Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Progestanin ben kızımda da kullanmıştım.. benimde ayaklarım aşırı üsüyo normalde çorap giymesini hiç sevmezdim .şimdi çorap birde battaniye ile örtüyorum
Bende öyleyim hatta transferin ilk 4-5 günü çorapla yattığımı biliyodum ayağım hiç ısınmıyodu

İlaçlar ne anlamda zorluyor canim?
Ben oksapara basladiktan sonra prolutexe şükreder oldum, onun ignesi daha kalin bir de çogu enjeksiyonda yanma yapiyor, prolutex cok hafif kaliyor. Yan etkileri de yok bende
Progestan dex e şükretmiştim ben de oksaparı vurulunca 5 dk bayaa yakıyor sonra geçiyor Allahtan

Günaydın kızlar opudan sonraki 2. Adetim 6 gün gecti ve ben hala hasta olamadım sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim

Kızçelerim selamlar , şimdi gebelik haberi alanlar , ugradiginiz bir topik varmı? Hani genel bir baslik varsa bilmek isterim
Valla benimde kısmetse inşallah ultrasondan sora bakalım 2 Ekim diye gözüküyor hesaplama da ama Eylul sonu olur belkide değişir adete göre normalde Ocak 25 son adet günüm Eylül olması gerek ama bakalım inşallah sağ sağlim o günlere geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…