Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Güvenmek önemli doktoruna senin için rahat ediyorsa ne güzel bunu sağlayamıyor her doktor şeffaf olamıyorlar

Amin inşallah benimde arkadasım yaptırdı orda şuan doğdular 3 aylık biri kız biri erkek onlar aracılığıyla gittik bizde
Bizede o tanıdıklar orayı öneriyor burda doğuştan çok memnun olmadıklarını yazan çok nasip kısmet bu işler aslında varsa nasipte okuyor canım hayırlısı artık ne desem boş benim olmuyor malesef

Başka merkezlerdede olmayan tutmayan var canım. Herşey nasip kısmet meselesi en baştada inanç. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mi bı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki

Kizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mi bı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Fitil kullanıyorsan akıntı ondandır
Canım test falan yaptınmı senin yarın 5. Günün ne durumdasın benim belimin ortası sağa doğru bir noktada ağrı var aynı şekilde karnımında tam o noktasında kasıklarımada vuruyo bazen bu nedir acaba ya

Fitil beyaz o değil bu bildiğin yumurtlama döneminde ki gibitest mi benim 3. gün embriyosu yapmam daha erken.bende anlayamıyorum bu sefer olanları susuzluk felan değişik bu sefer

Embriyolar oluştuğunda dondurma sırasıni 6-5-4 a-b-c şeklinde sizi arayıp söylemeleri gerekiyor ki transferden önce kağıt imzalanıyor hangi embriyo transfer edileceğine dair son olarak tekrar transfer öncesi embriyolog odanıza gelip çözülürken sorun olup olmadığını bile söylüyor onay alıyor ameliyathaneye gittiğinizde tekrar onay alınıyor çok şaşırdım sizden onay almadan yapamaz yasal değil imza atmadık diyorsanız şikayet edin

Fitil beyaz o değil bu bildiğin yumurtlama döneminde ki gibitest mi benim 3. gün embriyosu yapmam daha erken.bende anlayamıyorum bu sefer olanları susuzluk felan değişik bu sefer
Aldığımız hormonlardan oluyor canım şeffaf ve beyaz akıntıyı ben normal diye biliyorum. Hee 3. Gün olduğuju bilmiyordum o zaman erken evet

Hayir embriyo kalitesine göre imza atılmıyor transfere dair imzalar atılıyor cnm
Ben mesela ben transferden 1 hafta önce embriyo kalitelerimi sormuştum tekrardan ama sormasam öyle bı bilgi sürekli verilmiyor
Önceden opudan sora almıştım bilgi bide transfer aşamasında embriyo resmim ile kalitesi yazıyor öyle bilgi alıyorum ama imzayı transfer aşamasında atmadigin için bunu sorup sormak sana kalmış. İmzalardan sora embriyo cozdurdukten sora bilgi veriliyor embriyo gelişim şöyle diye birde tabi. Ama böyle bir açıklamayi ben kabul etmezdim işkillenirdim herşey bittikten sora bunu denemek ofsayt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…