- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.461
Evt canım maalesef negatif çıkmışEki Görüntüle 3201151
Merhaba sonuç negatif değilmi ? 9. Günümdü bugün
hayırlı olsun canımmKızlar 9.gün testim 343 çıktı inanamıyorum halaEki Görüntüle 3201135
Maşallah canım çok güzel çıkmışKızlar 9.gün testim 343 çıktı inanamıyorum halaEki Görüntüle 3201135
maalesef negatıf, Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın saglıklaEki Görüntüle 3201151
Benimde aynısını cıktı canım negatif malesefEki Görüntüle 3201151
Çok teşekkür ederimHey masallah ciftmiydi , ayy dairisi basimiza ya
Teşekkür ederim inşallah şoktayımhayırlı olsun canımmsağlıkla gelsın mınnak
oy annesi seninle inşallah maşallah Allahım bizede nasip etsin en güzelinden sevindirsin inşallahKızlar 9.gün testim 343 çıktı inanamıyorum halaEki Görüntüle 3201135
Oy Allahımın mucizeleri bunlar bizlerede rabbim nasip etsiÇok teşekkür ederimÇiftti, hemşire 9.gün değerine göre ikiz olabilir dedi hayırlısı olsun
Sağol canım aminn inşallah.Yok şükür leke filanYaa çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinhiç lekelenme kanama vs oldu mu acaba sizde
Teşekkür ederim isteyen herkese pozitifi görür inşOy
oy annesi seninle inşallah maşallah Allahım bizede nasip etsin en güzelinden sevindirsin inşallah
Ayy hadi inşallah sağlıklı ilerlesin kucağına almak nasip olsun benimde çift embriyo çok merak ediyorum sonucumuÇok teşekkür ederimÇiftti, hemşire 9.gün değerine göre ikiz olabilir dedi hayırlısı olsun
İnş teşekkür ederimAyy hadi inşallah sağlıklı ilerlesin kucağına almak nasip olsun benimde çift embriyo çok merak ediyorum sonucumu
bende aksam verıcem 9.gun vermıstım, artış için bugun 11.günüm..İnş teşekkür ederimsizin de pozitifti di mi sonuç?
Amin inşallah canım artmıştır ben inanıyorum, içini rahat tut. Mis gibi besleniyorsun dikkatte ediyorsun bırakmaz seni annesibende aksam verıcem 9.gun vermıstım, artış için bugun 11.günüm..
hayırlısı ıle guzelce artmıs olsun Allahım
canımmm esiinn, aminnn Allahım razı olsun..Amin inşallah canım artmıştır ben inanıyorum, içini rahat tut. Mis gibi besleniyorsun dikkatte ediyorsun bırakmaz seni annesiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah benim de yarın pozitif çıkar.
Abla ben dayanamayıp 5. Gün erken gebelik yaptım ya onu demek istedimgünaydın canımmm,
önceki kaçtı ne zaman vermiştin?
kız bu kadar cok doktor mu ver dıyo?
İnşallah canım musmutlu haberler paylaşalım Gürkan hocaya.canımmm esiinn, aminnn Allahım razı olsun..
senınde cok guzel haberlerını beklıyorum kuzu, saglıkla pozıtıf gorelım yarın
Gürkan hocaya ikinci müjdeyide vereceğiz inşallah
kana da mı erken gıttın?Abla ben dayanamayıp 5. Gün erken gebelik yaptım ya onu demek istedimnormalde benim kan testim yarın. Meraktan verdim dün yarında asıl olarak vericem
amiiinnnnİnşallah canım musmutlu haberler paylaşalım Gürkan hocaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?