- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.021
trasnfer zamanı hıc çay içmedim ama bana içme diyen olmadı oyle içim rahat edıyordu bıde benım demır ım düşüko yuzden içmedim.. meyvesuyuda ıcmedım,bazen portakal suyu bazen sadece su ıle kahvaltı ettım ..Kızlarrr kahvaltılarınızda ne içiyorsunuz. Çay içmek istemiyorum meyvesuyu falan da şekerli oluyor. Suyla geciştiriyorum hep
1 bardağıda akşam yemekten sonra kullanıyorumKefir iciyorum bazen de çay açık çayın bı zararı yok bir bardak.
Bende 1 bardak akşam yemekten sonra içiyorum. Oda eşimle bir çay keyfimiz vardı bari oda bozulmasın diye orda kullanıyorum hakkımıtrasnfer zamanı hıc çay içmedim ama bana içme diyen olmadı oyle içim rahat edıyordu bıde benım demır ım düşüko yuzden içmedim.. meyvesuyuda ıcmedım,bazen portakal suyu bazen sadece su ıle kahvaltı ettım ..
suan çok açık ıcıyorum sadece sabahları..
Canm isteyince 2 bardak icihorum valla canm çay.1 bardağıda akşam yemekten sonra kullanıyorum
Ay kefir aldım te ne zaman unuttum ben onu bozulmadıysa içeyim
1bardak açık çaydan bısey olmaz canım, doktor da yasaklamıyor zatenBende 1 bardak akşam yemekten sonra içiyorum. Oda eşimle bir çay keyfimiz vardı bari oda bozulmasın diye orda kullanıyorum hakkımı
Sağlıkla ilerlesin cnmBende dün kan vermiştim 86 çıktı benimde kızlar 7. Gündü benim
maşallaahh cok guzel,Bende dün kan vermiştim 86 çıktı benimde kızlar 7. Gündü benim
Bende suyla gecirdim hep yarın kefir içeyim o zamanCanm isteyince 2 bardak icihorum valla canm çay.
İlaç kullandığım için eşimle kahvaltiyi bekleyemiyorum geç yapıyor ben hemen kefir muz çerez yanında birşeyler yiyorum kahvaltı olarak değerlendirip ilaçlarımı içmeye başlıyorum sonra da Kefiri genelde yemekle de bazen içiyorum
Evet canım da işte biz baya bir panik olduk iyice1bardak açık çaydan bısey olmaz canım, doktor da yasaklamıyor zaten
Millet neler içiyor vallaEvet canım da işte biz baya bir panik olduk iyice
Gecen mügedeki esrar içip 6 çocuk doğuran kadını gmrdükten sonra bende hep bu soruyu soruyorum kendimeMillet neler içiyor valla
İnşallah canım benim cok sağol.Ya kesinlikle öyle hepimizin nasibi nerdeyse orada oluyor. Bu işler ünden öte nasip bu işin en doğrusu. İnşallah bu defa senin bebişin sana sımsıkı tutunacak. Başka yerler arama ihtiyacın olmucak canım
İşte ve benzeri neler var dahaGecen mügedeki esrar içip 6 çocuk doğuran kadını gmrdükten sonra bende hep bu soruyu soruyorum kendime
Aynı benim gibi yapmışsıntrasnfer zamanı hıc çay içmedim ama bana içme diyen olmadı oyle içim rahat edıyordu bıde benım demır ım düşüko yuzden içmedim.. meyvesuyuda ıcmedım,bazen portakal suyu bazen sadece su ıle kahvaltı ettım ..
suan çok açık ıcıyorum sadece sabahları..
Tamam canım etiketlemezsem bilgi depresyondayım negatifİnşallah canım benim cok sağol.
Test yaparsan etiketle beni cok bakmıyorum buraya
onu bende ızledım,Gecen mügedeki esrar içip 6 çocuk doğuran kadını gmrdükten sonra bende hep bu soruyu soruyorum kendime
Kesinlikle canımİşte ve benzeri neler var daha
Bence çok yediginle ictginle bağlantılı değil olacağı varsa oluyor bizimki telaş işte artı tedavi olduğumuz için
bende oyle kuzum, sabah bı bardak acık kahvaltı ıle ıcıyorum sımdı..Aynı benim gibi yapmışsın
Sonucu alınca çaya başladım su gibi açık içiyorum. Sabah akşam gündüz içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?