- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.241
Canım bende tedaviye başladığımdan beri 2 aydır kullanıyorum ilaçları iğneleri Doktor bu hafta kalp atışını duyduğumuz için keseyi de gördü 10 .haftada görüşürüz dedi o zamana kadar kullanmam gerekiyormuş benim daha 5 haftam var bırakmak için yani daha Şubat ayı biticek yeni geldi ay12 haftaya kadar kullanır diye de korkuyorum çünkü çok zorlanıyorum çok fazla ilaç içiyorum yoksa kullanmazsak gebelik olmaz dedi doktor
Dr 2 kutu yazmıştı zaten ama eczane sadece 1 kutu verebiliyoruz dedi sgk o kadar karşılıyormuş güya kandırıldım mı yaniGünde kaç tane kullandığınızı aile hekimine söylerseniz ona göre alabilirsiniz. Ben progestan kapsül kullanıyorum bir aylık yazdı günde 3tane olacak şekilde 3kutu 90 liradan aldım. Yazmasak 600lira tutacaktı. Günde kullanma adedinizi belirtin yoksa 1doz giriyorlar eczanede bunu düzeltemiyor
Ya dimi birde yine hamileymiş sanırımBenımde aklımdan o kadın cıkmıyo yatipi hep gözumun onunde bi de
Daha cıkmadı ki canım asm de verdim gece veya sabaha anca cıkar
İşlerine öyle geliyor bende burda öğrenip yazdırdım, neden söylenmiyor diye çıkışmıştım. Günde 1yazdıysa doktorunuz onun için vermemiş olabilir. Özellikle doz belirtin doktorlara. Arada ki fark çok büyükDr 2 kutu yazmıştı zaten ama eczane sadece 1 kutu verebiliyoruz dedi sgk o kadar karşılıyormuş güya kandırıldım mı yani
Tmm kuzum yaz çıkınca hayırlısı olsun bakalımDaha cıkmadı ki canım asm de verdim gece veya sabaha anca cıkar
Amin canım saolAyyy kübram Allah yardımcın olsun canım benim ya bende bugun başladım Dr um yeniden folik asit d vitamini B12 dil altı verdi ceylo prokneva verdi 21 günlük adet olunca kontolum var B 12 kullanıyormusun sen o bende ritim bozukluğu yapmıştı kullanmıyordum bugun Dr um yine yazdı arada kullansan iyi olur dedi bakalım ne yapçamBi o bide imom pmega yapmıştı imom yerine başka folik asit yazdı o bişey yapmadı şükür..
Aynen kuzum hayırlısıyla alsak kucağımıza İnslalahEvet canım bende 6+6 yım az kaldı diye avutuyorum kendimi ama daha 5 hafta var yani ilaçlar yordu baya benide ama katlancaz napalım
Prolutex yakiyormus6+0 dediyse benle aynı günün artık
Benim kalp atışı varmış ama daha duyamadik haftaya cuma inşallah
İlaçlar hep aynı benim değişen bişey yok
Evet evet yakıyor canımProlutex yakiyormus
Ya da ben iğne yapmayı unuttum uzun zaman olunca :))
Pamukla ovuyormusun canım bitince ?
Şişti biraz sanki acıyor gibi
Kızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?Evet canım bende 6+6 yım az kaldı diye avutuyorum kendimi ama daha 5 hafta var yani ilaçlar yordu baya benide ama katlancaz napalım
Canım bende 6 Ocakta tarnsfer oldum ama 3 Aralık'ta adet olmuştum Geçen pazaretsi kontrole gittim ,5+5 çıktı ultarasonda ve ikiz Pazartesine kadar 6+5 olur diye düşünüyorum.Sitedekiler net hesaplamiyor zaten ne zaman en son adet gördün ondan hesaplıyor sanırım doktor.Degisiklikler oluyor çünkü siteye baktigimda 7 hafta 8 haftada siniz diye hesaplıyor yani yanılma payı var .O yüzden en doğrusu ultrason bide sitede zaten emriyo transfer gününe göre hesaplandiginda bir tık daha iyiKızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?
Ozaman iğneden ,acaba yanlış bişey mi yaptım dedim.Evet evet yakıyor canımben hergun vurunuyorum.ovsanda pek bir işe yaramıyor
Yok yok benimki artık yavaş yavaş morarmaya bile başladı iğneyle alakalı zaten ondan dolayı bir problem yok oluyor öyleOzaman iğneden ,acaba yanlış bişey mi yaptım dedim.
Tamam kuzum sagol..banada sabah akşam verdi lekelenme için..
İğneyi aldım lekelenmem durdu
Ben oksapar ve Prolutex günde 1 rer defa kullanıyorum.Birini sağdan birini soldan artık yoruldum ama sanırım doğum yapana kadar full devam edicem doktor biraktirmicak galibaOzaman iğneden ,acaba yanlış bişey mi yaptım dedim.
Tamam kuzum sagol..banada sabah akşam verdi lekelenme için..
İğneyi aldım lekelenmem durdu
Aynen canım doğrudur,Yok yok benimki artık yavaş yavaş morarmaya bile başladı iğneyle alakalı zaten ondan dolayı bir problem yok oluyor öyleRica Ederim canım.Benimde oluyor hep lekelenmem ben hamileliğimin 6 haftasına girdim sayılır hala var geliyor lekelenme normal diyor doktor ikizlerde de daha sık oluyormuş galiba Araştırmama göre
Ahh, şifa olsun, bebisler gelsinde sağlıkla herşeyi yapıyoruzBen oksapar ve Prolutex günde 1 rer defa kullanıyorum.Birini sağdan birini soldan artık yoruldum ama sanırım doğum yapana kadar full devam edicem doktor biraktirmicak galiba
AminnnnnnnnnnnAynen canım doğrudur,
Şifa olsun inşallah
Sağlıkla gelsinler dünyaya
Canım bekle çok erken kan daha net cikiyorBende bugün test yaptım 6. Gün çok silik çıktı emin olamadım yaaaa inş pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?