- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.961
Acıbademde transfer gününüzde hangi embriyolar transfer edilecekse hem siz hem eşiniz imza atıyorsunuzHayir embriyo kalitesine göre imza atılmıyor transfere dair imzalar atılıyor cnm
Ben mesela ben transferden 1 hafta önce embriyo kalitelerimi sormuştum tekrardan ama sormasam öyle bı bilgi sürekli verilmiyor
Önceden opudan sora almıştım bilgi bide transfer aşamasında embriyo resmim ile kalitesi yazıyor öyle bilgi alıyorum ama imzayı transfer aşamasında atmadigin için bunu sorup sormak sana kalmış. İmzalardan sora embriyo cozdurdukten sora bilgi veriliyor embriyo gelişim şöyle diye birde tabi. Ama böyle bir açıklamayi ben kabul etmezdim işkillenirdim herşey bittikten sora bunu denemek ofsayt
Embriyo zaten cozduruluyor ona göre hareket ediliyor embriyonun kalitesine göre hareket etmek bizim değil doktorun görevi aralarında gelişim görevini daha iyi bilen onlar çünkü dediğim gibi dondurduktan sora da kaliteleri değişebilir embriyoların kötü ise zaten transfer edilmemeli embriyoyu biz laboratuvarda görüp imza atmiyoruz çünkü embriyolog görüyorAcıbademde transfer gününüzde hangi embriyolar transfer edilecekse hem siz hem eşiniz imza atıyorsunuz
Allahtan ümit kesilmez abla. Bittim dediğim yerde Rabbim yettim diyo. Gün doğmadan neler doğuyo. Yaşıyorsak bi döngümüz devam ediyorsa hep umut vardır. herkesin nasibi bi yerlerde gizli duruyordur. Rabbim herkesin gönlüne göre en güzel şekilde versinAmin canım benim ilk seneler bende ne cevap vereceğimi bilemezdim artık sormuyorlar şimdi her kes Bi akıl verir oldu Bi evlatlık bari alınherkes içinde ne yaşadığını kimse bilemez ben 9 kez ve kaç kez laparoskopi rahim filmi yaşadım hepsi gelip geçti yıllar geçti yaş gitti siz daha yolun başındasınız Rabbim tez vakitte kucağınıza versin Bi evlat artık benim ümidim de pek yok olmayınca olmuyor
Evet çok haklısınız dondurulmuş transferde kullanılmak üzere seçilen embriyonun değeri yazıyor imza atılan kağıtta sonra çözülme işlemi oluyor odaya gelip değerinde olan değişikliği söylüyor embriyolog farklı bir şey demedim:)Embriyo zaten cozduruluyor ona göre hareket ediliyor embriyonun kalitesine göre hareket etmek bizim değil doktorun görevi aralarında gelişim görevini daha iyi bilen onlar çünkü dediğim gibi dondurduktan sora da kaliteleri değişebilir embriyoların kötü ise zaten transfer edilmemeli
Çok geçmiş olsun maddi manevi insan çok yoruluyor hastanenin bir ihmali varsa es geçmeyinAslinda kalite disinda soylediler belirttiler transfer oncesinde fotografi gosterildi imza atildi. Artik kalbimi ferah tutmak ve doktoruma guvenmek istiyorum belki bilmedigim bi nokta var atliyorum bilmiyorum umuyorum ki ikinci transferde daha saglikli iletisim ve tecrubeyle hersey daha guzel olacak buna inanmak istiyorum
Karamell canm, çok üzüldüm ya ben senin sonucuna ,etkilendim cidden beklemiyordum. Hani topige eglenceli seyler yazasim bile gelmediSağol canım cok güzel yazmışsın
bidahakini kimse bilmeyecek size hamileyim diye gelicem
İnşallah tüm isteyenlereRabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
Kesinlikle benimde memorialde bir ameliyat deneyimim oldu. Benimde doktorum ordan gelme. Ameliyatımı başka bir doktora yaptırmıştı. İnsan kendisini çok değerli hissediyor. Bir kan alırken bir damar yolu açarken bile hemşireler o kadar naif özenli davranıyorlarki sürekli özür diliyorlar. Eşimin bile dikkatini çekmiş hatta hemşire benden kan alıypr canınızı acıttığım için özür dilerim. Hafif bir ses çıkıyormuş galiba. Şuan duyduğunuz ses kanın akışı sizi endişe ediyorsa ettiriyorsa eğer özür dilerim. Eşim dedi noluyo sana bişeymi yapıyorlar sürekli özür diliyorlarKaramell canm, çok üzüldüm ya ben senin sonucuna ,etkilendim cidden beklemiyordum. Hani topige eglenceli seyler yazasim bile gelmediÇok inanmistim, insallah birdahaki sefere istedigin sonucu alirsin , hayat sana balgibi bir minnak verir Buarada kuzum benim ilk islemlerim Memorial da olmustu. Doktorum bahçeciye gecince bende emriyolari oraya tasidim. Sana tavsiyem bir sonraki islemlerini Memorial da yaptirman. Herzaman cevap