- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.081
İlk bir sonuç olumlu çıksın Allah'ın izniyle ikinci değer için gidersen o zaman verirsinAminnn inşallah canım teşekkür ederimBurda saat 4te alabiliyosun kuzum sonucu
Baslayabilirsin cnm psikolojik olarak daha çok biraz erteleyin deniyor bedenen zihnen hazirsan devam et Rabbim gonlune göre tez vakitte versin kolay sekildeKızlar benimde test günüm yarin ama evdeki testler negatif zaten eminim olmadigindan dasimdi biz 2. Tedavi icin beklemek zorunda miyiz yoksa tercihimize göre doktor direkt bu adetle baslayabilir mi bilgisi olan var mı ?
Benimde 7. Gün ama hala çift çizgi göremedimAyy aslında sisteme de düşüyomuş canım ama akşam anca düşer bugün idrar testi böyle çıktı 9.gün
Devlet bana uzak kalıyo kuzum sağlık ocağı çok yakın ona göre ama beklemek çok zor öyle yaparım bi dahaki testteÇok iyiymiş demekki her yerde farklı oluyor ama keşke devlete gitseydin e devlette dende gitmeden direk görebilirsin
Psikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorumBaslayabilirsin cnm psikolojik olarak daha çok biraz erteleyin deniyor bedenen zihnen hazirsan devam et Rabbim gonlune göre tez vakitte versin kolay sekilde
Tamam canım hayırlısı olsun inşallahDevlet bana uzak kalıyo kuzum sağlık ocağı çok yakın ona göre ama beklemek çok zor öyle yaparım bi dahaki testte
Negatif sorasi bazen gecikebiliyor da duruma göre harekete geçersin inşallah kanda mucize olur da gerek kalmaz cnmPsikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorumilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama
Canım biz istesekte vücut istemiyor adet geçiyor felan derken doktor en az 2 ay bekliyor ben 3 ay beklemiştim bunu mesalaPsikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorumilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama
Aynen öyle bu sefer sonraki süreci düşünüp durucam en iyisi tekrar başlamakNegatif sorasi bazen gecikebiliyor da duruma göre harekete geçersin inşallah kanda mucize olur da gerek kalmaz cnm
Zaten beklemek bize çözüm olmuyor bu süreçlerde daha çok düşünür oluyoruz yeniden kalkip kalkıp yürüdük hep hormonel bı sorun olmaz etmezse start verirsin
İnşallah canım benimTamam canım hayırlısı olsun inşallahpozitiftir umarım
Hadi yaCanım biz istesekte vücut istemiyor adet geçiyor felan derken doktor en az 2 ay bekliyor ben 3 ay beklemiştim bunu mesala
Hadi yabende dozu çok düşük başlamıştı doktor yumurta büyütürken falan ondan dolayi bir umut bakalım
İnşallah canım hayırlısı olurHadi yabende dozu çok düşük başlamıştı doktor yumurta büyütürken falan ondan dolayi bir umut bakalım
Oh ohh maşallah
Anneniz doktor mu anlamadım
Gayet net maşallah canım kanda iyi gelirAyy aslında sisteme de düşüyomuş canım ama akşam anca düşer bugün idrar testi böyle çıktı 9.gün
Canım meraba öncelikle hayırlı olsun insalalh görürsün Pozitifi ama şu an çok çok erken test yapma biraz bekle netlessin zaten doğru değil şu an için daha 6 gün çünkü baya erken o yüzden en azından 9 8 günü bekleArkadaşlar merhaba ben 26 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldım bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım çok ince çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi erken mi test için
Ay Maşallah hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?