- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.181
Ne güzel haberKızlarr bugün çok şükür keseyi de bebeği de kalp atımını da duydukdoktor her şey yolunda dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
Prutox iğne (yanlış yazmış olabilirim)Ben iğne kullanmıyorum siz progestron iğne mi kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederim, evet doktorumda vucut dinlenir bu süreçte beklemek daha sağlıklı dedi bakalım göreceğiz, güzel heyecanlar inşallah herkesin gönlüne göre olurMerak etme hafif ağrıların olur yumurta sayina göre toplamaya yakın sonra anestezi ile toplanır hafif kanama olur biter bolbol su iç yürümeye çalış o süreçte 2 aylık dinlenmede de odemini vs atar rahim dinlenir.
İnsAllah tutunur benimde ya en zoru acaba ne olacak diye düşünmekmisHayırlı olsun canım..
Ben 6.gun idrarda pozitif gördüm ama çok aman aman belirtim olmadı...
Kasık ağrısı, bel ağrısı,bira göğüs ağrım var şuan bugün 10.günüm
AminnÇok teşekkür ederim, evet doktorumda vucut dinlenir bu süreçte beklemek daha sağlıklı dedi bakalım göreceğiz, güzel heyecanlar inşallah herkesin gönlüne göre olurteşekkür ederim cevabınız için.
Evet yaparlardı diye tahmin ediyorumToplu aldığımda keşke bende deseydim ya illa yapardı 6000 TL iğne fitil aldım kutularca
Geçen gün eşim progestan dex almıştı başka bir eczaneden enjektöre bile 70 lira almışlar yuh dedim.. Kendi eczacım ücretsiz veriyor her zaman enjektörleri..fazla fazla veriyor bir deEvet kızlar sizede bilgi olsun
Ben tanımadığım bir eczaneye de gitsem
Ücretli aldığım ilaçlarda, yardımcı olabiliyor musunuz diyorum
Küçük te olsa indirim hepsi yaptı.
Aminnn saol canımNe güzel haber
Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin
Geçmiş olsun, inşallah sağlıkla transferini de yapılır herşey gönlünüze göre olurBugun yumurtalarim toplandi hic korkma 15 dakika suruyor zaten nasil uyudun nasil uyandin anlamiyosiun o uyandigin an harika bir his kafa leyla
İnşalah sağlıkla kucaklarımıza almamız nadip olsunnAmannn nerdeee olsun nabalim sağlık olsun da 7 haftalık gidicem obur hafta persembe filan anca allttan goruruz kısmetse herşey yolundadir inş
İnşallah isteyen herkeseAminnyumoşlarin sana evlat olsun en hayırlısıyla rahmin dinlenmesi çok önemli zaten
Ağır spor yapma ama yürümek çok iyi geldi bana her iki opumdada yaniİnşallah isteyen herkesetransfer sonrası da 10 gün vs dinlenmek önemli diyorlar bilginiz var mı bu konuda acaba
Sorma şimdi yavaştan bende başladi o telaş sakin olmaya calsiiyorumİnşalah sağlıkla kucaklarımıza almamız nadip olsunndün gece aşırı stresliydim ama şükür güzel haberle geldik darısı senden güzel haberler almamızaa
Canim ben bugun yurtdisindaki doktoruma sordum 1 hafta icinde olunur dedi kisinin adet döngüsüne göRe değısıyormus.ben dert etmistim negatifi ogreneli ücgun oldu hala adet olmamistim.gunaydin herkese acaba ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet gordunuz birde adet gordugumuzde bu ilaclarla cikarilan degerlerin hepsi dusup normale mi dönüyor.
Amiiiiinnnnnnnaminn tüm emek veren herkese, Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar versın..
Canım sağlık ocağının akşam acil açık olanları var ben öyle yapıyordum 3 günde bir recetemle gidip yaptırıyordum..Kızlar pruloton Depot bugün vuruldum sabah
Diğeri cumartesiye denk geliyor 3 günde bir vuruluyorum hafta sonu bidaha tee merkeze gitmek zorunda kalıyoruz ben cuma vurulsam birgün öne çeksem sknti olurmu sizce bu iğne işi
AminnnSorma şimdi yavaştan bende başladi o telaş sakin olmaya calsiiyorumamin canm hepimizin güzel haberler duyacağı günlerimiz olsun
AA hiç duymadım bu iğneyi vurmuyor hiçbir hemşire yaf hastane var yakın onalrinda enjeksiyon bölümü yok vurmuyorlar 2 dir hafta sonuna denk geliyorCanım sağlık ocağının akşam acil açık olanları var ben öyle yapıyordum 3 günde bir recetemle gidip yaptırıyordum..
Düştüğümüz yerden tekrar kalkmak zorundayiz canim her yeni tedavi yeni umut demek. 1 ay vücudumuzun dinlenmesi gerekiyormus.Psikolojik olarak beklersem daha cok yorulucak gibi hissediyorumilaclarim da tam ama hormonlar hemen normale doner mi baslanmak icin o takildi kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?