- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.261
Aynen canim herseyin hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahAhh, şifa olsun, bebisler gelsinde sağlıkla herşeyi yapıyoruz
Benim hiç iğnem yoktu canım doğal siklus transfer oldumm..
Bunuda önlem için verdi ..
Hayırlısı ile gelsinlerde yaparız
Ay evet aminnAminnnnnnnnnnninşallah canım Umarım sağlıkla sorunsuz geçer herşeyi onun için katlaniyorum onlar benim mucizem
Aminn canım inşallahAynen canim herseyin hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Haniii test atsanaBende bugün test yaptım 6. Gün çok silik çıktı emin olamadım yaaaa inş pozitiftir
Amin canım inşallahAminn canım inşallah
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
Kızlar 9. Gündeyim beta 103 çıktı kanda iyi mi
Bende dün kan vermiştim 86 çıktı benimde kızlar 7. Gündü benim
Sonucum çıktı kızlar 185
5. Gün embriyosu ve bıgün transferin 11. Günü için değer nasıl sizce?
Kızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrolRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederimKızlar bugün kontrole gittim duruyormu diştümü diye geçen hafta kesem boştu bugün 6+3 te kesem biraz düzelmişt ve bebekte göründü ucundanoynayan birşeyler vardı ama kalp sesi duyulmadı bir hagta daha bekleyeceğiz kalp atışı icin. Atarsa yola devam atmazsa bebeğim adaya veda edecek dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)
Aaaa benim hep 1 2 ay öncesinde veriliyor folik asit B12 devit3 damla başladım yine bugun Dr um diyo çoğu Dr e2 troit bakmaz ben her hastamda bunları es geçmem nasıl bakmazlar anlamış değilim önemli tahliller diyo bak çok olmadı tsh troit değerleriöe bakılalı bugun yine dünya test istedi bunları yaptıralım dedi yaptır bana vatsahap dan at dedi hem eşimin hem benim tahlillerim sıkı takipteyiz senin anlıyacağın bide estrofem troit değerini yükseltirmi diye sordum bir parça yükseltir dedi..Amin canım saolbana daha folik asit olarak B12 olarak vermedi hiç öyle daha kullanmadım sadece imom omega lovetiron kan sulandırıcı verdi an icin
Haniii test atsana
Ağustos grubundaKızlar merhaba, daha evde hiç test yapmadım 8.günüm. 10.gün kan testi vereceğim. 5.gün embriyosunda değer kaç çıkarsa oh diyebilirim?
2 ay önce arkadaşım da aynı süreçten geçti 10.gün değeri 103 çıktı. Doktor bu hamileliğin %50 şansı var dedi. Ondan 2 gün sonra 260 çıktı. 6 haftada ultrasonda kesenin içinde bebek gözükmedi ilaçla düşük yaptırıldı.
Gerçekten her aşaması ayrı zormuş
Yok bence kuruma değildir bu testler de negatif olsa tertemiz bembeyaz olup negatif oluyor hayırlıca sağlıklıca gelsin inşallahKuruma gibi ama ilk sadece çok hafifti sonra böyle oldu emin olamadım kırıma çizgisi mi diye su damlattım yine aynı
Ay inşallah hepimize nasip etsin emek veren herkeseYok bence kuruma değildir bu testler de negatif olsa tertemiz bembeyaz olup negatif oluyor hayırlıca sağlıklıca gelsin inşallah
Testini gördüm yarın daha net çıkarKızlar ya özellikle akşamları bacaklarıma vuran bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı
BeennnKızlar ya özellikle akşamları bacaklarıma vuran bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı
İnşallah sizinde pozitiftir inşallah pazar günü kan günümüz inşallahBende bugün test yaptım 6. Gün çok silik çıktı emin olamadım yaaaa inş pozitiftir
Anlaidm canım bana vermedi estrofem tiroid imon progestan oksapar prolutex hepsini kullanıyorum ama B12 vermedi hayal degerlerime baktı sadece kanın düşük dedi o kadar bişey vermedi birde TSH istemimisler yarın vericem onu da aç karnınaAaaa benim hep 1 2 ay öncesinde veriliyor folik asit B12 devit3 damla başladım yine bugun Dr um diyo çoğu Dr e2 troit bakmaz ben her hastamda bunları es geçmem nasıl bakmazlar anlamış değilim önemli tahliller diyo bak çok olmadı tsh troit değerleriöe bakılalı bugun yine dünya test istedi bunları yaptıralım dedi yaptır bana vatsahap dan at dedi hem eşimin hem benim tahlillerim sıkı takipteyiz senin anlıyacağın bide estrofem troit değerini yükseltirmi diye sordum bir parça yükseltir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?