Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar merhaba, daha evde hiç test yapmadım 8.günüm. 10.gün kan testi vereceğim. 5.gün embriyosunda değer kaç çıkarsa oh diyebilirim?
2 ay önce arkadaşım da aynı süreçten geçti 10.gün değeri 103 çıktı. Doktor bu hamileliğin %50 şansı var dedi. Ondan 2 gün sonra 260 çıktı. 6 haftada ultrasonda kesenin içinde bebek gözükmedi ilaçla düşük yaptırıldı.
Gerçekten her aşaması ayrı zormuş

gunaydin herkese acaba ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet gordunuz birde adet gordugumuzde bu ilaclarla cikarilan degerlerin hepsi dusup normale mi dönüyor.

Yaaaa bana kuşlar çok güzel haberler uçurdu papatyam gözün aydın sağlıkla ilerlesin sımsıkı tutunsun sana bebişin çok mutlu oldum çok
canımmmmm benim
Allah razı olsun, amiiinnnnn...
Rabbim en kısa zamanda hayırla ve saglıkla sanada nasip etsin.amiinn

gunaydin herkese acaba ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet gordunuz birde adet gordugumuzde bu ilaclarla cikarilan degerlerin hepsi dusup normale mi dönüyor.
Ben 10 gün içinde olmuştum canım ama çok uzun sürdü leke leke bazen çok bazen çok az sanırım bu yaşla ve kişiye göre değişir ilaçlar etkisini 20 gün içinde kaybedermiş bakalım bende adetten sonra ilk Rand için şuan yoldayım Dr umla görüşme yapacağım bende rahimde ağrı ve yanma fitilden kaynaklı çok olmuştu korkuyorum bide

kuzumm cok sağol amiiinnnn,
evet benim aklıma da ilk sen geldin o yorumu okuyunca :))
ah başladı dımı uyku basmaları?
yarın aynı yerde yıne verıcem canım aynen..
birde prolutexe baslıycam..lekelenme için
Başladı valla
Mide bulantısı da başladı
Hadi bakalım güzelce artsın değerin inşallah
Aaa kalçadan iğne verir diye düşünmüştüm ben

Başladı valla
Mide bulantısı da başladı
Hadi bakalım güzelce artsın değerin inşallah
Aaa kalçadan iğne verir diye düşünmüştüm ben
ayy benımde dıger gebelıgımde cok erken mıde bulantım baslamıstı ınsallah bunda bıraz gec baslar
amiiiinnnn,
yok göbekten prolutex yazmıs ıkı kutu, cok cok azaldı zaten ama önlem amaçlı yapalım gunde ıkı kere dedi..
sonrasını konuşuruz dedi..

Canim herkesin hikayesi süreci farklı bunları düşünmenin hesaplamanın sana bı faydası olmaz ne yasacaksak ona doğru su akar yolunu bulur dua tevekkul sabir anı yaşamaya bak

Benimkide semra kahramanın ekibinden miş önceden.
Ya nasip diyorum ya nerdeyse orda en kötü yer bile olabilir

Umarim bi problem cikmaz icinizi ferah tutun.. ne kadar sure dinlenme yaptiniz direk ilk adette tekrar tedaviye baslanmaz sanirim dimi

Benimkide semra kahramanın ekibinden miş önceden.
Ya nasip diyorum ya nerdeyse orda en kötü yer bile olabilir
Ya kesinlikle öyle hepimizin nasibi nerdeyse orada oluyor. Bu işler ünden öte nasip bu işin en doğrusu. İnşallah bu defa senin bebişin sana sımsıkı tutunacak. Başka yerler arama ihtiyacın olmucak canım

Canım kızlar

Transferimin bugün 11. Günü ve artık test zamanı:)
Az önce kan verdim iki saate çıkarmış bana da dua edin güzel haberler slalım inşallah
ay hadı ınsallaahhh saglıkla cok guzel bı deger gorelım,
Rabbım yardımcın olsun

Canım ben de öyleyim cuma gününü bekliyorum kan vermek için inşallah ikimiz de hayırlı güzel pozitif sonuçlar alırız? Hayırla sağlıkla mutlulukla dünyaya getirebiliriz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

2 kutu yazdıysa 7 günde biter canım
Ben 11. Haftaya kadar devam
Transfer den önce başlamıştım

Kızlarrr kahvaltılarınızda ne içiyorsunuz. Çay içmek istemiyorum meyvesuyu falan da şekerli oluyor. Suyla geciştiriyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…