- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.141
Hayırlısıyla ilerlesin canımKızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrolRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben oksapar ve prolutex kullanıyorum beze olmadı bayadir 2 aydır kullanıyorum göbektenKızlaar proluteks ve kan sulandırıcı iğne göbekte beze yapıo.siz neler yapıyorsunuz engellemek için.yokmu kullanan
Ablacım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum senin deCanım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim bebeğim cuma tekrar kan vericem inşallah güzel yükselirhayırlı olsun canımmmm, maşallah
sağlıkla gelsin minnak
Çok teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsunÇok sevindim canım hayirlisii olsun tebrik ederim
Kızlar bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız? Ben
lutinus fitil
Estrofem tb
Corasprin
Folik asit
Oksapar göbekten
Progestan kalçadan
Clinoleic serum kullanıyorum
Pozitif olup bu ilaçları kullanan var mı ne zaman kesiliyo acaba?
Gerçekten miSerum dışında geri kalanları kullanıyorum 10.hafta azaltarak bırakcaz dedi doktor bana 10.hafta estrofem vs bıraklıyo 12.haftada iğneler bırakılıyo daha devam malesef
Gerçekten minapalım devam o zaman bebişlere feda olsun
İnşallahBenim de 6 Şubat yazıyordu ben aceleci davranmadım galiba haftaya kadar bekleyim aynı anda mutlu haberi alırız inşallah
Ben kan sulandırıcıyı koldan yapıyorum sadece progestan dex göbekten yapıyorum. Çok az az oluyor ama şuan çok yok. İğnryi olduktan sonra kolonyalı pamukla kapatıp üstünü biraz bekliyorumKızlaar proluteks ve kan sulandırıcı iğne göbekte beze yapıo.siz neler yapıyorsunuz engellemek için.yokmu kullanan
Oldu canım ilk gün ve sonraki gün kahverengi gelmişti benden leke ama sonra olmadı normal o korkma..Kızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Çok teşekkür ederimselam canım ,
yumurta toplama surecım cok rahattı benım, korkulacak bırsey yok ınan..
anestezı ıle uyuyorsun sonra mıs gıbı uyanıyorsun :) azıcık kasık agırı ve kanama oluyor buda cok normal..
hiç kendini korkutma sonucunu düşün ve tadını çıkar
Çok teşekkür ederim cevabınız için, herkes için hayırlısı ve sağlıklısını diliyorumCanım hoşgeldin öncelikle bunlar normal şeyler tabiki herkes farklı farklı geçiriyor süreci İnsalalh hakkında hayırlısı olurBen pek bilmiyorum benim donasyon olduğu için sizin tüp bebeklerden bir tık daha farklı ve kolay olduğu için sadece hamile olduktan sonraki süreçlerde hemen hemen aynı oluyor ?
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesinnnKızlar bugün kontrole gittim duruyormu diştümü diye geçen hafta kesem boştu bugün 6+3 te kesem biraz düzelmişt ve bebekte göründü ucundanoynayan birşeyler vardı ama kalp sesi duyulmadı bir hagta daha bekleyeceğiz kalp atışı icin. Atarsa yola devam atmazsa bebeğim adaya veda edecek dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)
İnşallahhhhRabbim sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesinnngüm güm atsın o minik kalbi inşalahhh
Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet saatinde yapılmasının çok önemli olduğunu söylediler bende oldukça dikkat ediyorum....benim biraz yumurta tembelliğim var ilaca karşı dirençli ver zor büyüyordu daha önce yumurta takibi yaptığımızda inşallah bu süreçte ilaca olumlu geri dönüş olurCanım hayırlı olsun tedavin öncelikle şunu belirteyim çooook rahat ol stres yapma ki yumurtaların etkilenmesin bu durumdan ilaçların iğnelerin hepsinin yan etkileri oluyor olabiliyor onları takma anastezi konusuna da hiç sıkılma çok rahat bir işlem hiç bişey duymuyorsun odada yatağında uyanıyorsun zaten Bir saat dinlendirilip çıkarıyorlar merkezden çok rahat ol ve hiç korkma canım sen iğnelerini tam saatin de yapmaya özen göster her gün aynı saatte yap.. güzel haberlerini almayı umuyoruz
İyi bastır kan sulandırıcı ben 2 kere vuruluyorum güzelce masaj yap vurduğun yeri bastır biraz olur ama dağılır çoğunlukla.Kızlaar proluteks ve kan sulandırıcı iğne göbekte beze yapıo.siz neler yapıyorsunuz engellemek için.yokmu kullanan
Çift mi tek mi canjmBende bugün kese gördum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?