- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.361
Kızınızda belirtiler neydi acabaBenim bir kızım var tüp bebekle oldu. Sonra bir negatif birde şimdi var gibi duruyo onlarda ben hiç ayak üşümesi yaşamadim hemde hava kar kişti ozaman
Aaa bilemedim. Ama benimde çok üşüyo pandufla bile zor ısınıyo. Burdaki pozitif gören ablalarım var onlarda öyle üşüyo diyolardı hatta progestanın yaptığını diyen biri vardıBenim bir kızım var tüp bebekle oldu. Sonra bir negatif birde şimdi var gibi duruyo onlarda ben hiç ayak üşümesi yaşamadim hemde hava kar kişti ozaman
Kızımda sadece kasık ağrısı adet olucakmisim gibi oldu onun dışında hiç belirtim olmadı hamileliğimde çok güzel geçti 7.5 aya kadar ful çalıştım 4 kat merdiven indim çıktım. Kızımda transferin ücüncu günü pikniğe ordan pazara gitmiştimKızınızda belirtiler neydi acaba
Progestanin ben kızımda da kullanmıştım.. benimde ayaklarım aşırı üsüyo normalde çorap giymesini hiç sevmezdim .şimdi çorap birde battaniye ile örtüyorumAaa bilemedim. Ama benimde çok üşüyo pandufla bile zor ısınıyo. Burdaki pozitif gören ablalarım var onlarda öyle üşüyo diyolardı hatta progestanın yaptığını diyen biri vardı
Yok gerilme ben hiç ağrı olmayınca geriliyorum asıl bi şeyler yolunda gitmiyo mu diye :) kasık ağrısı bel sızlaması filan olunca seviniyorum gönlünü ferah tutBenimde bugün normaldr adet günüm aşırı kasık ağrım var bir saattir umarım herşey yolundadır gerildim biraz
Öyle yaptım inşallah sağolunUzanın biraz ayaklarınızin altına bir yastık dinlenin geçer inşallah
Ay öyle mi dersin hadi inşallah testte yaptım bugün 8. Gündü ama hala bişi yokYok gerilme ben hiç ağrı olmayınca geriliyorum asıl bi şeyler yolunda gitmiyo mu diye :) kasık ağrısı bel sızlaması filan olunca seviniyorum gönlünü ferah tut
Normal kaset test al hiç para verme erken gebeliğeDaha garanti olur diye ben erken gebelik testi alicaktim gene
Hayırlı olsun canımBenimde dondurulmuş iki tane embriyo konuldu
Maşallah buda öyle olur inşallahKızımda sadece kasık ağrısı adet olucakmisim gibi oldu onun dışında hiç belirtim olmadı hamileliğimde çok güzel geçti 7.5 aya kadar ful çalıştım 4 kat merdiven indim çıktım. Kızımda transferin ücüncu günü pikniğe ordan pazara gitmiştim
Öyle yapayım madem teşekkür ederimNormal kaset test al hiç para verme erken gebeliğe
İnşallah canım Allah devamıni getirsin yeterMaşallah buda öyle olur inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun, Nerde tedavi oldunuz?Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, Nerde tedavi oldunuz?
Kızlar bende alev alıyorum ter içinde uyanıyorum geceleri valla ne değişik yaaaaaBide ah o ayaklarrr termal çorap patik panduf anca ısınıyobide ev merkezi sistem heryer alev atıyo bnm ayaklar buzzz
Öncelikli hayirli olsunÇok teşekkür ederim. Bu tedavim acibadem Maslakta oldu. Doktorum için oraya gitmem gerekti
Çok teşekkür ederimÖncelikli hayirli olsunkiziniz kaç yasinda acaba kac sene onceydi tedavi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?