- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.301
2023 eylül anneleriKızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Aslında hiç yapmaya niyetim yoktu burda görünce heycan yaptım eşime dedim pozitif çıkanlar var diye benden heycanli gidip nöbetci eczaneden aldı.Evet canım az bişey bende gördüm ama çok erken daha bekle biraz daha kanda daha net çıkar
Yaaaa var gibi 6. Gün değil öi benim de testim böyle inş hayırlı haberleri alırızBende test yaptım dayanamadım bakarmisiniz sizde sanki silik varEki Görüntüle 3200929 Eki Görüntüle 3200929
Eşim hem kaset hem erken gebelik testi yapmış. İlk kase yaptım şimdi etkeni deneyeceğimHem de kaset testmaşallah maşallah
Hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruzAslında hiç yapmaya niyetim yoktu burda görünce heycan yaptım eşime dedim pozitif çıkanlar var diye benden heycanli gidip nöbetci eczaneden aldı.
26 Ocak tranferim 6. Gün oluyo sanirimYaaaa var gibi 6. Gün değil öi benim de testim böyle inş hayırlı haberleri alırız
Valla biraz öyle olduHepimiz birbirimizi gaza getiriyoruz
Tmm canım benim ilaçlar la düzelir ya sıkıntı yapma demir hapı zaten kansızlık için benim arkadasım da düşüklük var ona da vermiş Dr ferro senal diye demir hapı onunda 6 larda hep düşüyor hamileliğinde kan takviyesi almıştı hastanede şuan ilacı kullanamıyor mide bulantısı yapıyormuş ama sen verirse Dr un zorla kendini kullan ablacım kansızlık iyi değil halsizlik de yaparmış..Vala uzun zamandır kullanıyorum tiroid ilacı ama doktor demir hapı vericem dedi hala vermedi değerlerim iyi heralde sadece kanın düşük dedi o da sorun değil demişti kendi doktorum keseyi görmeye gittiğim doktorda kanım dusuk diye dedi ama bakalım TSH bitek yapılmamış 33 tane test içinden düşün yani onu yaptiricam yarın sabah değerim ne cikicak bakicaz pazartesi de kontrolüm var..Elimden geldiğince yiyorum bakalım daha canımın çektiği bişey olmadı öyle büyük bişey
Ben bilerek bekledim canım ya. Sende bir iki gün daha bekle bence.saglikli bebisler versin Allah'ımBenim de yarın 7. Gün kan vermemek için içim içimi yiyor
Eşim hem kaset hem erken gebelik testi yapmış. İlk kase yaptım şimdi etkeni deneyeceğim
Evet transfer günümüz aynıydı bizim ilk gün sayılmıyor zaten26 Ocak tranferim 6. Gün oluyo sanirim
Ohhh gelmiş bebisBende test yaptım dayanamadım bakarmisiniz sizde sanki silik varEki Görüntüle 3200929 Eki Görüntüle 3200929
Var var yaaa bal gibi görünüyoo26 Ocak tranferim 6. Gün oluyo sanirim
Amin inşallah herkese nasip etsin 6 Şubat test günüm zaten bekleyebiim inşBen bilerek bekledim canım ya. Sende bir iki gün daha bekle bence.saglikli bebisler versin Allah'ım
Maşallah Allahım sağlıkla dünyaya gelip kıcağına almak nasip olsun.Yaaaaaa sen hamiş misin ona göre sevineceğim
Bu sabah yaptım negatif gördüm, acaba erken mi yaptım bilemedimCanım yerleşme kanaman olmuş olabilir testini yap burda çoğu kişide o leke geldi ve şuan hamileler
Amin canım amin Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasınMaşallah Allahım sağlıkla dünyaya gelip kıcağına almak nasip olsun.
Kaçıncı gündüBu sabah yaptım negatif gördüm, acaba erken mi yaptım bilemedim
Çok iyiymiş benim eşim yaptırmamışti gününe kadar bekletti ama ben ondan habersiz alıp yapmıştımAslında hiç yapmaya niyetim yoktu burda görünce heycan yaptım eşime dedim pozitif çıkanlar var diye benden heycanli gidip nöbetci eczaneden aldı.
Aslında hiç yapmaya niyetim yoktu burda görünce heycan yaptım eşime dedim pozitif çıkanlar var diye benden heycanli gidip nöbetci eczaneden aldı.
Transferin 6. Günü olanlar toplanalım benim dondurulmuş embriyo transferi olundu inşallah güzel olur isteyen herkesin26 Ocak tranferim 6. Gün oluyo sanirim
Aynen verirse kullanicam sun an imom OMEGA kullaniyorumTmm canım benim ilaçlar la düzelir ya sıkıntı yapma demir hapı zaten kansızlık için benim arkadasım da düşüklük var ona da vermiş Dr ferro senal diye demir hapı onunda 6 larda hep düşüyor hamileliğinde kan takviyesi almıştı hastanede şuan ilacı kullanamıyor mide bulantısı yapıyormuş ama sen verirse Dr un zorla kendini kullan ablacım kansızlık iyi değil halsizlik de yaparmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?