- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.921
Rabbim inşallah sağlıkla pozitif olsunAmin canım benimPerşembe sabah kan vereceğim
İlk tüp bebek denemem olduğu için bilmiyordum ama burda bisürü bahçecide transfer olmuş kadın var böyle olumsuz haberleri söylemeye gerek var mıydı gerçekten çünkü ben panik bir kadınım sözlerim sana değil sadece üstüne alınma ama para verseler gitmem falan çok ağır sözler gerçekten.Demiştim zaten kimseyi kötü etkilemek istemem olumlu sonuç alanlar da var diye. Bu benim düşüncem sadece. Bir yer reklamını yapıyorsa ben o yerden direk soğuyorum. Özellikle sağlık alanında olan yerler. Yani embriyologlar hemşireler vs zaten tedavi sürecindeyken her merkezde arıyorlar
AmiiiinnRabbim inşallah sağlıkla pozitif olsun
Siz memnunsunuz ve dediğim gibi çok olumlu sonuçlar alanlar var. Hiç düşünmeyin o yönden çünkü benim gittiğim yerden başkası memnun olmaz ben olurum başkasının gittiği yerden ben memnun kalmam başkası olur. Bu biraz merkez değil doktorlada ilgili ve kişi ile ilgili. Eminim çok iyi çok başarılı doktorlarıda vardır. siz oraya gidip yaşayan birisi olarak ve memnun olarak hiç aklınızı bulandırmayın. Kusura bakmayın söylemiştim ama yine panik olmanızı istemezdim.İlk tüp bebek denemem olduğu için bilmiyordum ama burda bisürü bahçecide transfer olmuş kadın var böyle olumsuz haberleri söylemeye gerek var mıydı gerçekten çünkü ben panik bir kadınım sözlerim sana değil sadece üstüne alınma ama para verseler gitmem falan çok ağır sözler gerçekten.
Ben de Bahceçi ankarada tedavi gördüm. Benim de yaşadiğim hic bi olumsuzluk yok. Transfer sonucu olarak bahsetmiyorum genel olarak. Banko elemanindan embriyoloğuna, hemsirelerden doktorlarina minnettarım gercekten. İst ile aralarinda fark olabilir. Bir de reklam yapmalarini hic yadirgamiyorum. Evet sağlik kuruluşu ama hayir kurumu degiller. Devlet bile tüp bebek raporu vermemek için, destek vermemek için kili kirk yariyorken bu gibi kurumlardan bi şey beklememek lazim..Ben bahçecide tedavi oldum aksine bana çok ilgili hissettirdiler opudan sonra transferden sonra hemşireler aradı durumum için yumurta döllendikten sonra iki günde bir embriyologlar arayıp bilgilendirdiler dr’umdan da memnundum. Kendim araştırıp bulmuştum bahçeciyi hatta dr’um bana gerek görmedi tüp bebek ilaçla deneyelim dedi ama biz daha fazla beklememek için ısrar ettik. Hastanenin prosedürleri baya iyi bence
Yoktur herhalde bilmiyorum kiAmiiiinn
Papatyam senin bebişin ikiz olma ihtimali var mı ki acaba
Masallah canim degerin çok güzel. Tek embriyomuydu seninYoktur herhalde bilmiyorum ki
Sağlıkla gelsin bir görelim keseyi bebisi
Aynen canım sağlıkla gelsinler yeterki de tek çift hiç farketmezYoktur herhalde bilmiyorum ki
Sağlıkla gelsin bir görelim keseyi bebisi
Tek embriyo canım, Allah razı olsunMasallah canim degerin çok güzel. Tek embriyomuydu senin
Evet kuzum yaAynen canım sağlıkla gelsinler yeterki de tek çift hiç farketmez
Amin canım benim hayırlı olsun Rabbim Tamamına erdirsin bizede dua et emi ablacığımDeğerim 367 çıktı ..
9.gun bugün..
Sağlıkla ilerlersin ve dünyamıza gelsin
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Amin canım, Rabb'im en kısa zamanda sizlere de nasip etsin sağlıklaAmin canım benim hayırlı olsun Rabbim Tamamına erdirsin bizede dua et emi ablacığım
Panik yapmayın içiniz ferah olsun bende bahçecide ilk denemede pozitif oldum. Herkes heryerden memnun olacak yada olmayacak diye bi kural yok. Tecrübelerini fikirlerini paylaşıyo burdaki kızlar.. hepimiz daha doğrusu yaşadıklarımızı paylaşıyoruzİlk tüp bebek denemem olduğu için bilmiyordum ama burda bisürü bahçecide transfer olmuş kadın var böyle olumsuz haberleri söylemeye gerek var mıydı gerçekten çünkü ben panik bir kadınım sözlerim sana değil sadece üstüne alınma ama para verseler gitmem falan çok ağır sözler gerçekten.
Yumurta değil canım benim sperm don. Eşimden dolayıNormalde ben tahlilleri mi Dr ister ben dışarda yaptırıp vatsahap dan Dr uma atarım oda normal şu düşük şu yüksek diye yorum yapar bana bende izmirdeyim yakınmışız kıbrısta yumurta dönosyon mu yaptırdın bende düşünüyorum Kıbrısı bakalım hayırlısı ilaçla düzelir hemen Bi dand al dahiliyeden ilaç verir zaten
inşallahPanik yapmayın içiniz ferah olsun bende bahçecide ilk denemede pozitif oldum. Herkes heryerden memnun olacak yada olmayacak diye bi kural yok. Tecrübelerini fikirlerini paylaşıyo burdaki kızlar.. hepimiz daha doğrusu yaşadıklarımızı paylaşıyoruzgüzel şeylere odaklanalım pozitif görenler bebişlerini hemen kucaklasınlar inşallah.. diğer kızlarda bir an önce pozitifi görüp bu mutluluğu yaşasınlar bolca güzel dilek üfleyelim evrene
aynen defalarca banada kimlik doğrulaması yapıldı eşimin benim fotograflarımızı gösterdiler bu siz misiniz bu eşiniz mi diye defalarca hemdeinşallahdoğru söylüyorsun ama atak gelirken geliyorum demiyor malesef transfere kadar kaç kere kimlik doğrulaması yaptık. Bu olayı hatırlamamaya çalışacağım inşallah. bazen insanlar yanlış sözleri istemeden de söyleyebiliyorlar malesef
Harika ya maşallah canım benim sağlıkla gelsinler inşallah en son yaptığın idrar testinde nasıl çıkmıştı netliği çok koyu muydu canım367 çıktı canım
Aminnn canım ya Allah razı olsunHarika ya maşallah canım benim sağlıkla gelsinler inşallah en son yaptığın idrar testinde nasıl çıkmıştı netliği çok koyu muydu canım
Aminn inşallah canımmAminnn canım ya Allah razı olsun
Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsinbu sabah koyuydu evet
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorumAminn inşallah canımmBenim de koyulaştı biraz bugün yaptığım test yarın 9.günüm kan vericem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?