Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Ablacım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum senin de
hayırlı olsun canımmmm, maşallah
sağlıkla gelsin minnak
Teşekkür ederim bebeğim cuma tekrar kan vericem inşallah güzel yükselir Sağlıkla gelsinler
Çok sevindim canım hayirlisii olsun tebrik ederim
Çok teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız? Ben

lutinus fitil
Estrofem tb
Corasprin
Folik asit
Oksapar göbekten
Progestan kalçadan
Clinoleic serum kullanıyorum
Pozitif olup bu ilaçları kullanan var mı ne zaman kesiliyo acaba?

Serum dışında geri kalanları kullanıyorum 10.hafta azaltarak bırakcaz dedi doktor bana 10.hafta estrofem vs bıraklıyo 12.haftada iğneler bırakılıyo daha devam malesef

Kızlaar proluteks ve kan sulandırıcı iğne göbekte beze yapıo.siz neler yapıyorsunuz engellemek için.yokmu kullanan
Ben kan sulandırıcıyı koldan yapıyorum sadece progestan dex göbekten yapıyorum. Çok az az oluyor ama şuan çok yok. İğnryi olduktan sonra kolonyalı pamukla kapatıp üstünü biraz bekliyorum

Kızlar bugün kontrole gittim duruyormu diştümü diye geçen hafta kesem boştu bugün 6+3 te kesem biraz düzelmişt ve bebekte göründü ucundan oynayan birşeyler vardı ama kalp sesi duyulmadı bir hagta daha bekleyeceğiz kalp atışı icin. Atarsa yola devam atmazsa bebeğim adaya veda edecek dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)

Eklentiler

• BF1BD95D-F96D-482F-85C4-C87537D97DE5.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Oldu canım ilk gün ve sonraki gün kahverengi gelmişti benden leke ama sonra olmadı normal o korkma..

Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider

Çok teşekkür ederim cevabınız için, herkes için hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum

Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesinnn güm güm atsın o minik kalbi inşalahhh

Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet saatinde yapılmasının çok önemli olduğunu söylediler bende oldukça dikkat ediyorum....benim biraz yumurta tembelliğim var ilaca karşı dirençli ver zor büyüyordu daha önce yumurta takibi yaptığımızda inşallah bu süreçte ilaca olumlu geri dönüş olursizin içinde hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…