- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.321
En güzeli beklemek aslında haklısın ama belirtiler var gibi de yok gibide hayırlısı olsun inşallah.Yapma canım bekle kanı sabredemiyoruz işte ama beklemek sakin kalmak en güzeli
Benimde 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldım ayyy hepimiz test mi yaptık bugünTransferin 6. Günü olanlar toplanalım benim dondurulmuş embriyo transferi olundu inşallah güzel olur isteyen herkesin
26 ocak transfer günümEvet transfer günümüz aynıydı bizim ilk gün sayılmıyor zaten
Aynı gün olmuşuz transfer26 ocak transfer günüm
Evet 6. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi inşallah bu kez son olur Allahım hayırlısını versin 4. tedavim.Benimde 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldım ayyy hepimiz test mi yaptık bugün
Benimde dondurulmuş iki tane embriyo konulduTransferin 6. Günü olanlar toplanalım benim dondurulmuş embriyo transferi olundu inşallah güzel olur isteyen herkesin
Keseyi gördüğün an itibariyle artık tüp bebek ile işin bitiyor.Yaaseninde mi transferin 23 ocakta oldu ne güzelll kafama takılıyo şimdi hamileliğin başlangıcı 23 ocak mı baz alınacak yoksa son adet tarihimiz mi
Bazı enjektörler sert oluyor illaci sıkayim derken enjektör göbeğe baskı yapıyor oda morarmaya sebep oluyor. Artık elim hızlıTamam canım sabah oyle yapayım
Benim kızım var hava çok soğuk diye çıkamadık.. burdaki testleri gösterince gidip aldıÇok iyiymiş benim eşim yaptırmamışti gününe kadar bekletti ama ben ondan habersiz alıp yapmıştım
Maşallah hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler maşallah hepsine pazar günü 5 şubatta kanda da sevinmeyi nasip etsin rabbim.Benimde dondurulmuş iki tane embriyo konuldu
Benimde 27 Eylül gosteriyor2023 eylül anneleri
Benim muhtemel dogum tarihi dogum günümü gösteriyor 18 eylül
Ayyy ins isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Benim tahlil tarihim 6 Şubat yazılmış listede. Ama ben 6 şubata kadar daha kaç kere yaparım acabaMaşallah hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler maşallah hepsine pazar günü 5 şubatta kanda da sevinmeyi nasip etsin rabbim.
İnşallah bu son olur hayırlısı ile evladınız kucağınıza alırsınızEvet 6. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi inşallah bu kez son olur Allahım hayırlısını versin 4. tedavim.
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenim kızım var hava çok soğuk diye çıkamadık.. burdaki testleri gösterince gidip aldı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bizde görürürz çift çizgiAslında hiç yapmaya niyetim yoktu burda görünce heycan yaptım eşime dedim pozitif çıkanlar var diye benden heycanli gidip nöbetci eczaneden aldı.
Heee yaaa ne çektim ama değil miAğustos grubundamelekomelek arkadaşım herkese örnek olsun çok düşük beta ile başladı maşallah neredeyse doğum yapacak değerlere çok takılmayın önemli olan 2 günde 1 en az %60 artması
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese göstermeyi nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah bizde görürürz çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?