- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.401
Doktor niye habire kan verdiriyor anlamadım benKızlar günaydın, dün kendi doktorum da bahceci de kan verdim dün doktorun istediği kan günümdü
7.gün 79
9.gün 214
12.gün dün sabah verdigim de 568 çıktı sizce iyi mi nasıl durum doktor iki gün sonra yine yap dedi
Hepimizin endişesi o zaten nasip artık inş eski eskide kaldı şimdiye odaklanmaya çalışİnşallah düşüklerim var pozitifi görmekten çok sağlıklı ilerleyecek mi diye endişe ediyorum
Evet canım saati saatine oluyorum saati bile değilmiyor o kadar düşünOlabilir cnm vücut bu saati saatine mi olursunuz normalde. İnsallahh gönlünüze göre olsun
Test yap o zaman cnm negatifse saati değişmiştir artik demekkiEvet canım saati saatine oluyorum saati bile değilmiyor o kadar düşün
Kızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?
6+6 da 6+4 te 7 haftalık zaten haftalık başka günlük başka.. sen kafanı bukadar niye karıştırıyorsun canm 6+0 6+1 6+2 6+3 6+4 6+5 6+6 7+0 hepsi 7 haftalık:) ultrasonda 1 2 3 ileri geri hatta netligine göre değişir hesaplamaKızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?
benım opu sonrası ıkıncı adetım 12 gun sonra geldı .. ılkı hıc gecıkmemıstıOpudan sonra adet oldum bu ikinci adet ve benim opudan aonra bile gecikmemişti
hayırlı olsunnn saglıkla gelsınKızlar günaydın transfer günü hariç 7. Günüm . 5. Gün taze 2 embriyo transferi oldum. Dün neredeyse hiç yoktu bugün daha belli sanki bakar mısınız
evettt canım cıkar ..Günaydın, bugün 9.günüm kan versem çıkar di mi net olarak artık?
Verdim kanı. En geç 13:30 gibi çıkarmış. Dualarınızı bekliyorumevettt canım cıkar ..
oyy hadı harıka bır deger gelsın canım,Verdim kanı. En geç 13:30 gibi çıkarmış. Dualarınızı bekliyorum
Doktorum ilk iki verdiğim kanı bilmiyor o dün öğrendik gibi biliyor o hatta pozitif falan diye sevindi halbuki ben sabırsız veriyordum kan tahlili , oda simdi iki gün sonra ver kalp atisi ve kese icin çağıracağım dediDoktor niye habire kan verdiriyor anlamadım ben
Sağol canım senin lekelenme vardı ne durumdasın şuanda takip edemedim giremedimhayırlı olsunnn saglıkla gelsın
günaydın canımmm,Canlar günaydın. Dün 8. Günümdü dayanamayıp ben yine test verdim168 çıktı cuma ve pazartesi tekrarlıcam. Güzel dimi sonuç
kuzum dun bıttı diyebilriim cok cok azdı, doktor prolutex ıgne yazdı onuda yapıyorum.. cok sukur bugün hiç gelmedi lekeSağol canım senin lekelenme vardı ne durumdasın şuanda takip edemedim giremedim
ılk verdıgın kanı ve artıslarıda soyleseydın keske bosuna sureklı kan vermek zorunda kalmazdın belkıde canımDoktorum ilk iki verdiğim kanı bilmiyor o dün öğrendik gibi biliyor o hatta pozitif falan diye sevindi halbuki ben sabırsız veriyordum kan tahlili , oda simdi iki gün sonra ver kalp atisi ve kese icin çağıracağım dedi
Çok şükür Rabbime Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinkuzum dun bıttı diyebilriim cok cok azdı, doktor prolutex ıgne yazdı onuda yapıyorum.. cok sukur bugün hiç gelmedi leke
Himm anladım ozaman tamm cnm sağlıkla ilerlesin ama söyleseydin bence bukadar kan vermene gerek olmazdı ne olacak ben doktoruma 4.gunden gebelik testi yaptığımı filan dedim kan verirken şakayla niye okadar acele etttin sadece dedi:)Doktorum ilk iki verdiğim kanı bilmiyor o dün öğrendik gibi biliyor o hatta pozitif falan diye sevindi halbuki ben sabırsız veriyordum kan tahlili , oda simdi iki gün sonra ver kalp atisi ve kese icin çağıracağım dedi
Aynen ama olmuş olan ben söylerdim aslında doktorum demezdi bidaha ver diye artışa bakar bırakırdılk verdıgın kanı ve artıslarıda soyleseydın keske bosuna sureklı kan vermek zorunda kalmazdın belkıde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?