Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım bende 6+6 yım az kaldı diye avutuyorum kendimi ama daha 5 hafta var yani ilaçlar yordu baya benide ama katlancaz napalım

Dr 2 kutu yazmıştı zaten ama eczane sadece 1 kutu verebiliyoruz dedi sgk o kadar karşılıyormuş güya kandırıldım mı yani

Dr 2 kutu yazmıştı zaten ama eczane sadece 1 kutu verebiliyoruz dedi sgk o kadar karşılıyormuş güya kandırıldım mı yani
İşlerine öyle geliyor bende burda öğrenip yazdırdım, neden söylenmiyor diye çıkışmıştım. Günde 1yazdıysa doktorunuz onun için vermemiş olabilir. Özellikle doz belirtin doktorlara. Arada ki fark çok büyük

Amin canım saol bana daha folik asit olarak B12 olarak vermedi hiç öyle daha kullanmadım sadece imom omega lovetiron kan sulandırıcı verdi an icin

6+0 dediyse benle aynı günün artık
Benim kalp atışı varmış ama daha duyamadik haftaya cuma inşallah
İlaçlar hep aynı benim değişen bişey yok
Prolutex yakiyormus
Ya da ben iğne yapmayı unuttum uzun zaman olunca :))
Pamukla ovuyormusun canım bitince ?
Şişti biraz sanki acıyor gibi

Evet canım bende 6+6 yım az kaldı diye avutuyorum kendimi ama daha 5 hafta var yani ilaçlar yordu baya benide ama katlancaz napalım
Kızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?

Canım bende 6 Ocakta tarnsfer oldum ama 3 Aralık'ta adet olmuştum Geçen pazaretsi kontrole gittim ,5+5 çıktı ultarasonda ve ikiz Pazartesine kadar 6+5 olur diye düşünüyorum.Sitedekiler net hesaplamiyor zaten ne zaman en son adet gördün ondan hesaplıyor sanırım doktor.Degisiklikler oluyor çünkü siteye baktigimda 7 hafta 8 haftada siniz diye hesaplıyor yani yanılma payı var .O yüzden en doğrusu ultrason bide sitede zaten emriyo transfer gününe göre hesaplandiginda bir tık daha iyi

Ozaman iğneden ,acaba yanlış bişey mi yaptım dedim.
Tamam kuzum sagol..banada sabah akşam verdi lekelenme için..
İğneyi aldım lekelenmem durdu
Yok yok benimki artık yavaş yavaş morarmaya bile başladı iğneyle alakalı zaten ondan dolayı bir problem yok oluyor öyle Rica Ederim canım.Benimde oluyor hep lekelenmem ben hamileliğimin 6 haftasına girdim sayılır hala var geliyor lekelenme normal diyor doktor ikizlerde de daha sık oluyormuş galiba Araştırmama göre

Ozaman iğneden ,acaba yanlış bişey mi yaptım dedim.
Tamam kuzum sagol..banada sabah akşam verdi lekelenme için..
İğneyi aldım lekelenmem durdu
Ben oksapar ve Prolutex günde 1 rer defa kullanıyorum.Birini sağdan birini soldan artık yoruldum ama sanırım doğum yapana kadar full devam edicem doktor biraktirmicak galiba

Aynen canım doğrudur,
Şifa olsun inşallah
Sağlıkla gelsinler dünyaya

Ben oksapar ve Prolutex günde 1 rer defa kullanıyorum.Birini sağdan birini soldan artık yoruldum ama sanırım doğum yapana kadar full devam edicem doktor biraktirmicak galiba
Ahh, şifa olsun, bebisler gelsinde sağlıkla herşeyi yapıyoruz
Benim hiç iğnem yoktu canım doğal siklus transfer oldumm..
Bunuda önlem için verdi ..
Hayırlısı ile gelsinlerde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…