?