Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim bir kızım var tüp bebekle oldu. Sonra bir negatif birde şimdi var gibi duruyo onlarda ben hiç ayak üşümesi yaşamadim hemde hava kar kişti ozaman
Aaa bilemedim. Ama benimde çok üşüyo pandufla bile zor ısınıyo. Burdaki pozitif gören ablalarım var onlarda öyle üşüyo diyolardı hatta progestanın yaptığını diyen biri vardı

Kızınızda belirtiler neydi acaba
Kızımda sadece kasık ağrısı adet olucakmisim gibi oldu onun dışında hiç belirtim olmadı hamileliğimde çok güzel geçti 7.5 aya kadar ful çalıştım 4 kat merdiven indim çıktım. Kızımda transferin ücüncu günü pikniğe ordan pazara gitmiştim

Aaa bilemedim. Ama benimde çok üşüyo pandufla bile zor ısınıyo. Burdaki pozitif gören ablalarım var onlarda öyle üşüyo diyolardı hatta progestanın yaptığını diyen biri vardı
Progestanin ben kızımda da kullanmıştım.. benimde ayaklarım aşırı üsüyo normalde çorap giymesini hiç sevmezdim .şimdi çorap birde battaniye ile örtüyorum

Yok gerilme ben hiç ağrı olmayınca geriliyorum asıl bi şeyler yolunda gitmiyo mu diye :) kasık ağrısı bel sızlaması filan olunca seviniyorum gönlünü ferah tut
Ay öyle mi dersin hadi inşallah testte yaptım bugün 8. Gündü ama hala bişi yok rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Maşallah buda öyle olur inşallah

Kızlar ya ben iki gündür kan ter içinde uyuyorum ayaklarım falan üşümüyor bildiğin alev gibiyim bunkarı düşünmek istemiyorum ama normalde çok üşürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…