- 7 Nisan 2021
- 504
- 306
- 53
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.101
İnşallahCanım meraba öncelikle hayırlı olsun insalalh görürsün Pozitifi ama şu an çok çok erken test yapma biraz bekle netlessin zaten doğru değil şu an için daha 6 gün çünkü baya erken o yüzden en azından 9 8 günü bekle
Amin canım inşallah nasip olur sana da bekleyen herskese nasıp olsunİnşallahforumda 5. Gün test yapanlar bile olmuş okuyunca gaza geldim yaptım bide kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor ara ara korkum yaptım Allah bekleyen herkese içinde banada nasip etsin
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin canım inşallah nasip olur sana da bekleyen herskese nasıp olsunO olur canım ben hamileyim 6 haftaya girdim sayılır ve doğuma kadar sanırım olucakmis bende transferden beri kasık ağrısı çekiyorum şimdi bide benim ikizler olucak Allah'ın izniyle zorlamaya başladı şimdiden daha fazla ağrı miğde bulantısı baş dönmesi oluyor
Amin canımAllah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahkuyruk sokumu ağrısı arada kaşık ağrısı transferden sonra var bilemedim sen ne zaman test yapmıştın canım
Bende çift embriyo transferi oldum hep ikiz olsun istedim darısı bana olsun test günüme kadar bekleyim içim rahatladı biraz ağrılar normalmiş çok teşekkür ederimAmin canımRabbim Seninde yardımcın olsun Herşey olabilir bazen hiç belirti de olmayabilir belli olmuyor.Brn 9 gün yaptım idrar testi evde kan testini de test gunumden 1 gün önce verdim
İnşallah canım ya heyecanla bekliyorum saatin gelmesiniGayet net maşallah canım kanda iyi gelir
Kübra 9. Günden önce idrar testin negatifmiydi? Yoksa ilk 9. Günmü yaptınAmin canımRabbim Seninde yardımcın olsun Herşey olabilir bazen hiç belirti de olmayabilir belli olmuyor.Brn 9 gün yaptım idrar testi evde kan testini de test gunumden 1 gün önce verdim
Rica ederim canım normal evet lekelenmelerde olucak hatta kan gelmesin yeterli adet gibi . İnşallah olur canım benimki taze emriyo transferi oldu 5.Gun emriyosuydu ve 2 tane koydularBende çift embriyo transferi oldum hep ikiz olsun istedim darısı bana olsun test günüme kadar bekleyim içim rahatladı biraz ağrılar normalmiş çok teşekkür ederim
Yok canim ben 9.Gune kadar bekledim normal test günüm 13 gündü.İlk testini idrarda 9.gun yaptım.Cunku diğer günler erkendi ve cokda kendimi üzmemek için yapmamıştımKübra 9. Günden önce idrar testin negatifmiydi? Yoksa ilk 9. Günmü yaptın
Teşekkür ederim bilgi için en iyisini yapmışsın ben bekleyemedim keşke yapmasaydım hiç cidde etkileniyormuş insanYok canim ben 9.Gune kadar bekledim normal test günüm 13 gündü.İlk testini idrarda 9.gun yaptım.Cunku diğer günler erkendi ve cokda kendimi üzmemek için yapmamıştım
Aynen canım etkilenmezmi bir ümit yani tasiyoruz o yüzden bence yapma daha bekle Rabbime dua et hep rabbim hayırlısını nasip etsinTeşekkür ederim bilgi için en iyisini yapmışsın ben bekleyemedim keşke yapmasaydım hiç cidde etkileniyormuş insan
Haftaya cumartesi gidicez 11indeAy Maşallah hayırlı olsun canımkalp atışı ne zaman bı daki kontrol
İnşallah hepimizeAynen canım etkilenmezmi bir ümit yani tasiyoruz o yüzden bence yapma daha bekle Rabbime dua et hep rabbim hayırlısını nasip etsin
Hadi bakalım bende pazartesi gidicem kontrole bende heyecanlıyım kalp atışını daha netleşir dedi doktorHaftaya cumartesi gidicez 11inde
Amin canımİnşallah hepimize
Yazınızın bir kısmı yukarıda kalmışAnneniz doktor mu anlamadım
Prolutex’i ve lutinus fitili karşılamıyor benim bildiğimKızlar prolutex iğneyi doktoruma yazdırdım bugün ama sgk karşılamıyormuş ödeme yaptım eczane söyledi doğru mudur çok güvenemedim eczacıya
Özel ilaç maalesef ücretli alıyoruz hepimiz kutusu 490 falanKızlar prolutex iğneyi doktoruma yazdırdım bugün ama sgk karşılamıyormuş ödeme yaptım eczane söyledi doğru mudur çok güvenemedim eczacıya
Evet sgk karşilamiyor. Ben tanidik bi eczaneden 450 ye alabiliyorum.Kızlar prolutex iğneyi doktoruma yazdırdım bugün ama sgk karşılamıyormuş ödeme yaptım eczane söyledi doğru mudur çok güvenemedim eczacıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?