- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.221
Aynıyız canım çok yorgun hissediyorum artık belime vurdu ve midem de yanıyorEvet iki tanelerBen de yatıyorum hep.Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum.Zaten istesem de çok ayakta duramıyorum başım dönüyo.Kendimi çok tuhaf hissediyorum sürekli yatmaktan heralde.İştahım hiç yok koku hassasiyetim var herşey kokuyo geliyo.Bol bol salatalık yiyorum o biraz bastırıyo.Bu cuma kalp atışı için gidicem bakalım
Merhaba canım çok erken çok silik çıkar belki ama çok Cok erkenMerhaba kızlar
Transferin 6. Günü dondurlmuş embriyo gebelik testinde çıkar mı ?
Test yaptım çok hayalet çıktı inşallah sağlıkla benimledirMerhaba canım çok erken çok silik çıkar belki ama çok Cok erken
İnşallah canımCanım şöyle ki ben estrofemi ve jeli sadece bıraktım. Folik asit te 12 de bitti. 12 den sonra bu iğne ile oksapari kullandim. İğne 32. Haftada bitti. Oksapari doğuma kadar devam ettim. Ben vitaminlere 32. Haftadan sonra başladım. Çokta iyi değil yani gerekli olduğu zaman verecektir. Benim bütün değerlerim çok iyidi. İki bebeğe rağmen kan oranım düşmedi. İlaçsız 32 33 lere götürdü bizi. Her şeyi yiyordum. Benim şansım bulantım hiç olmadı bir kere bile öğürmedim. İştah kaybimda yoktu. Doktor sanırım yeme sorunun yok dedi değerlerin sağlam sendende şikayet yok demişti. Taştan yumuşak her şeyi yedimşaka tabiki yemeyi seven biriyim ama çok sağlıklı beslenmeye fazla fazla gayret ettim. İlaçlar kaderimiz yapacak bir şey yok canım. Katlandik rabbim elimizi boş bırakmadı. Sıra sizde zaman gelecek ben o kadar şeyi nasıl kaldırmışim diyeceksin
İnşallahTest yaptım çok hayalet çıktı inşallah sağlıkla benimledir
Merhaba canım çok erken çok silik çıkar belki ama çok Cok erken
İğneler dışında da çok kullanıyorum bakalım İnslalah geçerİlaçlar ne anlamda zorluyor canim?
Ben oksapara basladiktan sonra prolutexe şükreder oldum, onun ignesi daha kalin bir de çogu enjeksiyonda yanma yapiyor, prolutex cok hafif kaliyor. Yan etkileri de yok bende
Ayyy kübram Allah yardımcın olsun canım benim ya bende bugun başladım Dr um yeniden folik asit d vitamini B12 dil altı verdi ceylo prokneva verdi 21 günlük adet olunca kontolum var B 12 kullanıyormusun sen o bende ritim bozukluğu yapmıştı kullanmıyordum bugun Dr um yine yazdı arada kullansan iyi olur dedi bakalım ne yapçamCanım bende tedaviye başladığımdan beri 2 aydır kullanıyorum ilaçları iğneleri Doktor bu hafta kalp atışını duyduğumuz için keseyi de gördü 10 .haftada görüşürüz dedi o zamana kadar kullanmam gerekiyormuş benim daha 5 haftam var bırakmak için yani daha Şubat ayı biticek yeni geldi ay12 haftaya kadar kullanır diye de korkuyorum çünkü çok zorlanıyorum çok fazla ilaç içiyorum yoksa kullanmazsak gebelik olmaz dedi doktor
Erken gebelik testinde bakıyorlar burdaki kızların çıktı canım inş çıkar hayırlısı olsunMerhaba kızlar
Transferin 6. Günü dondurlmuş embriyo gebelik testinde çıkar mı ?
Erken gebelik testi değil normal kaset tipi aldım inşallah kanda güzel değerler çıkar pazar günü test günüm Allahım herkesi sevindirsinErken gebelik testinde bakıyorlar burdaki kızların çıktı canım inş çıkar hayırlısı olsun
Normal test ise bikaç gün daha bekle canım..Erken gebelik testi değil normal kaset tipi aldım inşallah kanda güzel değerler çıkar pazar günü test günüm Allahım herkesi sevindirsin
Benımde aklımdan o kadın cıkmıyo yaGecen mügedeki esrar içip 6 çocuk doğuran kadını gmrdükten sonra bende hep bu soruyu soruyorum kendime
Canım Allah razı olsunRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canin benim hayirli uğurlu olsun❤❤❤
Öyle yapıyom ben pazar günü kan vernxe herşey güzel çıkar inşallah.Normal test ise bikaç gün daha bekle canım..
İnşallah canım inşallah hayırlısı olur 4. Tedavim inşallah herşey hayırlısı olur.Ben görüyorum pozitifHayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?