- 12 Mart 2019
- 16.318
- 35.826
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.441
Sağol canımbu son negatıf olsun, en kısa zamanda saglıklı hayırlı bır evlat versın Allahım sana lattem..
doktorunun yorumu ne oldu? konustunuz mu?
Amin canm sağolBu son negatif sonucun olsun inşallah canım
Amin inşallah devamida güzel ilerler inşallahAmin inşallah hayırlısı olur benimde eşim işten geldi zar zor ikna edip aldırdım korktum çıkmaz diye ama şükürler olsun ki çıktı inşallah iyi olur sonuçlarımızda.
Gecmis olsun canim , insallah cok beklemeden yakin zamanda istedigine kavusirsunMalesef canm benim sonucum negatif cıktı
Sağol canım teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerlerKuzum maşallah bebislerin tutmuş
Bende 26 ocakta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün pozitifi gördüm idrar testinde. Darısı sana canımKızlar selam dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapmıştı 27 ocakta 8 şubatta gel dedi dr çok ama çok merak ediyorum idrar testi yapsam çok mu erken olur bugün 6. Gün
Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım mübarek günde duam herkeseMalesef canm benim sonucum negatif cıktı
Benim ara ara adet sancısi gibi kasık ağrım oluyo birde ayaklarım çok üşüyor. normalde hiç üşümezdi
Kızlar biz aynı gün transfer olmuştuk sizde pozitif görmüşsünüz çok şükür çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsinVar canım çok erken hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Günaydın çıkar canım git ver hayırlı sonuçlar çıksın inşGünaydın, bugün 9.günüm kan versem çıkar di mi net olarak artık?
Dimi güzel güzel artmışDoktor niye habire kan verdiriyor anlamadım ben
Amin inşallahKızlar biz aynı gün transfer olmuştuk sizde pozitif görmüşsünüz çok şükür çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım daha çok erken inşallah sağlıkla ilerler kanda güzel çıkar sonucumuz rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallahKızlar biz aynı gün transfer olmuştuk sizde pozitif görmüşsünüz çok şükür çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Amin amin inan bundan sonraki süreç daha stresli iyi düşünmeye çalışıyorum hepAmin inşallah canım daha çok erken inşallah sağlıkla ilerler kanda güzel çıkar sonucumuz rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Yaa çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBende 26 ocakta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün pozitifi gördüm idrar testinde. Darısı sana canım
Hey masallah ciftmiydi , ayy dairisi basimiza yaKızlar 9.gün testim 343 çıktı inanamıyorum halaEki Görüntüle 3201135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?