- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.901
Ayyy bide acıbademHangi acibademde oldu bu olay inanamiyorum
Canım verdinmi kanı merak ettim naptınAkşam vercem canım, şuan işten yeni çıktım..
Çıkınca yazcam
İlk kan aynen
Evet bende uzuldum ama dogruyu anlamaya calisiyorum umudumu yitirmemek istiyorum cunku embriyolarim orda 2. Denemeyi orda yapacagim ama iletisim onemli dogru yanlis acik acik herseyi sorup ogrenecegim bidahaki deneme de iste tecrubesiz olmaktanda kaynaklaniyor..Çözüldüğünde kalite düşüşü olabiliyor evt ama her embriyo da değil
Hastanenin tutumunu hiç begenmedim
Aaa sasirdim ben degisimi kotu olarak dusunmustum daha iyi de olabiliyor yaniEvet çözülünce değişiklik olabiliyor muş
Benim. 4ab olarak dondurulan embriyo 5aa olarak transfer yapıldı
Canım benim dünden beri girmiyordum girip senin trstini görmek üzdü beni. Ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorumAmin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Teşekkür ederim canımCanım benim dünden beri girmiyordum girip senin trstini görmek üzdü beni. Ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorumRabbim yardımcın olsun, sabrını artırsın umarım en kısa sürede toparlanıp tekrar girersin bu yola ve hayırlısı ile o zaöan Anne olursun
Peki kan sonuçlarım nasıl 3. Kanım 2ye katlamamıs 141.99 , 343.76 , 546.9H Hayalinpesinden alıntı yanlış olmuş burdan yazacağım canım.
Korkma bişey olmaz hemen düzelebilen bi hormon.
Labaratuar hatası olmaz sanmıyorum
Manisa'dayım canım kıbrısta tüp bebek doktorum burdada özel kadın doguma takip yapıyorum değiştirsemmi doktoru acaba baştan beri durumlarımı bu biliyo amaYooook artık sağlık ocağının neyi yanlış çıkarmış ki çoğu insan sağlık ocağında verir kan tahlilleri ni özel hastane de yaptırma lütfen devlet hastanesinde dahiliywden al Rand baktır bu teste göre troit ilacı kullanman lazım ben troit hastasıyım benimde sürekli tahlil olur transfer öncesi bakıldı çünkü zaten ilaç kullanıyorum devlet hastanesinden alamazsan Rand tüp bebek merkezinde değilde normal bir özel hastaneden alıp yaptır tahlilini canım hangi şehirdesin?
4+4 görünüyor bugun uygulamamda cuma günü 5+0 olucak. 30 aralık son adet tarihimCanım senle aynı gün olduk trasfer nasıl cuma günü 5 hafta oluyo
Normalde ben tahlilleri mi Dr ister ben dışarda yaptırıp vatsahap dan Dr uma atarım oda normal şu düşük şu yüksek diye yorum yapar bana bende izmirdeyim yakınmışız kıbrısta yumurta dönosyon mu yaptırdın bende düşünüyorum Kıbrısı bakalım hayırlısı ilaçla düzelir hemen Bi dand al dahiliyeden ilaç verir zatenManisa'dayım canım kıbrısta tüp bebek doktorum burdada özel kadın doguma takip yapıyorum değiştirsemmi doktoru acaba baştan beri durumlarımı bu biliyo ama
İnsanoğlu işte aman çok takılmayın madem biliyorlarYa sonucumu öğrenince paylaşmak durumunda kaldım hemen doğal mı tüp bebek mi diye sordularşimdi belirli seneden sonra olunca hemen tüp bebek gözüyle bakıyorlar.Hatta tedaviye başladın da bize mi söylemiyosun falan dediler Ay ne zor insanlara laf anlatmaya çalışmak.
Hayırlı olsun papatyamDeğerim 367 çıktı ..
9.gun bugün..
Sağlıkla ilerlersin ve dünyamıza gelsin
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Amin deryosum canım benimHayırlı olsun papatyamsağlıkla ilerlesin canım, mis gibi geçsin hamişliğin
Ben bahçecide tedavi oldum aksine bana çok ilgili hissettirdiler opudan sonra transferden sonra hemşireler aradı durumum için yumurta döllendikten sonra iki günde bir embriyologlar arayıp bilgilendirdiler dr’umdan da memnundum. Kendim araştırıp bulmuştum bahçeciyi hatta dr’um bana gerek görmedi tüp bebek ilaçla deneyelim dedi ama biz daha fazla beklememek için ısrar ettik. Hastanenin prosedürleri baya iyi benceKimseyi kötü etkilemek istemek ama nedense bahçeci bana direk ticari geliyor.
Tabiki çok orada olumlu sonuçta alanlar var ama mesela buraya bile doktorların reklamlarını yaptklarını gördüm kaç kere.
Birde ben 2022nin mart ayında orda bir doktora randevu almıştım. Sonra bu fikre kapılıp gitmedim. Sürekli aradılar beni. Başımdan atmak içinde bu yıllık tedavi olmaktan vazgectim dedim. Resmen bu dediğimden dolayı 2023 ocakta yanu bu ayın 2si 3ü gibi ilk günlerinde beni aradılar geçen yıl vazgecmiştiniz yeni bir yıla girdik hemen randevu oluşturalım isterseniz dediler. Şok oldum resmen banka gibi
Pek anlamam onlardan ben ama kaç gün var aralarındaPeki kan sonuçlarım nasıl 3. Kanım 2ye katlamamıs 141.99 , 343.76 , 546.9
Demiştim zaten kimseyi kötü etkilemek istemem olumlu sonuç alanlar da var diye. Bu benim düşüncem sadece. Bir yer reklamını yapıyorsa ben o yerden direk soğuyorum. Özellikle sağlık alanında olan yerler. Yani embriyologlar hemşireler vs zaten tedavi sürecindeyken her merkezde arıyorlarBen bahçecide tedavi oldum aksine bana çok ilgili hissettirdiler opudan sonra transferden sonra hemşireler aradı durumum için yumurta döllendikten sonra iki günde bir embriyologlar arayıp bilgilendirdiler dr’umdan da memnundum. Kendim araştırıp bulmuştum bahçeciyi hatta dr’um bana gerek görmedi tüp bebek ilaçla deneyelim dedi ama biz daha fazla beklememek için ısrar ettik. Hastanenin prosedürleri baya iyi bence
Amin canım benimAmin deryosum canım benim
Allah razı olsun
Darısı en kisa zamanda sana olsun. Kan günün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?