Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benimde test günüm yarin ama evdeki testler negatif zaten eminim olmadigindan da simdi biz 2. Tedavi icin beklemek zorunda miyiz yoksa tercihimize göre doktor direkt bu adetle baslayabilir mi bilgisi olan var mı ?
Baslayabilirsin cnm psikolojik olarak daha çok biraz erteleyin deniyor bedenen zihnen hazirsan devam et Rabbim gonlune göre tez vakitte versin kolay sekilde

Baslayabilirsin cnm psikolojik olarak daha çok biraz erteleyin deniyor bedenen zihnen hazirsan devam et Rabbim gonlune göre tez vakitte versin kolay sekilde
Psikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorum ilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama

Psikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorum ilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama
Negatif sorasi bazen gecikebiliyor da duruma göre harekete geçersin inşallah kanda mucize olur da gerek kalmaz cnm
Zaten beklemek bize çözüm olmuyor bu süreçlerde daha çok düşünür oluyoruz yeniden kalkip kalkıp yürüdük hep hormonel bı sorun olmaz etmezse start verirsin

Canım biz istesekte vücut istemiyor adet geçiyor felan derken doktor en az 2 ay bekliyor ben 3 ay beklemiştim bunu mesala

Aynen öyle bu sefer sonraki süreci düşünüp durucam en iyisi tekrar başlamak inşallah bir sorun çıkmaz da

Arkadaşlar merhaba ben 26 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldım bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım çok ince çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi erken mi test için

Eklentiler

• BF17CE32-EC65-46F6-8FEC-7CD3C9E8E671.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 255B268A-48D5-40DE-A68A-272C1E77EFF1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar merhaba ben 26 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldım bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım çok ince çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi erken mi test için
Canım meraba öncelikle hayırlı olsun insalalh görürsün Pozitifi ama şu an çok çok erken test yapma biraz bekle netlessin zaten doğru değil şu an için daha 6 gün çünkü baya erken o yüzden en azından 9 8 günü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…