- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.121
Merhaba aynı gün transfer olmussuk. Testinizde var gibi duruyo ins ileriki günlerde daha net görürsünüz.Arkadaşlar merhaba ben 26 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldım bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım çok ince çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi erken mi test için
Doğru canım özel iğne Sgk karşılamıyor bende alıyorum haftada 1 kutu 500 TL veriyorum.Sadece oksaparı karşılıyorKızlar prolutex iğneyi doktoruma yazdırdım bugün ama sgk karşılamıyormuş ödeme yaptım eczane söyledi doğru mudur çok güvenemedim eczacıya
Yaaaa siz yaptınız mı test benimki 5. Gün dondurulmuş embriyoydu çıkıyor diye okudum bi gaz test yaptımMerhaba aynı gün transfer olmussuk. Testinizde var gibi duruyo ins ileriki günlerde daha net görürsünüz.
Benim 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu inşallah hayırlısı ile olurRica ederim canım normal evet lekelenmelerde olucak hatta kan gelmesin yeterli adet gibi . İnşallah olur canım benimki taze emriyo transferi oldu 5.Gun emriyosuydu ve 2 tane koydularİnsalalh seninde öyle olur
Allah yardım etsin hepimize ya fiyatlat fenaDoğru canım özel iğne Sgk karşılamıyor bende alıyorum haftada 1 kutu 500 TL veriyorum.Sadece oksaparı karşılıyor
Benimde 5. Gün dondurulmuş çift emriyo konuldu. Kaşık agrilarimda var benimde ama test yapmadım henüz belki cuma cumartesi yaparım. Test günü 6 Şubat yaziyodu benim listemdeYaaaa siz yaptınız mı test benimki 5. Gün dondurulmuş embriyoydu çıkıyor diye okudum bi gaz test yaptımumarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah canımBenim 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu inşallah hayırlısı ile olur
Amin canım saolAllah yardım etsin hepimize ya fiyatlat fena
Bir de sgk sadece ayda 1 adet progestan kapsül veriyor dedi onu biliyor musunuz dr 2 kutu yazmıştı bir adet karşıladı bu konularda acemiyim de
Hep ücretli aldım bugün ilk kez yazdırıp almayı deniyorum
Evet bilgim var canım Dr 2 adet öneriyor hem Piskolojin için hemde Rahim in dinlenmesi için 2 adet öneriyor canım belkide yarın bir mucize olucak nerden biliyorsun hayırlısı olsun hakkında canımKızlar benimde test günüm yarin ama evdeki testler negatif zaten eminim olmadigindan dasimdi biz 2. Tedavi icin beklemek zorunda miyiz yoksa tercihimize göre doktor direkt bu adetle baslayabilir mi bilgisi olan var mı ?
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrolRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim canım hayirlisii olsun tebrik ederimKızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrolRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsun tedavin öncelikle şunu belirteyim çooook rahat ol stres yapma ki yumurtaların etkilenmesin bu durumdan ilaçların iğnelerin hepsinin yan etkileri oluyor olabiliyor onları takma anastezi konusuna da hiç sıkılma çok rahat bir işlem hiç bişey duymuyorsun odada yatağında uyanıyorsun zaten Bir saat dinlendirilip çıkarıyorlar merkezden çok rahat ol ve hiç korkma canım sen iğnelerini tam saatin de yapmaya özen göster her gün aynı saatte yap.. güzel haberlerini almayı umuyoruzHerkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden
Canım hoşgeldin öncelikle bunlar normal şeyler tabiki herkes farklı farklı geçiriyor süreci İnsalalh hakkında hayırlısı olurHerkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden
evet canım sgk odemıyor,Kızlar prolutex iğneyi doktoruma yazdırdım bugün ama sgk karşılamıyormuş ödeme yaptım eczane söyledi doğru mudur çok güvenemedim eczacıya
hayırlı olsun canımmmm, maşallahKızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrolRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam canım ,Herkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden
Benim de 6 Şubat yazıyordu ben aceleci davranmadım galiba haftaya kadar bekleyim aynı anda mutlu haberi alırız inşallahBenimde 5. Gün dondurulmuş çift emriyo konuldu. Kaşık agrilarimda var benimde ama test yapmadım henüz belki cuma cumartesi yaparım. Test günü 6 Şubat yaziyodu benim listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?