- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.941
Anladım canım kaçıncı deneme bu hangi merkeze gittiniz kıbrısta bende yer araştırıcam da bakalım yeni negatif oldu bu ay tedavim bikaç ay dinlencem yarın kendi Dr umdan Rand aldım bakalım ne dicekYumurta değil canım benim sperm don. Eşimden dolayı
Doğuş tüp bebekte yaptırdım ilk denemem.Anladım canım kaçıncı deneme bu hangi merkeze gittiniz kıbrısta bende yer araştırıcam da bakalım yeni negatif oldu bu ay tedavim bikaç ay dinlencem yarın kendi Dr umdan Rand aldım bakalım ne dicek
Hadi hayırlı.sonuclar gelsinBende bu gün kan verdim beklemek geriyo insanı7. Günde pozitifi gördüm 8. Gün asm de kan verdim.idrar Pozitifken kanda çıkmaması olur mu sizce yada pozitiften negatife döner mi acaba ne dersiniz
Burda Bi tanıdıklar da doğuş tüp bebek de yaptırmış lar bitane oğulları oldu sizinde hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinDoğuş tüp bebekte yaptırdım ilk denemem.
Amin inşallahBurda Bi tanıdıklar da doğuş tüp bebek de yaptırmış lar bitane oğulları oldu sizinde hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Güvenmek önemli doktoruna senin için rahat ediyorsa ne güzel bunu sağlayamıyor her doktor şeffaf olamıyorlarİşte onun için diyorum ya ben vicdanlı Dr a rastlamak çok önemli diye canım benimçok şükür Dr dan yana şanslıyım ben ha negatif oluyor ama emriyonun da kaliteli olanı transfer ediyor bire bir konuşuyoruz bunu..
Gozunaydin cnimm sağlıkla ilerlesin367 çıktı canım
Bizede o tanıdıklar orayı öneriyor burda doğuştan çok memnun olmadıklarını yazan çok nasip kısmet bu işler aslında varsa nasipte okuyor canım hayırlısı artık ne desem boş benim olmuyor malesefAmin inşallahbenimde arkadasım yaptırdı orda şuan doğdular 3 aylık biri kız biri erkek onlar aracılığıyla gittik bizde
Çok sağol canım benim aminnnnGozunaydin cnimm sağlıkla ilerlesin
Başka merkezlerdede olmayan tutmayan var canım. Herşey nasip kısmet meselesi en baştada inanç. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBizede o tanıdıklar orayı öneriyor burda doğuştan çok memnun olmadıklarını yazan çok nasip kısmet bu işler aslında varsa nasipte okuyor canım hayırlısı artık ne desem boş benim olmuyor malesef
Kizlar bişey dicem ya bu ikiz gebelikte çok ağrı ve miğde bulantısı oluyor muSağlıkla gelsin canım benim
Fitil kullanıyorsan akıntı ondandırKizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mibı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Fitil beyaz o değil bu bildiğin yumurtlama döneminde ki gibiFitil kullanıyorsan akıntı ondandır
Canım test falan yaptınmı senin yarın 5. Günün ne durumdasın benim belimin ortası sağa doğru bir noktada ağrı var aynı şekilde karnımında tam o noktasında kasıklarımada vuruyo bazen bu nedir acaba ya
Bizim sana sormamız lazım balım bulantın oluyo mu?Kizlar bişey dicem ya bu ikiz gebelikte çok ağrı ve miğde bulantısı oluyor mu
Embriyolar oluştuğunda dondurma sırasıni 6-5-4 a-b-c şeklinde sizi arayıp söylemeleri gerekiyor ki transferden önce kağıt imzalanıyor hangi embriyo transfer edileceğine dair son olarak tekrar transfer öncesi embriyolog odanıza gelip çözülürken sorun olup olmadığını bile söylüyor onay alıyor ameliyathaneye gittiğinizde tekrar onay alınıyor çok şaşırdım sizden onay almadan yapamaz yasal değil imza atmadık diyorsanız şikayet edinEvet soylemez transferden sonra orta kalite oldugunu soyledi bizde biraz onceki ablanin dedigi gibi sorgulamadigimiz icin tamam dedik geldik transferden sonra verilen kagitlara bakarken kalitesini gordum arastirma yapmistim sonra bugun gidince de embriyologla gorustum diger embriyolarim hakkinda bilgi almak istedim biz en iyisi kondugunu dusunmustuk dedim oda yok o en iyisi degil dedi dondurulan embiriyarimizin kalitelerini soyledik ve ogrendimki diger kalan embriyolar transfer edilenden daha kaliteli
Aldığımız hormonlardan oluyor canım şeffaf ve beyaz akıntıyı ben normal diye biliyorum. Hee 3. Gün olduğuju bilmiyordum o zaman erken evetFitil beyaz o değil bu bildiğin yumurtlama döneminde ki gibitest mi benim 3. gün embriyosu yapmam daha erken.bende anlayamıyorum bu sefer olanları susuzluk felan değişik bu sefer
Hayir embriyo kalitesine göre imza atılmıyor transfere dair imzalar atılıyor cnmEmbriyolar oluştuğunda dondurma sırasıni 6-5-4 a-b-c şeklinde sizi arayıp söylemeleri gerekiyor ki transferden önce kağıt imzalanıyor hangi embriyo transfer edileceğine dair son olarak tekrar transfer öncesi embriyolog odanıza gelip çözülürken sorun olup olmadığını bile söylüyor onay alıyor ameliyathaneye gittiğinizde tekrar onay alınıyor çok şaşırdım sizden onay almadan yapamaz yasal değil imza atmadık diyorsanız şikayet edin
Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahRabbim kısa sürede nasip etmiş sana bak çok şükürben 11 senelik evliyim henüz çift çizgiyi göremedim ne diyim herkesin sınavı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?