- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.421
Amınnn canım, senınde mınnoşun sağlıkla gelsın ,aminnÇok şükür Rabbime Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
evet, neyse artık saglık olsunAynen ama olmuş olan ben söylerdim aslında doktorum demezdi bidaha ver diye artışa bakar bırakırd
Sağlıkla ilerlesin pozitif testler baya var maşallah herkesin sağlıkla kucağına nasip etsin RabbimCanlar günaydın. Dün 8. Günümdü dayanamayıp ben yine test verdim168 çıktı cuma ve pazartesi tekrarlıcam. Güzel dimi sonuç
Malesef canm benim sonucum negatif cıktıkaramel Latte senin için takipteyim. İnşallah sabaha güzel şeyler yazarsın rabbim hiç ummadığın anda gönlündekini kucağına versin
Amin kuzum inşallah , iste bende yıllar sonra ilk kez hamile kalınca hep kafamın içinde sorular korkuyorum daHimm anladım ozaman tamm cnm sağlıkla ilerlesin ama söyleseydin bence bukadar kan vermene gerek olmazdı ne olacak ben doktoruma 4.gunden gebelik testi yaptığımı filan dedim kan verirken şakayla niye okadar acele etttin sadece dedi:)
Malesef canm benim sonucum negatif cıktı
Rabbim en kısa sürede kendiliğinden hatta kucağını doldursun kuzum inşallahMalesef canm benim sonucum negatif cıktı
Teşekkür ederimBen görüyorum pozitifHayırlısı olsun inşallah
Kuzum maşallah bebislerin tutmuşKızlar günaydın transfer günü hariç 7. Günüm . 5. Gün taze 2 embriyo transferi oldum. Dün neredeyse hiç yoktu bugün daha belli sanki bakar mısınız
Çok üzüldüm canım son ana kadar umudumuz vardı inşallah bir sonraki transferde alırsın güzel haberiniMalesef canm benim sonucum negatif cıktı
Benim ayaklarım transfer gününden beri buz gibi hiç ısınmıyor geceleri ateş gibi oluyorBenim ara ara adet sancısi gibi kasık ağrım oluyo birde ayaklarım çok üşüyor. normalde hiç üşümezdi
Çok heyecanlıyım bu süreçte her türlü sonuca hazırlamaya çalıştım kendimi. Umarım güzel haberler alırımoyy hadı harıka bır deger gelsın canım,
saglıkla pozitifler görelim grupta
bu yaşadığın son hayal kirikligin olsun cnmm tez vakitte inş kavuş bebeğine
Rabbim en kısa sürede kendiliğinden hatta kucağını doldursun kuzum inşallah
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunÇok üzüldüm canım son ana kadar umudumuz vardı inşallah bir sonraki transferde alırsın güzel haberini
Amin inşallah hayırlısı olur benimde eşim işten geldi zar zor ikna edip aldırdım korktum çıkmaz diye ama şükürler olsun ki çıktı inşallah iyi olur sonuçlarımızda.Aynen canim çok erken ben yapma niyetinde değildim sizleri görünce heycan yaptım eşimde ikiletmedi gitti aldı.hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.guzel güzel devamı gelsin.
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kendiliğinden evlatlarını kucağına almak nasip olsun inşallah.Malesef canm benim sonucum negatif cıktı
Sağol canımRabbim hayırlı zamanda sağlıkla kendiliğinden evlatlarını kucağına almak nasip olsun inşallah.
Bu son negatif sonucun olsun inşallah canımMalesef canm benim sonucum negatif cıktı
bu son negatıf olsun, en kısa zamanda saglıklı hayırlı bır evlat versın Allahım sana lattem..Malesef canm benim sonucum negatif cıktı
Benim de düşük oldu canım korkum geliyo ondan. 2 yıl sonra niyet edebildim hatta tedaviye korkudan. Kese görmeye gidince içi kan dolmuş gördük. Sonra el gibi kan parçaları düşürdüm kürtaj oldum. İçerde parça kalmış meger haberim yok 15 gun sonra bi kanama başladı bende. El gibi kan pıhtıları geliyordu. Kan kaybından ölüyordum tekrar kürtaja yetiştik. Kanım 14den 7ye düşmüş okadar kan kaybı. Gece yarısı kürtaja aldılar 2.kez.ve bu 15 gun araula 2 kürtaj yapıştırdı rahmi. Bide gittim 1 yıl sonra yapışıklık operasyonu. Acısı korkusu ayrı kürtaj 7000 operasyon 20000.düşün yani. Allahım bşdaha yaşatmasın. Korku var içimdeÇok şükür Rabbime Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?