yazamadim ama bir cogu yazilanlari okudum. Örnegin E2 ye bakmadan bir transfee falan Memorilda soz konusu bile olamaz asiri duzenli ve disiplinli bir hastane. Doktorlari hasta odakli , hastaya çok naifler, yani resmen onemsendigini hissediyorsun karsindaki doktor tarafindan , bahcecide biraz tuccar gibiler.misal instgram hayatlari bile çok yogun, gostermelik. Ben doktorumdan çok memnunum ama kurumdan biraz itildim. İki kurumuda gozlemleme sansim oldugu icin sana bu oneride bulunmak istedim , emriyologlari falanda cok iyi ilk görusmeler ucretsizdi sanirim hala oyleyse lutfen bir gorus , içine sinmezse devam etmezsin ama gidersende memnun kalicagina eminim. Buarada medicalparktada bir aşılama demeyimim oldu , o süre zatfinda birkac arkadas edinmistik tup bebek yaptiran bir arkadasa tsh 9.14 ken transfr yapmislar , bişey olmaz demis doktoru keza benim aşılamam çok tuhafti, yani biraz uzattim sanirim ama deneyimlerime dayanarak gözlemlerimi paylasmak istedim. Memoriali seviyorum ilk dogumumda orda oldu ve seninde deneyimlemeni çok isterim. İnsallah gorusuruz kuzum, guzel haberlerinle seviniriz insallah yazım daginik olduysa kusura bakma zorlu bir geceydi bebisko geceleri uyumuyor ve uyutmuyorda
PapatyammmDeğerim 367 çıktı ..
9.gun bugün..
Sağlıkla ilerlersin ve dünyamıza gelsin
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Canım evet evden çıkmadığımız için oluyor böyle gerinme ihtiyacı da duyuyor insan demi akıntı beyaz sa fitil kalıntısı canım o geliyor..Kizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mibı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Canım sen test yaptınmı bakalım sıra sende güzel haberlerini bekliyorumKesinlikle benimde memorialde bir ameliyat deneyimim oldu. Benimde doktorum ordan gelme. Ameliyatımı başka bir doktora yaptırmıştı. İnsan kendisini çok değerli hissediyor. Bir kan alırken bir damar yolu açarken bile hemşireler o kadar naif özenli davranıyorlarki sürekli özür diliyorlar. Eşimin bile dikkatini çekmiş hatta hemşire benden kan alıypr canınızı acıttığım için özür dilerim. Hafif bir ses çıkıyormuş galiba. Şuan duyduğunuz ses kanın akışı sizi endişe ediyorsa ettiriyorsa eğer özür dilerim. Eşim dedi noluyo sana bişeymi yapıyorlar sürekli özür diliyorlar
Canım yerleşme kanaman olmuş olabilir testini yap burda çoğu kişide o leke geldi ve şuan hamileler25 ocakta transfer oldum bu akşam silinmeyle hafif kahverengi gelenim oldu, test almıştım yarın yapacaktım moralim bozuldu. İnşallah bebeğim benimledir
Kübüş demekki hamilelikte de kasık ağrısı oluyormuş bunu gördük test gününden beri kasık ağrın var demiKizlar bişey dicem ya bu ikiz gebelikte çok ağrı ve miğde bulantısı oluyor mu
Değerin yüksek çıkmasi embriyo kalitesi ilede alakaliymis .embriyo çok güzel kalitede ise beta yüksek çıkabilir miş . Tecrübe ile sabitYoktur herhalde bilmiyorum ki
Sağlıkla gelsin bir görelim keseyi bebisi
Sağlık ocağında kanlar daha uzun süre bekledği için tsh özellikle gerçekten yanlış çıkabiliyor. Cok yakın arkadaşım sağlık ocağında baktırdı ertesi gün baska hastanede sonuc cooook farklıydı o yüzden mutlaka bakılmalı başka yerde de maalesefYooook artık sağlık ocağının neyi yanlış çıkarmış ki çoğu insan sağlık ocağında verir kan tahlilleri ni özel hastane de yaptırma lütfen devlet hastanesinde dahiliywden al Rand baktır bu teste göre troit ilacı kullanman lazım ben troit hastasıyım benimde sürekli tahlil olur transfer öncesi bakıldı çünkü zaten ilaç kullanıyorum devlet hastanesinden alamazsan Rand tüp bebek merkezinde değilde normal bir özel hastaneden alıp yaptır tahlilini canım hangi şehirdesin?
Hımmm doğrudur canım bende tüp bebek merkezi değilde başka güzel Bi özel hastanede yeniden yaptır dahiliyeden Rand alıp dedim troit olduğu için bende sürekli bakılıyor değerler ni yükseliyor Bi düşüyor belli olmuyorSağlık ocağında kanlar daha uzun süre bekledği için tsh özellikle gerçekten yanlış çıkabiliyor. Cok yakın arkadaşım sağlık ocağında baktırdı ertesi gün baska hastanede sonuc cooook farklıydı o yüzden mutlaka bakılmalı başka yerde de maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?