- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.981
Ayy hemde nasıl bugünde geçsin cikicam evden artıkCanım evet evden çıkmadığımız için oluyor böyle gerinme ihtiyacı da duyuyor insan demi akıntı beyaz sa fitil kalıntısı canım o geliyor..
Rahim in transfere uygun olduğunu gösteriyor canımKızlar rahimde 3 çizgi olması ne anlama geliyor?
Rahimin hamilelik için hazırım demesi embriyoyu çekmesi tutunmayı kolaylastirmasiKızlar rahimde 3 çizgi olması ne anlama geliyor?
canımın içiii amiinnn, kanki olacak bizim minnoşlar saglıkla gelsinlerPapatyammmmaşşallahhh sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allahımm
Canım sen test yaptınmı bakalım sıra sende güzel haberlerini bekliyorum
kuzumm cok sağol amiiinnnn,Değerin yüksek çıkmasi embriyo kalitesi ilede alakaliymis .embriyo çok güzel kalitede ise beta yüksek çıkabilir miş . Tecrübe ile sabit
Papatyam dün pek giremedim 9, dedin mi uykuya bayılıyorum . Hayırlı olsun güzel sonuç almışsın bı daha kan ver dediler mi
Hadi insallah canim degerlerin guzelce artmisttir. Hayirli ugirlu olsun insallahhhhhKızlar sabahtan kan verdim yüreğim ağzımda inşallah düzenli artmıştır değerimherşey yolundaysa kese için gün verecekler
Sağol canım teşekkür ederim tavsiyelerin için benim doktorumda memorial ekibinden miş medicalpark a gecmiş oradaki iki tüp bebekçi de semra kahramanın ekibinden miş.Karamell canm, çok üzüldüm ya ben senin sonucuna ,etkilendim cidden beklemiyordum. Hani topige eglenceli seyler yazasim bile gelmediÇok inanmistim, insallah birdahaki sefere istedigin sonucu alirsin , hayat sana balgibi bir minnak verir Buarada kuzum benim ilk islemlerim Memorial da olmustu. Doktorum bahçeciye gecince bende emriyolari oraya tasidim. Sana tavsiyem bir sonraki islemlerini Memorial da yaptirman. Herzaman cevap yazamadim ama bir cogu yazilanlari okudum. Örnegin E2 ye bakmadan bir transfee falan Memorilda soz konusu bile olamaz asiri duzenli ve disiplinli bir hastane. Doktorlari hasta odakli , hastaya çok naifler, yani resmen onemsendigini hissediyorsun karsindaki doktor tarafindan , bahcecide biraz tuccar gibiler.misal instgram hayatlari bile çok yogun, gostermelik. Ben doktorumdan çok memnunum ama kurumdan biraz itildim. İki kurumuda gozlemleme sansim oldugu icin sana bu oneride bulunmak istedim , emriyologlari falanda cok iyi ilk görusmeler ucretsizdi sanirim hala oyleyse lutfen bir gorus , içine sinmezse devam etmezsin ama gidersende memnun kalicagina eminim. Buarada medicalparktada bir aşılama demeyimim oldu , o süre zatfinda birkac arkadas edinmistik tup bebek yaptiran bir arkadasa tsh 9.14 ken transfr yapmislar , bişey olmaz demis doktoru keza benim aşılamam çok tuhafti, yani biraz uzattim sanirim ama deneyimlerime dayanarak gözlemlerimi paylasmak istedim. Memoriali seviyorum ilk dogumumda orda oldu ve seninde deneyimlemeni çok isterim. İnsallah gorusuruz kuzum, guzel haberlerinle seviniriz insallah yazım daginik olduysa kusura bakma zorlu bir geceydi bebisko geceleri uyumuyor ve uyutmuyorda
Maşallah saglikla ilerlesin. Önemli görülen iki günde ki artişKızlar 9. Gündeyim beta 103 çıktı kanda iyi mi
