Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kübüş demekki hamilelikte de kasık ağrısı oluyormuş bunu gördük test gününden beri kasık ağrın var demi
Evet aşkım ya full ağrıdi hiç geçmedi ve bu sürekli devam edicekmis sadece kasık değil miğde bulantisi da fazla olucakmis dünden beri ölüyorum zaten sıklaştı baya

Kızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Bende de olmustu, transfer sonrasi eve geldigimde. İceriyi temizliyorlar, spekulum filan takiliyor normal canim

Kızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Canım hayırlı olsun normal ben hamileyim hala kasık ağrım ve lekelenmem var doktor normal dedi

Çok teşekkür ederim bebeğim sağlık ocağına kan verdim 4te sonuç çıkcak ama korkuyorum ya idrar çıkınca kanda güzel çıkar heralde dimi
Sağlık ocağında yarın çıkar diye biliyorum bugün verdiysen Kuzum Korkma canım rabbim ne derse o Allah pazotifi görmeyi nasip etsin inşallah idrarda çıkmış canım kanda da çıkar merak etme

Kızlar benimde test günüm yarin ama evdeki testler negatif zaten eminim olmadigindan da simdi biz 2. Tedavi icin beklemek zorunda miyiz yoksa tercihimize göre doktor direkt bu adetle baslayabilir mi bilgisi olan var mı ?

Sağlık ocağında yarın çıkar diye biliyorum bugün verdiysen Kuzum Korkma canım rabbim ne derse o Allah pazotifi görmeyi nasip etsin inşallah idrarda çıkmış canım kanda da çıkar merak etme
Aminnn inşallah canım teşekkür ederim Burda saat 4te alabiliyosun kuzum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…