Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah forumda 5. Gün test yapanlar bile olmuş okuyunca gaza geldim yaptım bide kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor ara ara korkum yaptım Allah bekleyen herkese içinde banada nasip etsin

İnşallah forumda 5. Gün test yapanlar bile olmuş okuyunca gaza geldim yaptım bide kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor ara ara korkum yaptım Allah bekleyen herkese içinde banada nasip etsin
Amin canım inşallah nasip olur sana da bekleyen herskese nasıp olsun O olur canım ben hamileyim 6 haftaya girdim sayılır ve doğuma kadar sanırım olucakmis bende transferden beri kasık ağrısı çekiyorum şimdi bide benim ikizler olucak Allah'ın izniyle zorlamaya başladı şimdiden daha fazla ağrı miğde bulantısı baş dönmesi oluyor

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuyruk sokumu ağrısı arada kaşık ağrısı transferden sonra var bilemedim sen ne zaman test yapmıştın canım

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuyruk sokumu ağrısı arada kaşık ağrısı transferden sonra var bilemedim sen ne zaman test yapmıştın canım
Amin canım Rabbim Seninde yardımcın olsun Herşey olabilir bazen hiç belirti de olmayabilir belli olmuyor.Brn 9 gün yaptım idrar testi evde kan testini de test gunumden 1 gün önce verdim

Amin canım Rabbim Seninde yardımcın olsun Herşey olabilir bazen hiç belirti de olmayabilir belli olmuyor.Brn 9 gün yaptım idrar testi evde kan testini de test gunumden 1 gün önce verdim
Bende çift embriyo transferi oldum hep ikiz olsun istedim darısı bana olsun test günüme kadar bekleyim içim rahatladı biraz ağrılar normalmiş çok teşekkür ederim

Bende çift embriyo transferi oldum hep ikiz olsun istedim darısı bana olsun test günüme kadar bekleyim içim rahatladı biraz ağrılar normalmiş çok teşekkür ederim
Rica ederim canım normal evet lekelenmelerde olucak hatta kan gelmesin yeterli adet gibi . İnşallah olur canım benimki taze emriyo transferi oldu 5.Gun emriyosuydu ve 2 tane koydular İnsalalh seninde öyle olur

Yok canim ben 9.Gune kadar bekledim normal test günüm 13 gündü.İlk testini idrarda 9.gun yaptım.Cunku diğer günler erkendi ve cokda kendimi üzmemek için yapmamıştım
Teşekkür ederim bilgi için en iyisini yapmışsın ben bekleyemedim keşke yapmasaydım hiç cidde etkileniyormuş insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…