- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.061
Vala hergun oluyor ?hiç sorma kaşık agrilarimda sıklaştı lekelenmem de oluyor bunlarin hepsi olur dedi doktorBizim sana sormamız lazım balım bulantın oluyo mu?
Evet aşkım ya full ağrıdi hiç geçmedi ve bu sürekli devam edicekmis sadece kasık değil miğde bulantisi da fazla olucakmis dünden beri ölüyorum zaten sıklaştı bayaKübüş demekki hamilelikte de kasık ağrısı oluyormuş bunu gördük test gününden beri kasık ağrın var demi
Ayy aslında sisteme de düşüyomuş canım ama akşam anca düşer bugün idrar testi böyle çıktı 9.günTelefonla arayınca da bilgi veriyorlar aslında
Çok dikkat et canım kendineVala hergun oluyor ?hiç sorma kaşık agrilarimda sıklaştı lekelenmem de oluyor bunlarin hepsi olur dedi doktor
Portakal suyu ya da açık çay canım ama elde sıkımKızlarrr kahvaltılarınızda ne içiyorsunuz. Çay içmek istemiyorum meyvesuyu falan da şekerli oluyor. Suyla geciştiriyorum hep
Bende de olmustu, transfer sonrasi eve geldigimde. İceriyi temizliyorlar, spekulum filan takiliyor normal canimKızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Ayyy Allah kolaylık versin canım ya normalde midesi hassas olanlar daha çok etkilenirmişEvet aşkım ya full ağrıdi hiç geçmedi ve bu sürekli devam edicekmis sadece kasık değil miğde bulantisi da fazla olucakmis dünden beri ölüyorum zaten sıklaştı baya
Canım hayırlı olsun normal ben hamileyim hala kasık ağrım ve lekelenmem var doktor normal dediKızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Amin kuzum inşallahAyyy Allah kolaylık versin canım ya normalde midesi hassas olanlar daha çok etkilenirmiş
ay canım çok sevindimAyy aslında sisteme de düşüyomuş canım ama akşam anca düşer bugün idrar testi böyle çıktı 9.gün
İyidir iyidir gördün duydun ya çok şükür darısı başımıza diyelimAmin kuzum inşallahsağ sağlim kucağımiza alabilsek herşey iyidir inşallah pazartesini iple çekiyorum
Çok teşekkür ederim bebeğim sağlık ocağına kan verdim 4te sonuç çıkcak ama korkuyorum ya idrar çıkınca kanda güzel çıkar heralde dimiay canım çok sevindimhayırlı Olsun Tebrikler ne zaman verdin kanı canım devlette mi verdin
Amin canım inşallahİyidir iyidir gördün duydun ya çok şükür darısı başımıza diyelim
Sağlık ocağında yarın çıkar diye biliyorum bugün verdiysenÇok teşekkür ederim bebeğim sağlık ocağına kan verdim 4te sonuç çıkcak ama korkuyorum ya idrar çıkınca kanda güzel çıkar heralde dimi
Oortakal suyuda güzel olur evet buda bir alternatif olsun aklımdaPortakal suyu ya da açık çay canım ama elde sıkım
Aminnn inşallah canım teşekkür ederimSağlık ocağında yarın çıkar diye biliyorum bugün verdiysenKuzum Korkma canım rabbim ne derse o Allah pazotifi görmeyi nasip etsin inşallah idrarda çıkmış canım kanda da çıkar merak etme
Çok iyiymiş demekki her yerde farklı oluyor ama keşke devlete gitseydin e devlette dende gitmeden direk görebilirsinAminnn inşallah canım teşekkür ederimBurda saat 4te alabiliyosun kuzum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?