Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

N Nicerose Maysa2011 bugün kontrolüm vardı da, rahim 3 çizgi ve 7,5 mm dedi. Yumoşlarda 15mm civarıymış. Cuma tekrar gideceğim. Pazartesi gibi de sanırım opu olacak. Rahmim geçen ay bile regl olmadan önce 5,5 mm di. Kalınlaşmıyordu, 6 kutu antibiyotik verdi bitti düzelmiştir inşallah opuda bakacaklar bir de sezeryan kesesinden rahme sıvı akışı var mı diye.. inşallah sorunsuz ilerler süreç

Kızlarrr kahvaltılarınızda ne içiyorsunuz. Çay içmek istemiyorum meyvesuyu falan da şekerli oluyor. Suyla geciştiriyorum hep
trasnfer zamanı hıc çay içmedim ama bana içme diyen olmadı oyle içim rahat edıyordu bıde benım demır ım düşüko yuzden içmedim.. meyvesuyuda ıcmedım,bazen portakal suyu bazen sadece su ıle kahvaltı ettım ..
suan çok açık ıcıyorum sadece sabahları..

Bende 1 bardak akşam yemekten sonra içiyorum. Oda eşimle bir çay keyfimiz vardı bari oda bozulmasın diye orda kullanıyorum hakkımı

1 bardağıda akşam yemekten sonra kullanıyorum
Ay kefir aldım te ne zaman unuttum ben onu bozulmadıysa içeyim
Canm isteyince 2 bardak icihorum valla canm çay.
İlaç kullandığım için eşimle kahvaltiyi bekleyemiyorum geç yapıyor ben hemen kefir muz çerez yanında birşeyler yiyorum kahvaltı olarak değerlendirip ilaçlarımı içmeye başlıyorum sonra da Kefiri genelde yemekle de bazen içiyorum

Bende suyla gecirdim hep yarın kefir içeyim o zaman

Ya kesinlikle öyle hepimizin nasibi nerdeyse orada oluyor. Bu işler ünden öte nasip bu işin en doğrusu. İnşallah bu defa senin bebişin sana sımsıkı tutunacak. Başka yerler arama ihtiyacın olmucak canım
İnşallah canım benim cok sağol.
Test yaparsan etiketle beni cok bakmıyorum buraya

Gecen mügedeki esrar içip 6 çocuk doğuran kadını gmrdükten sonra bende hep bu soruyu soruyorum kendime
İşte ve benzeri neler var daha
Bence çok yediginle ictginle bağlantılı değil olacağı varsa oluyor bizimki telaş işte artı tedavi olduğumuz için

Aynı benim gibi yapmışsın
Sonucu alınca çaya başladım su gibi açık içiyorum. Sabah akşam gündüz içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…