Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Acıbademde transfer gününüzde hangi embriyolar transfer edilecekse hem siz hem eşiniz imza atıyorsunuz

Acıbademde transfer gününüzde hangi embriyolar transfer edilecekse hem siz hem eşiniz imza atıyorsunuz
Embriyo zaten cozduruluyor ona göre hareket ediliyor embriyonun kalitesine göre hareket etmek bizim değil doktorun görevi aralarında gelişim görevini daha iyi bilen onlar çünkü dediğim gibi dondurduktan sora da kaliteleri değişebilir embriyoların kötü ise zaten transfer edilmemeli embriyoyu biz laboratuvarda görüp imza atmiyoruz çünkü embriyolog görüyor

Allahtan ümit kesilmez abla. Bittim dediğim yerde Rabbim yettim diyo. Gün doğmadan neler doğuyo. Yaşıyorsak bi döngümüz devam ediyorsa hep umut vardır. herkesin nasibi bi yerlerde gizli duruyordur. Rabbim herkesin gönlüne göre en güzel şekilde versin

Evet çok haklısınız dondurulmuş transferde kullanılmak üzere seçilen embriyonun değeri yazıyor imza atılan kağıtta sonra çözülme işlemi oluyor odaya gelip değerinde olan değişikliği söylüyor embriyolog farklı bir şey demedim:)

Aslinda kalite disinda soylediler belirttiler transfer oncesinde fotografi gosterildi imza atildi. Artik kalbimi ferah tutmak ve doktoruma guvenmek istiyorum belki bilmedigim bi nokta var atliyorum bilmiyorum umuyorum ki ikinci transferde daha saglikli iletisim ve tecrubeyle hersey daha guzel olacak buna inanmak istiyorum

Çok geçmiş olsun maddi manevi insan çok yoruluyor hastanenin bir ihmali varsa es geçmeyin

Sağol canım cok güzel yazmışsın
bidahakini kimse bilmeyecek size hamileyim diye gelicem
Karamell canm, çok üzüldüm ya ben senin sonucuna ,etkilendim cidden beklemiyordum. Hani topige eglenceli seyler yazasim bile gelmedi Çok inanmistim, insallah birdahaki sefere istedigin sonucu alirsin , hayat sana balgibi bir minnak verir Buarada kuzum benim ilk islemlerim Memorial da olmustu. Doktorum bahçeciye gecince bende emriyolari oraya tasidim. Sana tavsiyem bir sonraki islemlerini Memorial da yaptirman. Herzaman cevap yazamadim ama bir cogu yazilanlari okudum. Örnegin E2 ye bakmadan bir transfee falan Memorilda soz konusu bile olamaz asiri duzenli ve disiplinli bir hastane. Doktorlari hasta odakli , hastaya çok naifler, yani resmen onemsendigini hissediyorsun karsindaki doktor tarafindan , bahcecide biraz tuccar gibiler.misal instgram hayatlari bile çok yogun, gostermelik. Ben doktorumdan çok memnunum ama kurumdan biraz itildim. İki kurumuda gozlemleme sansim oldugu icin sana bu oneride bulunmak istedim , emriyologlari falanda cok iyi ilk görusmeler ucretsizdi sanirim hala oyleyse lutfen bir gorus , içine sinmezse devam etmezsin ama gidersende memnun kalicagina eminim. Buarada medicalparktada bir aşılama demeyimim oldu , o süre zatfinda birkac arkadas edinmistik tup bebek yaptiran bir arkadasa tsh 9.14 ken transfr yapmislar , bişey olmaz demis doktoru keza benim aşılamam çok tuhafti, yani biraz uzattim sanirim ama deneyimlerime dayanarak gözlemlerimi paylasmak istedim. Memoriali seviyorum ilk dogumumda orda oldu ve seninde deneyimlemeni çok isterim. İnsallah gorusuruz kuzum, guzel haberlerinle seviniriz insallah yazım daginik olduysa kusura bakma zorlu bir geceydi bebisko geceleri uyumuyor ve uyutmuyorda

Kızlar bu sabah 3. Gün embriyosunda 11.günüm olcak ilk idrarla kaset test yaptım negatif görüldüğü üzere yarında kan verrim orda da çıkmaz muhtemelen ben umudumu yitirdim inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.

Eklentiler

• 0AA834D7-4EC6-4DE5-89DC-21D1AE2D2BA9.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 78
Kesinlikle benimde memorialde bir ameliyat deneyimim oldu. Benimde doktorum ordan gelme. Ameliyatımı başka bir doktora yaptırmıştı. İnsan kendisini çok değerli hissediyor. Bir kan alırken bir damar yolu açarken bile hemşireler o kadar naif özenli davranıyorlarki sürekli özür diliyorlar. Eşimin bile dikkatini çekmiş hatta hemşire benden kan alıypr canınızı acıttığım için özür dilerim. Hafif bir ses çıkıyormuş galiba. Şuan duyduğunuz ses kanın akışı sizi endişe ediyorsa ettiriyorsa eğer özür dilerim. Eşim dedi noluyo sana bişeymi yapıyorlar sürekli özür diliyorlar

Kizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mi bı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Canım evet evden çıkmadığımız için oluyor böyle gerinme ihtiyacı da duyuyor insan demi akıntı beyaz sa fitil kalıntısı canım o geliyor..

Canım sen test yaptınmı bakalım sıra sende güzel haberlerini bekliyorum

25 ocakta transfer oldum bu akşam silinmeyle hafif kahverengi gelenim oldu, test almıştım yarın yapacaktım moralim bozuldu. İnşallah bebeğim benimledir
Canım yerleşme kanaman olmuş olabilir testini yap burda çoğu kişide o leke geldi ve şuan hamileler

Yoktur herhalde bilmiyorum ki
Sağlıkla gelsin bir görelim keseyi bebisi
Değerin yüksek çıkmasi embriyo kalitesi ilede alakaliymis .embriyo çok güzel kalitede ise beta yüksek çıkabilir miş . Tecrübe ile sabit
Papatyam dün pek giremedim 9, dedin mi uykuya bayılıyorum . Hayırlı olsun güzel sonuç almışsın bı daha kan ver dediler mi

Sağlık ocağında kanlar daha uzun süre bekledği için tsh özellikle gerçekten yanlış çıkabiliyor. Cok yakın arkadaşım sağlık ocağında baktırdı ertesi gün baska hastanede sonuc cooook farklıydı o yüzden mutlaka bakılmalı başka yerde de maalesef

Hımmm doğrudur canım bende tüp bebek merkezi değilde başka güzel Bi özel hastanede yeniden yaptır dahiliyeden Rand alıp dedim troit olduğu için bende sürekli bakılıyor değerler ni yükseliyor Bi düşüyor belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…