- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.161
Merak etme hafif ağrıların olur yumurta sayina göre toplamaya yakın sonra anestezi ile toplanır hafif kanama olur biter bolbol su iç yürümeye çalış o süreçte 2 aylık dinlenmede de odemini vs atar rahim dinlenir.Herkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden
Bugün ben de transfer oldum sizinki gibi doğal ilerlendi acaba kaçıncı gün belirtiler başlıyor 10 Şubat'ta kan testi vermemi söyledilerhayırlı olsun canımmmm, maşallah
sağlıkla gelsin minnak
Aaa kalp atışını sende duyabildin miKızlarr bugün çok şükür keseyi de bebeği de kalp atımını da duydukdoktor her şey yolunda dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
Bugun yumurtalarim toplandi hic korkma 15 dakika suruyor zaten nasil uyudun nasil uyandin anlamiyosiun o uyandigin an harika bir his kafa leylaHerkese merhaba, bende bu sürece yeni başladım çok stresli ve heyecanlıyım... İlaç günümün 3cü günü gonalf iğne ile başladık yarın kontrolüm var... Iğneden sonra biraz yorgunluk yaşıyorum ve uykum geliyor ama birkaç saat sürüp geçiyor.... Herşey yolunda giderse benim transferimi 2 ay sonra yapmayı planlıyor doktorum, açıkçası yumurta toplama süreci beni biraz strese sokuyor anestezi vs tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden
Maşallah cnm aminnKızlarr bugün çok şükür keseyi de bebeği de kalp atımını da duydukdoktor her şey yolunda dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
6+0 dedi canımMaşallah cnm aminnkaç haftaliksin şuan
Alltan muayene oldun dimi canimm6+0 dedi canım
Oy çiçeğim maşallahKızlarr bugün çok şükür keseyi de bebeği de kalp atımını da duydukdoktor her şey yolunda dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
Hayırlı olsun canım..Bugün ben de transfer oldum sizinki gibi doğal ilerlendi acaba kaçıncı gün belirtiler başlıyor 10 Şubat'ta kan testi vermemi söylediler
Ben beklemiyordum kese görmeye odaklamıştım kendimi doktor sürprizim var dedi sesi bi açtı güm gümAaa kalp atışını sende duyabildin mi
Erken çünkü
Bı daha ne zaman çağırdı
Aminnnn papatyaammOy çiçeğim maşallahsağlıkla gelsin kuzum
İçim rahatladı teşekkür ederimOldu canım ilk gün ve sonraki gün kahverengi gelmişti benden leke ama sonra olmadı normal o korkma..
Aynen canım net görmek adına öyle tercih ediyormuş doktorumAlltan muayene oldun dimi canimm
Rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin
Ben iğne kullanmıyorum siz progestron iğne mi kullanıyorsunuzİnşallahbenim cumartesi iğnelerim bitiyo test yapıp ona göre alayım diye düşündüm
Tmm canim genelde yeni zamanda karından gozukemeyebiliyor zaten öyle tercih ediliyorAynen canım net görmek adına öyle tercih ediyormuş doktorum
6+0 dediyse benle aynı günün artıkBen beklemiyordum kese görmeye odaklamıştım kendimi doktor sürprizim var dedi sesi bi açtı güm gümaşırı duygulu bi andı 1 ay sonra gel dedi ilaçlara aynen devam sadece prolutonu kullanma dedi, herhangi bir lekelenme olursa haber et hemen dedi..
Folik asitim yerine decavit diye.bi vitamin verdi
Evet kızlar sizede bilgi olsunEvet sgk karşilamiyor. Ben tanidik bi eczaneden 450 ye alabiliyorum.
Toplu aldığımda keşke bende deseydim ya illa yapardı 6000 TL iğne fitil aldım kutularcaEvet kızlar sizede bilgi olsun
Ben tanımadığım bir eczaneye de gitsem
Ücretli aldığım ilaçlarda, yardımcı olabiliyor musunuz diyorum
Küçük te olsa indirim hepsi yaptı.
Aynen kuzum tam alttan muayeneler bitti derken bitmiyorduTmm canim genelde yeni zamanda karından gozukemeyebiliyor zaten öyle tercih ediliyor
Amannn nerdeee olsun nabalim sağlık olsun da 7 haftalık gidicem obur hafta persembe filan anca allttan goruruz kısmetse herşey yolundadir inşAynen kuzum tam alttan muayeneler bitti derken bitmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?