Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

kuzumm cok sağol amiiinnnn,
evet benim aklıma da ilk sen geldin o yorumu okuyunca :))
ah başladı dımı uyku basmaları?
yarın aynı yerde yıne verıcem canım aynen..
birde prolutexe baslıycam..lekelenme için

Sağol canım teşekkür ederim tavsiyelerin için benim doktorumda memorial ekibinden miş medicalpark a gecmiş oradaki iki tüp bebekçi de semra kahramanın ekibinden miş.
Ya hersey bahane işte bi sebep arıyoruz ama yok nasip napalım.
Elimdeki son embriyo yu deneyeceğim oda olmazsa merkezi değiştireceğim zaten

Yaa çok tatlilar gercekten, oladar üzülmustumki doktorun baska yere gectigine mesela bebek dogduktan sonra birseyler icin aliyorlar anne stres olur sütü etkilenir diye herseyi kendileri hallediyor. Kanı, iğnesi , asisi. Hani insanlar parayi verince oluyor diyor ama alakasi yok , bahceci memorildan daha pahali bence , acibademde pahali ama asla ayni degil. Mesicalpark ve medicana fiyati nerdeyse yaklasmis bile zaten

Kizlar gece gece ayak ağrısından uyuyamıyorum acaba evden cikmadigimizdan mi bı de beyaz akıntı var şeffaf neden oldu ki
Ayak bacak ağrısı bence kesinlikle hareketsizlikten oluyor
Ben evde kaldığım hareket etmediğim zamanlar benimde öyleydi ama sonraki günlerde dışarı çakmaya başlayınca geçiyor..

Ya ben histereskopi ameliyatı olmuştum sonrasında ilk kalkmam için hemşire geldi dediki lavaboya giricez. Nasıl yani ikimizmi dedim evet bende sizinle beraber gircem kanama durumunuxa bakmak için dedi. Ve girdide gercekten. Asla başka yerlerde böyle ilgi yok. Yemeklerini hiç yeme fırsatın oldumu bilmiyorum yemekleride ayrı bir güzel

O göz boyamalar bahçeci de de medicalparkta da vardı canım çişe yalnız göndermezlerdi özür dilemeler oralarda da vardı keşke her şey tatlı dille olsa.

Dogum yaptim diye odaya iki kisilik masa kurdular bizimmm çok degisik memleket cidden ahahah, senin durumlar nedir cookie , kacinci gün oldu ?

O göz boyamalar bahçeci de de medicalparkta da vardı canım çişe yalnız göndermezlerdi özür dilemeler oralarda da vardı keşke her şey tatlı dille olsa.
Tabi kesinlikle o kısımda vardır lattem ama ben orada tedavi görmediğim için o yönden birşey hissetmedim. Başta çok istedik semra kahraman baya iyi bir doktor bu alanında çok duyduk. Ama sonra bir türlü eandevu bulamadık ona. Şuan gittiğim doktorumda onun ekibinden farklı yere geçtiği için ona gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…