Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar bi sey danismak istiyorum aranizda yurtdisindan turkiyeye gelip tedavi olan varmi ?varsa, tranferden kac gun sonra evinize dondunuz? Yaklasik 4 saat ucak yolumuz var bizim

Amin kuzum inşallah , iste bende yıllar sonra ilk kez hamile kalınca hep kafamın içinde sorular korkuyorum da kimyasal vs birsey olmasin diye verip duruyorum kendi kendime

Aynen canim çok erken ben yapma niyetinde değildim sizleri görünce heycan yaptım eşimde ikiletmedi gitti aldı.hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.guzel güzel devamı gelsin.
Amin inşallah hayırlısı olur benimde eşim işten geldi zar zor ikna edip aldırdım korktum çıkmaz diye ama şükürler olsun ki çıktı inşallah iyi olur sonuçlarımızda.

Ben
Çok şükür Rabbime Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Benim de düşük oldu canım korkum geliyo ondan. 2 yıl sonra niyet edebildim hatta tedaviye korkudan. Kese görmeye gidince içi kan dolmuş gördük. Sonra el gibi kan parçaları düşürdüm kürtaj oldum. İçerde parça kalmış meger haberim yok 15 gun sonra bi kanama başladı bende. El gibi kan pıhtıları geliyordu. Kan kaybından ölüyordum tekrar kürtaja yetiştik. Kanım 14den 7ye düşmüş okadar kan kaybı. Gece yarısı kürtaja aldılar 2.kez.ve bu 15 gun araula 2 kürtaj yapıştırdı rahmi. Bide gittim 1 yıl sonra yapışıklık operasyonu. Acısı korkusu ayrı kürtaj 7000 operasyon 20000.düşün yani. Allahım bşdaha yaşatmasın. Korku var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…