- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.341
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun inşallah
Surekli yapınca alışıyor insan ya, ben en son yumurta büyütme zamanı yapmışım üç ay olduBazı enjektörler sert oluyor illaci sıkayim derken enjektör göbeğe baskı yapıyor oda morarmaya sebep oluyor. Artık elim hızlıama binde bir iğne göbeğime batmıyor
Benim bugün 8. Günüm kan verdim dayanamadım normalde cuma günüydüBenim de yarın 7. Gün kan vermemek için içim içimi yiyor
Hayırlı olsun canımKızlar ben erken gebelik testinde yaptım şimdi sanki ondada silik çıktı bide siz bakarmisinizEki Görüntüle 3200954
Bekleyelim hayırlısı inşallah gününde güzel çıksın belirtin var mıydı hiç.Ayyy ins isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Benim tahlil tarihim 6 Şubat yazılmış listede. Ama ben 6 şubata kadar daha kaç kere yaparım acaba
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla.İnşallah bu son olur hayırlısı ile evladınız kucağınıza alırsınız
Cokk teşekkür ederim. Kaset test hemen çıktı erken azcik beklediHayırlı olsun canımsağlıkla ilerlersin...
Valla diğer kaset test bundan iyi..
Benimkide böyle çıkmıştı ..
Adı erken gebelik
Var canım çok erken hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kızlar ben erken gebelik testinde yaptım şimdi sanki ondada silik çıktı bide siz bakarmisinizEki Görüntüle 3200954
Allah nazardan saklasın canım benimHeee yaaa ne çektim ama değil miAllaha çok şükür. Ben şimdi değerlerimi yazsam inanmazlar. O kadar vahimdi durumum. Her gün dua ediyorum
Benimde öyle oldu..Cokk teşekkür ederim. Kaset test hemen çıktı erken azcik bekledi
Benim ara ara adet sancısi gibi kasık ağrım oluyo birde ayaklarım çok üşüyor. normalde hiç üşümezdiBekleyelim hayırlısı inşallah gününde güzel çıksın belirtin var mıydı hiç.
Ayak üşümesinde hepimiz aynı dertten yanayızBenim ara ara adet sancısi gibi kasık ağrım oluyo birde ayaklarım çok üşüyor. normalde hiç üşümezdi
Aynen canim çok erken ben yapma niyetinde değildim sizleri görünce heycan yaptım eşimde ikiletmedi gitti aldı.hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.guzel güzel devamı gelsin.Var canım çok erken hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Benim ilk hamileligimde hiç olmamıştı her yaş farklı oluyo sanırimAyak üşümesinde hepimiz aynı dertten yanayız
Daha garanti olur diye ben erken gebelik testi alicaktim geneBenimde öyle oldu..
Kasette çıktı erken gebelik baya sonra farkına vardı
Asla erkene para vermeyin kızlar
Benden size tavsiye, artımed candır
Benimde ilk hamileliğim.Benim ilk hamileligimde hiç olmamıştı her yaş farklı oluyo sanırim
Benimde bugün normaldr adet günüm aşırı kasık ağrım var bir saattir umarım herşey yolundadır gerildim birazBenim ara ara adet sancısi gibi kasık ağrım oluyo birde ayaklarım çok üşüyor. normalde hiç üşümezdi
Benim bir kızım var tüp bebekle oldu. Sonra bir negatif birde şimdi var gibi duruyo onlarda ben hiç ayak üşümesi yaşamadim hemde hava kar kişti ozamanBenimde ilk hamileliğim.İlaçların etkisinden dolayı burdaki çoğu arkadaşın ayakları üşüyo ısınmıyo
Uzanın biraz ayaklarınızin altına bir yastık dinlenin geçer inşallahBenimde bugün normaldr adet günüm aşırı kasık ağrım var bir saattir umarım herşey yolundadır gerildim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?