Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim, evet doktorumda vucut dinlenir bu süreçte beklemek daha sağlıklı dedi bakalım göreceğiz, güzel heyecanlar inşallah herkesin gönlüne göre olur teşekkür ederim cevabınız için.

Aminn yumoşlarin sana evlat olsun en hayırlısıyla rahmin dinlenmesi çok önemli zaten

Evet kızlar sizede bilgi olsun
Ben tanımadığım bir eczaneye de gitsem
Ücretli aldığım ilaçlarda, yardımcı olabiliyor musunuz diyorum
Küçük te olsa indirim hepsi yaptı.
Geçen gün eşim progestan dex almıştı başka bir eczaneden enjektöre bile 70 lira almışlar yuh dedim.. Kendi eczacım ücretsiz veriyor her zaman enjektörleri..fazla fazla veriyor bir de

Bugun yumurtalarim toplandi hic korkma 15 dakika suruyor zaten nasil uyudun nasil uyandin anlamiyosiun o uyandigin an harika bir his kafa leyla
Geçmiş olsun, inşallah sağlıkla transferini de yapılır herşey gönlünüze göre olur teşekkür ederim cevabınız için, evet kısa sürüyormuş, benim çekince anesteziden dolayı idi daha önce geçirdiğim bir ameliyat sonrası (apandisit ameliyatı) anesteziden dolayı çok kusma ve mide bulantısı yaşadım da yine öyle olurmu diye endişe ettim doğrusu.

Amannn nerdeee olsun nabalim sağlık olsun da 7 haftalık gidicem obur hafta persembe filan anca allttan goruruz kısmetse herşey yolundadir inş
İnşalah sağlıkla kucaklarımıza almamız nadip olsunn dün gece aşırı stresliydim ama şükür güzel haberle geldik darısı senden güzel haberler almamızaa

İnşalah sağlıkla kucaklarımıza almamız nadip olsunn dün gece aşırı stresliydim ama şükür güzel haberle geldik darısı senden güzel haberler almamızaa
Sorma şimdi yavaştan bende başladi o telaş sakin olmaya calsiiyorum amin canm hepimizin güzel haberler duyacağı günlerimiz olsun

gunaydin herkese acaba ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet gordunuz birde adet gordugumuzde bu ilaclarla cikarilan degerlerin hepsi dusup normale mi dönüyor.
Canim ben bugun yurtdisindaki doktoruma sordum 1 hafta icinde olunur dedi kisinin adet döngüsüne göRe değısıyormus.ben dert etmistim negatifi ogreneli ücgun oldu hala adet olmamistim.

Kızlar pruloton Depot bugün vuruldum sabah
Diğeri cumartesiye denk geliyor 3 günde bir vuruluyorum hafta sonu bidaha tee merkeze gitmek zorunda kalıyoruz ben cuma vurulsam birgün öne çeksem sknti olurmu sizce bu iğne işi

Canım sağlık ocağının akşam acil açık olanları var ben öyle yapıyordum 3 günde bir recetemle gidip yaptırıyordum..

Canım sağlık ocağının akşam acil açık olanları var ben öyle yapıyordum 3 günde bir recetemle gidip yaptırıyordum..
AA hiç duymadım bu iğneyi vurmuyor hiçbir hemşire yaf hastane var yakın onalrinda enjeksiyon bölümü yok vurmuyorlar 2 dir hafta sonuna denk geliyor

Psikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorum ilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama
Düştüğümüz yerden tekrar kalkmak zorundayiz canim her yeni tedavi yeni umut demek. 1 ay vücudumuzun dinlenmesi gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…