- 28 Ocak 2023
- 35
- 9
- 6
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.381
Bende öyleyimProgestanin ben kızımda da kullanmıştım.. benimde ayaklarım aşırı üsüyo normalde çorap giymesini hiç sevmezdim .şimdi çorap birde battaniye ile örtüyorum
Evvet günümüz aynıı6+0 dediyse benle aynı günün artık
Benim kalp atışı varmış ama daha duyamadik haftaya cuma inşallah
İlaçlar hep aynı benim değişen bişey yok
Progestan dex e şükretmiştim ben de oksaparı vuruluncaİlaçlar ne anlamda zorluyor canim?
Ben oksapara basladiktan sonra prolutexe şükreder oldum, onun ignesi daha kalin bir de çogu enjeksiyonda yanma yapiyor, prolutex cok hafif kaliyor. Yan etkileri de yok bende
2023 Eylül anneleri grubu var kuzumKızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Evet benim yumurtalarım da yamuk yumuk doktorum öyle dedi şekillerini de attı bana gerçekten hepsi farklı şekildeydi yumurtalarınSizlere danışmak istedim benim yumurtalarımda şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorum başına gelen var mı acaba
Öncelikli hayirli olsunkiziniz kaç yasinda acaba kac sene onceydi ted
Suan aynı durumdayimBende öyleyimhatta transferin ilk 4-5 günü çorapla yattığımı biliyodum ayağım hiç ısınmıyodu
Valla benimde kısmetse inşallah ultrasondan sora bakalım 2 Ekim diye gözüküyor hesaplama da ama Eylul sonu olur belkide değişir adete göre normalde Ocak 25 son adet günüm Eylül olması gerek ama bakalım inşallah sağ sağlim o günlere gelirizKızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Bazen bu adetler sarkabiliyor opudan sora yapıyorsan yap gecikmiş zatenGünaydın kızlar opudan sonraki 2. Adetim 6 gün gecti ve ben hala hasta olamadım sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim
6 gün bitmişti, 7.. güne yeni girmistimKaçıncı gündü
Opudan sonra adet oldum bu ikinci adet ve benim opudan aonra bile gecikmemiştiBazen bu adetler sarkabiliyor opudan sora yapıyorsan yap gecikmiş zaten
Çıkar canım benim 7. Günüm idrarda silikte olsa çıktıGünaydın, bugün 9.günüm kan versem çıkar di mi net olarak artık?
Olabilir cnm vücut bu saati saatine mi olursunuz normalde. İnsallahh gönlünüze göre olsunOpudan sonra adet oldum bu ikinci adet ve benim opudan aonra bile gecikmemişti
Maşallah sağlıkla ilerlesinKızlar günaydın transfer günü hariç 7. Günüm . 5. Gün taze 2 embriyo transferi oldum. Dün neredeyse hiç yoktu bugün daha belli sanki bakar mısınız
Çıkar çıkmazsa pozitife dönmez artık cnmGünaydın, bugün 9.günüm kan versem çıkar di mi net olarak artık?
İnşallah düşüklerim var pozitifi görmekten çok sağlıklı ilerleyecek mi diye endişe ediyorumMaşallah sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?