Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaşlar merhaba ben 26 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldım bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım çok ince çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi erken mi test için
Merhaba aynı gün transfer olmussuk. Testinizde var gibi duruyo ins ileriki günlerde daha net görürsünüz.

Doğru canım özel iğne Sgk karşılamıyor bende alıyorum haftada 1 kutu 500 TL veriyorum.Sadece oksaparı karşılıyor
Allah yardım etsin hepimize ya fiyatlat fena
Bir de sgk sadece ayda 1 adet progestan kapsül veriyor dedi onu biliyor musunuz dr 2 kutu yazmıştı bir adet karşıladı bu konularda acemiyim de
Hep ücretli aldım bugün ilk kez yazdırıp almayı deniyorum

Yaaaa siz yaptınız mı test benimki 5. Gün dondurulmuş embriyoydu çıkıyor diye okudum bi gaz test yaptım umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Benimde 5. Gün dondurulmuş çift emriyo konuldu. Kaşık agrilarimda var benimde ama test yapmadım henüz belki cuma cumartesi yaparım. Test günü 6 Şubat yaziyodu benim listemde

Amin canım saolEvet malesef öyle bende 2 aydır hafta olmadan yetmiyor hep parayla aldık bende yazdırdım 2 kutu aldım Ocak ayında şimdi marta kadar yok yazdiramiyorum

Kızlar benimde test günüm yarin ama evdeki testler negatif zaten eminim olmadigindan da simdi biz 2. Tedavi icin beklemek zorunda miyiz yoksa tercihimize göre doktor direkt bu adetle baslayabilir mi bilgisi olan var mı ?
Evet bilgim var canım Dr 2 adet öneriyor hem Piskolojin için hemde Rahim in dinlenmesi için 2 adet öneriyor canım belkide yarın bir mucize olucak nerden biliyorsun hayırlısı olsun hakkında canım

Herkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden

Canım hayırlı olsun tedavin öncelikle şunu belirteyim çooook rahat ol stres yapma ki yumurtaların etkilenmesin bu durumdan ilaçların iğnelerin hepsinin yan etkileri oluyor olabiliyor onları takma anastezi konusuna da hiç sıkılma çok rahat bir işlem hiç bişey duymuyorsun odada yatağında uyanıyorsun zaten Bir saat dinlendirilip çıkarıyorlar merkezden çok rahat ol ve hiç korkma canım sen iğnelerini tam saatin de yapmaya özen göster her gün aynı saatte yap.. güzel haberlerini almayı umuyoruz

Canım hoşgeldin öncelikle bunlar normal şeyler tabiki herkes farklı farklı geçiriyor süreci İnsalalh hakkında hayırlısı olurBen pek bilmiyorum benim donasyon olduğu için sizin tüp bebeklerden bir tık daha farklı ve kolay olduğu için sadece hamile olduktan sonraki süreçlerde hemen hemen aynı oluyor ?

selam canım ,
yumurta toplama surecım cok rahattı benım, korkulacak bırsey yok ınan..
anestezı ıle uyuyorsun sonra mıs gıbı uyanıyorsun :) azıcık kasık agırı ve kanama oluyor buda cok normal..
hiç kendini korkutma sonucunu düşün ve tadını çıkar

Benimde 5. Gün dondurulmuş çift emriyo konuldu. Kaşık agrilarimda var benimde ama test yapmadım henüz belki cuma cumartesi yaparım. Test günü 6 Şubat yaziyodu benim listemde
Benim de 6 Şubat yazıyordu ben aceleci davranmadım galiba haftaya kadar bekleyim aynı anda mutlu haberi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…