Yaa çok tatlilar gercekten, oladar üzülmustumki doktorun baska yere gectigineKesinlikle benimde memorialde bir ameliyat deneyimim oldu. Benimde doktorum ordan gelme. Ameliyatımı başka bir doktora yaptırmıştı. İnsan kendisini çok değerli hissediyor. Bir kan alırken bir damar yolu açarken bile hemşireler o kadar naif özenli davranıyorlarki sürekli özür diliyorlar. Eşimin bile dikkatini çekmiş hatta hemşire benden kan alıypr canınızı acıttığım için özür dilerim. Hafif bir ses çıkıyormuş galiba. Şuan duyduğunuz ses kanın akışı sizi endişe ediyorsa ettiriyorsa eğer özür dilerim. Eşim dedi noluyo sana bişeymi yapıyorlar sürekli özür diliyorlar
Ayak bacak ağrısı bence kesinlikle hareketsizlikten oluyorKizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mibı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Ya ben histereskopi ameliyatı olmuştum sonrasında ilk kalkmam için hemşire geldi dediki lavaboya giricez. Nasıl yani ikimizmi dedim evet bende sizinle beraber gircem kanama durumunuxa bakmak için dedi. Ve girdide gercekten. Asla başka yerlerde böyle ilgi yok. Yemeklerini hiç yeme fırsatın oldumu bilmiyorum yemekleride ayrı bir güzelYaa çok tatlilar gercekten, oladar üzülmustumki doktorun baska yere gectiginemesela bebek dogduktan sonra birseyler icin aliyorlar anne stres olur sütü etkilenir diye herseyi kendileri hallediyor. Kanı, iğnesi , asisi. Hani insanlar parayi verince oluyor diyor ama alakasi yok , bahceci memorildan daha pahali bence , acibademde pahali ama asla ayni degil. Mesicalpark ve medicana fiyati nerdeyse yaklasmis bile zaten
O göz boyamalar bahçeci de de medicalparkta da vardı canım çişe yalnız göndermezlerdi özür dilemeler oralarda da vardı keşke her şey tatlı dille olsa.Ya ben histereskopi ameliyatı olmuştum sonrasında ilk kalkmam için hemşire geldi dediki lavaboya giricez. Nasıl yani ikimizmi dedim evet bende sizinle beraber gircem kanama durumunuxa bakmak için dedi. Ve girdide gercekten. Asla başka yerlerde böyle ilgi yok. Yemeklerini hiç yeme fırsatın oldumu bilmiyorum yemekleride ayrı bir güzel
Yaaaa bana kuşlar çok güzel haberler uçurdu papatyamcanımın içiii amiinnn, kanki olacak bizim minnoşlar saglıkla gelsinler
Cikartmiyolar ki evden ne yapalımAyak bacak ağrısı bence kesinlikle hareketsizlikten oluyor
Ben evde kaldığım hareket etmediğim zamanlar benimde öyleydi ama sonraki günlerde dışarı çakmaya başlayınca geçiyor..
Kesinlikle o kadar para veriyorz tabi ki göz boyu aklarO göz boyamalar bahçeci de de medicalparkta da vardı canım çişe yalnız göndermezlerdi özür dilemeler oralarda da vardı keşke her şey tatlı dille olsa.
Dogum yaptim diye odaya iki kisilik masa kurdular bizimmmYa ben histereskopi ameliyatı olmuştum sonrasında ilk kalkmam için hemşire geldi dediki lavaboya giricez. Nasıl yani ikimizmi dedim evet bende sizinle beraber gircem kanama durumunuxa bakmak için dedi. Ve girdide gercekten. Asla başka yerlerde böyle ilgi yok. Yemeklerini hiç yeme fırsatın oldumu bilmiyorum yemekleride ayrı bir güzel
Gayet iyi canm 10.gunu 100 üstü istenir seninkide gayet iyiKızlar 9. Gündeyim beta 103 çıktı kanda iyi mi
Tabi kesinlikle o kısımda vardır lattem ama ben orada tedavi görmediğim için o yönden birşey hissetmedim. Başta çok istedik semra kahraman baya iyi bir doktor bu alanında çok duyduk. Ama sonra bir türlü eandevu bulamadık ona. Şuan gittiğim doktorumda onun ekibinden farklı yere geçtiği için ona gittim.O göz boyamalar bahçeci de de medicalparkta da vardı canım çişe yalnız göndermezlerdi özür dilemeler oralarda da vardı keşke her şey tatlı dille olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?