Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İlk tüp bebek denemem olduğu için bilmiyordum ama burda bisürü bahçecide transfer olmuş kadın var böyle olumsuz haberleri söylemeye gerek var mıydı gerçekten çünkü ben panik bir kadınım sözlerim sana değil sadece üstüne alınma ama para verseler gitmem falan çok ağır sözler gerçekten.

Siz memnunsunuz ve dediğim gibi çok olumlu sonuçlar alanlar var. Hiç düşünmeyin o yönden çünkü benim gittiğim yerden başkası memnun olmaz ben olurum başkasının gittiği yerden ben memnun kalmam başkası olur. Bu biraz merkez değil doktorlada ilgili ve kişi ile ilgili. Eminim çok iyi çok başarılı doktorlarıda vardır. siz oraya gidip yaşayan birisi olarak ve memnun olarak hiç aklınızı bulandırmayın. Kusura bakmayın söylemiştim ama yine panik olmanızı istemezdim.
Ben oraya hiç gitmedim sadece beni sürekli gitmem için aradıklarından bahsettim. Buda biraz bana garip geldi. Belki evet ilgilerinden kaynaklıdır bilemem. Biraz reklam falan gördüğümden dolayı yorumumda o kadarla orantılı zaten

Ben de Bahceçi ankarada tedavi gördüm. Benim de yaşadiğim hic bi olumsuzluk yok. Transfer sonucu olarak bahsetmiyorum genel olarak. Banko elemanindan embriyoloğuna, hemsirelerden doktorlarina minnettarım gercekten. İst ile aralarinda fark olabilir. Bir de reklam yapmalarini hic yadirgamiyorum. Evet sağlik kuruluşu ama hayir kurumu degiller. Devlet bile tüp bebek raporu vermemek için, destek vermemek için kili kirk yariyorken bu gibi kurumlardan bi şey beklememek lazim..

Panik yapmayın içiniz ferah olsun bende bahçecide ilk denemede pozitif oldum. Herkes heryerden memnun olacak yada olmayacak diye bi kural yok. Tecrübelerini fikirlerini paylaşıyo burdaki kızlar.. hepimiz daha doğrusu yaşadıklarımızı paylaşıyoruz güzel şeylere odaklanalım pozitif görenler bebişlerini hemen kucaklasınlar inşallah.. diğer kızlarda bir an önce pozitifi görüp bu mutluluğu yaşasınlar bolca güzel dilek üfleyelim evrene

Yumurta değil canım benim sperm don. Eşimden dolayı

inşallah doğru söylüyorsun ama atak gelirken geliyorum demiyor malesef transfere kadar kaç kere kimlik doğrulaması yaptık. Bu olayı hatırlamamaya çalışacağım inşallah. bazen insanlar yanlış sözleri istemeden de söyleyebiliyorlar malesef

aynen defalarca banada kimlik doğrulaması yapıldı eşimin benim fotograflarımızı gösterdiler bu siz misiniz bu eşiniz mi diye defalarca hemde kolumdaki barkodu bi kaç defa bi yerlere okuttum kapıda filan bide tam transfer anında embriyolog diğer odadan adımı sesleniyo bu kişi siz misiniiiizzz diyo eveeetttt diye seslendim bende tam transfer anında değişikti

Harika ya maşallah canım benim sağlıkla gelsinler inşallah en son yaptığın idrar testinde nasıl çıkmıştı netliği çok koyu muydu canım
Aminnn canım ya Allah razı olsun
Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sabah koyuydu evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…