Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Cok tesekkur ederim , transferim 1 ay sonra insallah guzel sonuclanir. Bu oyle olmaz benim de oyle oluyor cok zor geciyor ama bunu cok az miktarda verdiklerinden o dezavantajlari olmuyor. Onceden soyleyin hemsireye mide bulantisi yapiyor anestezi bende diye. Genelde mide bulantisi ilaci da yapiyolar oncesinde umarim sorunsuz gecer opunuz.

AA hiç duymadım bu iğneyi vurmuyor hiçbir hemşire yaf hastane var yakın onalrinda enjeksiyon bölümü yok vurmuyorlar 2 dir hafta sonuna denk geliyor
Aaa aaa çok saçma ben hiç sorun yaşamadım hemşire bakıyo receteye yapıyor sağlık ocağı yanında 112 istasyonu var geceleri de açık

Hayırlı olsun canım..
Ben 6.gun idrarda pozitif gördüm ama çok aman aman belirtim olmadı...
Kasık ağrısı, bel ağrısı,bira göğüs ağrım var şuan bugün 10.günüm
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canin benim hayirli uğurlu olsun❤❤❤

Canım benim umarım tutunur İnslalah atar minicik kalp Belki geçte atabilir kimi 7 8 Haftada atıyor diyor

Evet aşkım ya full ağrıdi hiç geçmedi ve bu sürekli devam edicekmis sadece kasık değil miğde bulantisi da fazla olucakmis dünden beri ölüyorum zaten sıklaştı baya
Ben de aynı durumdayım.Mide bulantım çok var artı tansiyonum düşük baş dönmem var sürekli uykum geliyor.Lekelenmem iki gün oldu.Sen yatmaya devam ediyo musun benim kafam hiç kalkmıyor.

Serum dışında geri kalanları kullanıyorum 10.hafta azaltarak bırakcaz dedi doktor bana 10.hafta estrofem vs bıraklıyo 12.haftada iğneler bırakılıyo daha devam malesef
Canım bende tedaviye başladığımdan beri 2 aydır kullanıyorum ilaçları iğneleri Doktor bu hafta kalp atışını duyduğumuz için keseyi de gördü 10 .haftada görüşürüz dedi o zamana kadar kullanmam gerekiyormuş benim daha 5 haftam var bırakmak için yani daha Şubat ayı biticek yeni geldi ay 12 haftaya kadar kullanır diye de korkuyorum çünkü çok zorlanıyorum çok fazla ilaç içiyorum yoksa kullanmazsak gebelik olmaz dedi doktor

Balım ben anestezi meznuyum apandisit genel anestezi altında entübe şeklinde yapılıypr 13cm boru indiriliyor akciğerlere vs. Opu da sedatif ilaçlar veriliyor yani tam anestezi değil yarı baygın hal gibi düşün yine hiçbirşey hissetmiyosun ama derin anestezi uygulanmıyor rahat ol herşey güzel olacak de içinden

Canım ben o iğneyi 32. Haftama kadar haftada bir vuruldum. Pandemi dönemi düzensiz bir şekilde vurulmak zorunda kaldım. Haftada bir hatta on günde onbeş günde bire dönmek zorunda kaldım. 32 de de zaten sondu. Çok iyi bir iğne. Benim ikiz gebelik olduğu için doktorum tüp bebek ilaçlarından 12. Haftada bitenler olduktan sonra verdi. 12. Haftadan 32 ye kadar vuruldum. O iğne düşük riskini önlüyor öyle var ki o iğneyi riski olduğu için günlük kullananlar var. Ama ben yinede doktoruna bildirmeni öneririm.

