Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Biz çok erken test yapıyoruz aslında korka korka ama yinede beklemek lazım gecen senede beklemeyip yapmıştım çok sevinmiştim kan da vermiştim gebelik çıktı sonra kimyasal olmuştu şimdi silik bile çıksa sevinemiyorum korkuyorum o yüzden.

Canım önemli olan troit değerleri zaten B12 yi d vitamini de destekleyici vatiamin olarak verdi ne kadar yüksek olursa okadar iyi dedi vitaminler hepsi de Bi düzen olmuyor ki biri düşük biri yüksek bakalım nasıl çıkçak değerlerim sen kan yapıcı şeyleri bol tüket canım

Yapma canım bekle kanı sabredemiyoruz işte ama beklemek sakin kalmak en güzeli

Ben üç senedir hiç yalandan da olsa çizgi göremedim bide ağrılarım olunca korktum napalım zor bir süreç hepimiz için inş hayırlısı ile kucaklarımıza alırız

Prolutex yakiyormus
Ya da ben iğne yapmayı unuttum uzun zaman olunca :))
Pamukla ovuyormusun canım bitince ?
Şişti biraz sanki acıyor gibi
Bende yanma olmadi canım
İğneyi göbeğine bastırarak ilacı sıkarsan eğer morarma yanma oluyor . Bide geri hızlı ca çıkarma sakin çıkar

Yaa seninde mi transferin 23 ocakta oldu ne güzelll kafama takılıyo şimdi hamileliğin başlangıcı 23 ocak mı baz alınacak yoksa son adet tarihimiz mi
22ocakta transfer oldum canım
O kısmı ben tam bilmiyorum ya , intertten hesaplama vardı ona bakmıştım
Tüp bebek gebelik hesaplama diye,

Vala uzun zamandır kullanıyorum tiroid ilacı ama doktor demir hapı vericem dedi hala vermedi değerlerim iyi heralde sadece kanın düşük dedi o da sorun değil demişti kendi doktorum keseyi görmeye gittiğim doktorda kanım dusuk diye dedi ama bakalım TSH bitek yapılmamış 33 tane test içinden düşün yani onu yaptiricam yarın sabah değerim ne cikicak bakicaz pazartesi de kontrolüm var..Elimden geldiğince yiyorum bakalım daha canımın çektiği bişey olmadı öyle büyük bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…