- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.281
Canım önemli olan troit değerleri zaten B12 yi d vitamini de destekleyici vatiamin olarak verdi ne kadar yüksek olursa okadar iyi dedi vitaminler hepsi de Bi düzen olmuyor ki biri düşük biri yüksekAnlaidm canım bana vermedi estrofem tiroid imon progestan oksapar prolutex hepsini kullanıyorum ama B12 vermedi hayal degerlerime baktı sadece kanın düşük dedi o kadar bişey vermedi birde TSH istemimisler yarın vericem onu da aç karnına
Yaaaaaa sen hamiş misin ona göre sevineceğimBeennn
Yapma canım bekle kanı sabredemiyoruz işte ama beklemek sakin kalmak en güzeliBiz çok erken test yapıyoruz aslında korka korka ama yinede beklemek lazım gecen senede beklemeyip yapmıştım çok sevinmiştim kan da vermiştim gebelik çıktı sonra kimyasal olmuştu şimdi silik bile çıksa sevinemiyorum korkuyorum o yüzden.
Ben üç senedir hiç yalandan da olsa çizgi göremedim bide ağrılarım olunca korktum napalım zor bir süreç hepimiz için inş hayırlısı ile kucaklarımıza alırızBiz çok erken test yapıyoruz aslında korka korka ama yinede beklemek lazım gecen senede beklemeyip yapmıştım çok sevinmiştim kan da vermiştim gebelik çıktı sonra kimyasal olmuştu şimdi silik bile çıksa sevinemiyorum korkuyorum o yüzden.
Evet canımYaaaaaa sen hamiş misin ona göre sevineceğim
YaaEvet canım
Çok yenibenimde bugün 10.gunum...
Bende yanma olmadi canımProlutex yakiyormus
Ya da ben iğne yapmayı unuttum uzun zaman olunca :))
Pamukla ovuyormusun canım bitince ?
Şişti biraz sanki acıyor gibi
Yaaaa sağlıkla ilerler inşallahEvet canım
Çok yenibenimde bugün 10.gunum...
Tamam canım sabah oyle yapayımBende yanma olmadi canım
İğneyi göbeğine bastırarak ilacı sıkarsan eğer morarma yanma oluyor . Bide geri hızlı ca çıkarma sakin çıkar
22ocakta transfer oldum canımYaaseninde mi transferin 23 ocakta oldu ne güzelll kafama takılıyo şimdi hamileliğin başlangıcı 23 ocak mı baz alınacak yoksa son adet tarihimiz mi
AminnnnYaaaa sağlıkla ilerler inşallahkan ne zaman verdin sen canım
Ben ultrasonu bekliyorum ekim mi eylül mü bilmediğim için şimdilik beklemedeyimKızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Selamm bnmde bildiğim bir burası varKızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Benim de yarın 7. Gün kan vermemek için içim içimi yiyorAminnnn
Dün verdim yarın da vericem canım
Vala uzun zamandır kullanıyorum tiroid ilacı ama doktor demir hapı vericem dedi hala vermedi değerlerim iyi heralde sadece kanın düşük dedi o da sorun değil demişti kendi doktorum keseyi görmeye gittiğim doktorda kanım dusuk diye dedi ama bakalım TSH bitek yapılmamış 33 tane test içinden düşün yani onu yaptiricam yarın sabah değerim ne cikicak bakicaz pazartesi de kontrolüm var..Elimden geldiğince yiyorum bakalım daha canımın çektiği bişey olmadı öyle büyük bişeyCanım önemli olan troit değerleri zaten B12 yi d vitamini de destekleyici vatiamin olarak verdi ne kadar yüksek olursa okadar iyi dedi vitaminler hepsi de Bi düzen olmuyor ki biri düşük biri yüksekbakalım nasıl çıkçak değerlerim sen kan yapıcı şeyleri bol tüket canım
Evet canım az bişey bende gördüm ama çok erken daha bekle biraz daha kanda daha net çıkarBende test yaptım dayanamadım bakarmisiniz sizde sanki silik varEki Görüntüle 3200929 Eki Görüntüle 3200929
Hem de kaset testBende test yaptım dayanamadım bakarmisiniz sizde sanki silik varEki Görüntüle 3200929 Eki Görüntüle 3200929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?