Ben de aynı durumdayım.Mide bulantım çok var artı tansiyonum düşük baş dönmem var sürekli uykum geliyor.Lekelenmem iki gün oldu.Sen yatmaya devam ediyo musun benim kafam hiç kalkmıyor.
Aynıyız canım seninde mi ikizdilekelenmem var kasiklarimdan çok ağrım var baş dönmesi miğde bulantısı hiç bişey yiyip içemiyorum.Hersey çok kötü geliyor.Uyku sürekli zaten Evet canım hala yatiyorum arada kalkip turluyorum evin içinde yada tuvalet başka bişey yaptığım yok bişey olmasın diye dikkat ediyorum ilk 3 ay önemli diyolar

Canım benimde yumurta Donasyonu tüp bebek diyelim acaba bana da 12 haftaya kadar devam ettirir mi hiç mi biraktirmiyor benim şu an 6 hafta sayılır demir hapı bile vermedi anlamadım gecicez dedi ama ne zaman baslatir acaba ?Oksapar ve prolex iğne kullanıyorum ilaçlar çok zorluyor üstüne miğde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı da ekleniyor

Evet iki taneler Ben de yatıyorum hep.Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum.Zaten istesem de çok ayakta duramıyorum başım dönüyo.Kendimi çok tuhaf hissediyorum sürekli yatmaktan heralde.İştahım hiç yok koku hassasiyetim var herşey kokuyo geliyo.Bol bol salatalık yiyorum o biraz bastırıyo.Bu cuma kalp atışı için gidicem bakalım

İlaçlar ne anlamda zorluyor canim?
Ben oksapara basladiktan sonra prolutexe şükreder oldum, onun ignesi daha kalin bir de çogu enjeksiyonda yanma yapiyor, prolutex cok hafif kaliyor. Yan etkileri de yok bende

Canm 5 günde birdi 3 günde bire indirdik ama doktorum demez hayatta önce vur diye 5 günü doldur vur ozaman diyebilir bir seferlik bir gün öne çekmekte birşey olmaz belki dedim.
Günlük verenlerde var evet canm 6 gün üst üste progestan vuruldum sora buna geçtik ilk 5 günde bir sora 3 günde bire indirdik. Cevabin için teşekkür ederim sakıncası olmaz sanırım bir seferlik sora aynı düzende devam ederim sana bağışlasın Rabbim evlatlarını

Aaa aaa çok saçma ben hiç sorun yaşamadım hemşire bakıyo receteye yapıyor sağlık ocağı yanında 112 istasyonu var geceleri de açık
Yok canm cok araştırdım ama öyle birsey bulamadım ya bir gün erteleyip yaptircam yada birgün erken artık soğukta hiç bidaha merkeze gidesim yok valla

Günde kaç tane kullandığınızı aile hekimine söylerseniz ona göre alabilirsiniz. Ben progestan kapsül kullanıyorum bir aylık yazdı günde 3tane olacak şekilde 3kutu 90 liradan aldım. Yazmasak 600lira tutacaktı. Günde kullanma adedinizi belirtin yoksa 1doz giriyorlar eczanede bunu düzeltemiyor

Canım şöyle ki ben estrofemi ve jeli sadece bıraktım. Folik asit te 12 de bitti. 12 den sonra bu iğne ile oksapari kullandim. İğne 32. Haftada bitti. Oksapari doğuma kadar devam ettim. Ben vitaminlere 32. Haftadan sonra başladım. Çokta iyi değil yani gerekli olduğu zaman verecektir. Benim bütün değerlerim çok iyidi. İki bebeğe rağmen kan oranım düşmedi. İlaçsız 32 33 lere götürdü bizi. Her şeyi yiyordum. Benim şansım bulantım hiç olmadı bir kere bile öğürmedim. İştah kaybimda yoktu. Doktor sanırım yeme sorunun yok dedi değerlerin sağlam sendende şikayet yok demişti. Taştan yumuşak her şeyi yedim şaka tabiki yemeyi seven biriyim ama çok sağlıklı beslenmeye fazla fazla gayret ettim. İlaçlar kaderimiz yapacak bir şey yok canım. Katlandik rabbim elimizi boş bırakmadı. Sıra sizde zaman gelecek ben o kadar şeyi nasıl kaldırmışim diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…