Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çözüldüğünde kalite düşüşü olabiliyor evt ama her embriyo da değil
Hastanenin tutumunu hiç begenmedim
Evet bende uzuldum ama dogruyu anlamaya calisiyorum umudumu yitirmemek istiyorum cunku embriyolarim orda 2. Denemeyi orda yapacagim ama iletisim onemli dogru yanlis acik acik herseyi sorup ogrenecegim bidahaki deneme de iste tecrubesiz olmaktanda kaynaklaniyor..

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Canım benim dünden beri girmiyordum girip senin trstini görmek üzdü beni. Ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum Rabbim yardımcın olsun, sabrını artırsın umarım en kısa sürede toparlanıp tekrar girersin bu yola ve hayırlısı ile o zaöan Anne olursun

Manisa'dayım canım kıbrısta tüp bebek doktorum burdada özel kadın doguma takip yapıyorum değiştirsemmi doktoru acaba baştan beri durumlarımı bu biliyo ama

Manisa'dayım canım kıbrısta tüp bebek doktorum burdada özel kadın doguma takip yapıyorum değiştirsemmi doktoru acaba baştan beri durumlarımı bu biliyo ama
Normalde ben tahlilleri mi Dr ister ben dışarda yaptırıp vatsahap dan Dr uma atarım oda normal şu düşük şu yüksek diye yorum yapar bana bende izmirdeyim yakınmışız kıbrısta yumurta dönosyon mu yaptırdın bende düşünüyorum Kıbrısı bakalım hayırlısı ilaçla düzelir hemen Bi dand al dahiliyeden ilaç verir zaten

İnsanoğlu işte aman çok takılmayın madem biliyorlar

Bende bu gün kan verdim beklemek geriyo insanı 7. Günde pozitifi gördüm 8. Gün asm de kan verdim.idrar Pozitifken kanda çıkmaması olur mu sizce yada pozitiften negatife döner mi acaba ne dersiniz

Ben bahçecide tedavi oldum aksine bana çok ilgili hissettirdiler opudan sonra transferden sonra hemşireler aradı durumum için yumurta döllendikten sonra iki günde bir embriyologlar arayıp bilgilendirdiler dr’umdan da memnundum. Kendim araştırıp bulmuştum bahçeciyi hatta dr’um bana gerek görmedi tüp bebek ilaçla deneyelim dedi ama biz daha fazla beklememek için ısrar ettik. Hastanenin prosedürleri baya iyi bence

Demiştim zaten kimseyi kötü etkilemek istemem olumlu sonuç alanlar da var diye. Bu benim düşüncem sadece. Bir yer reklamını yapıyorsa ben o yerden direk soğuyorum. Özellikle sağlık alanında olan yerler. Yani embriyologlar hemşireler vs zaten tedavi sürecindeyken her merkezde arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…