Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ahh, şifa olsun, bebisler gelsinde sağlıkla herşeyi yapıyoruz
Benim hiç iğnem yoktu canım doğal siklus transfer oldumm..
Bunuda önlem için verdi ..
Hayırlısı ile gelsinlerde yaparız
Aynen canim herseyin hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar 9. Gündeyim beta 103 çıktı kanda iyi mi

Bende dün kan vermiştim 86 çıktı benimde kızlar 7. Gündü benim

Sonucum çıktı kızlar 185

5. Gün embriyosu ve bıgün transferin 11. Günü için değer nasıl sizce?

Eki Görüntüle 3200688 Teyzelerim ben geldim Bugun annem benim kesemi gördü

Kızlarr 9.günü sabahı beta 88 çıkmış doktorum her şey yolunda dedi çok şükür tekrar cuma kontrol Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim sağlıkla artsın değerleriniz Allah kucağıniza almayı nasip etsin

Amin canım saol bana daha folik asit olarak B12 olarak vermedi hiç öyle daha kullanmadım sadece imom omega lovetiron kan sulandırıcı verdi an icin
Aaaa benim hep 1 2 ay öncesinde veriliyor folik asit B12 devit3 damla başladım yine bugun Dr um diyo çoğu Dr e2 troit bakmaz ben her hastamda bunları es geçmem nasıl bakmazlar anlamış değilim önemli tahliller diyo bak çok olmadı tsh troit değerleriöe bakılalı bugun yine dünya test istedi bunları yaptıralım dedi yaptır bana vatsahap dan at dedi hem eşimin hem benim tahlillerim sıkı takipteyiz senin anlıyacağın bide estrofem troit değerini yükseltirmi diye sordum bir parça yükseltir dedi..

Ağustos grubunda melekomelek arkadaşım herkese örnek olsun çok düşük beta ile başladı maşallah neredeyse doğum yapacak değerlere çok takılmayın önemli olan 2 günde 1 en az %60 artması

Kuruma gibi ama ilk sadece çok hafifti sonra böyle oldu emin olamadım kırıma çizgisi mi diye su damlattım yine aynı

Kızlar ya özellikle akşamları bacaklarıma vuran bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı

Benim bir sorum var transferimin 8. Günü kaset test yaptım bi kaç defa negatif acaba erken gebelik testimi yapmalıyım? Kaset testinde sonuç daha mı geç çıkıyor? Birde bugün akşam aşırı derecede kasık ağrım başladı adet gibi korkuyorum kötü bişi olmuyordur umarım varmı benim gibi olan

Anlaidm canım bana vermedi estrofem tiroid imon progestan oksapar prolutex hepsini kullanıyorum ama B12 vermedi hayal degerlerime baktı sadece kanın düşük dedi o kadar bişey vermedi birde TSH istemimisler yarın vericem onu da aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…