- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.041
Rabbim nasip etsin diyelimonu bende ızledım,
buna cevap sadece nasip ..
aminn tüm emek veren herkese, Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar versın..Rabbim nasip etsin diyelim
Ay sus Allah korusunTamam canım etiketlemezsem bilgi depresyondayım negatif
İnsalh canım herşey gönlünüzce olsun@NiceroseMaysa2011 bugün kontrolüm vardı da, rahim 3 çizgi ve 7,5 mm dedi. Yumoşlarda 15mm civarıymış. Cuma tekrar gideceğim. Pazartesi gibi de sanırım opu olacak. Rahmim geçen ay bile regl olmadan önce 5,5 mm di. Kalınlaşmıyordu, 6 kutu antibiyotik verdi bitti düzelmiştir inşallah opuda bakacaklar bir de sezeryan kesesinden rahme sıvı akışı var mı diye.. inşallah sorunsuz ilerler süreç
Amin cümlemizin inşallah canımSağlıkla ilerlesin cnm
Amin canım inşallahmaşallaahh cok guzel,
saglıkla ılerlesın canım
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış ben de bugün kan verdim bekliyorum bakalımAmin cümlemizin inşallah canım
Kaçta çıkar dedi canım inşallah seninde güzel çıkacakMaşallah canım değerin çok güzel çıkmış ben de bugün kan verdim bekliyorum bakalım
Verdim de akşama anca cıkar canm asm de verdimkaramel Latte bugun kan vermeyecek miydin canım
İnşallah canım 4te gidip alıcam sağlık ocağında verdimKaçta çıkar dedi canım inşallah seninde güzel çıkacak
Öğleden sonra çıkar canım bende orda vermiştim dünVerdim de akşama anca cıkar canm asm de verdim
Genelde gece yada ertesi gün cıkıyor bizimki canım ama bi kod aldım bakıp duruyorum cıkarsa.Öğleden sonra çıkar canım bende orda vermiştim dün
Telefonla arayınca da bilgi veriyorlar aslındaİnşallah canım 4te gidip alıcam sağlık ocağında verdim
Hayırlısı olsun inşallah canım 3 4 gibi olmazsa sağlık ocağını ararsınGenelde gece yada ertesi gün cıkıyor bizimki canım ama bi kod aldım bakıp duruyorum cıkarsa.
Amin canım benim, sağolasınay hadı ınsallaahhh saglıkla cok guzel bı deger gorelım,
Rabbım yardımcın olsun
doktor sabah cıkar dedi merakımda yok zaten negatif olacağını bildiğim içinHayırlısı olsun inşallah canım 3 4 gibi olmazsa sağlık ocağını ararsın
İnşallah bakalım yaşayıp görcezAy sus Allah korusun
Hayrili olsun size rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsnSonucum çıktı kızlar 185
5. Gün embriyosu ve bıgün transferin 11. Günü için değer nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?