Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bişey sorcam size siz folik asiti akşam mı içiyorsunuz sabah mı içiyorsunuz bana verilende akşam diye yazmış eczacı Dr um da sabah akşam diye belirtmedi hamişler siz akşam mı içtiniz sabah mı?

Kizlar bi sey danismak istiyorum aranizda yurtdisindan turkiyeye gelip tedavi olan varmi ?varsa, tranferden kac gun sonra evinize dondunuz? Yaklasik 4 saat ucak yolumuz var bizim
Canim merhaba ben yurtdisinda degilim fakat transferden sonra gelip bilgilendirme yaptiklarinda transferden 2 gun sonra seyahate cikmanizda hic bir problem yok diye bilgilendirdiler :) ama tabi kendi doktorunuza sormakta fayda var

Ben hep sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum

Ne zaman icmedigimi anlarsam ozaman içiyorum genelde gündüzleri
Hımmm imom mu senin canın benim elenetal imom kullandım ben Bi ara oda ritim bozukluğu yaptı B12 kullanıyormusun canım dil altı? Ritim bozukluğu yaptı bende aman nokuyoz dedim onu bıraktım geçti Dr um ara ara al yinede faydası olur dedi bakalım korkuyorum inan

Yok ben devletin karşiladigi normal folik asit kullanıyorum önceden özel alırdım hep ama artık bunu kullaniyorum başka vitamin almıyorum OMEGA alıyordum onuda bıraktım kan değerlerine göre sora bakarım yine
Meyve çerez sebze yiyorum onlardan karşılıyordur b vitaminlerini filanda sanırım
Dil altı B12 hiç kullanmadım
Belki yan etki yapmıştır sana

Evet canım yan etki yaptı bana benim Dr um da Allah ne verdiyse artık yazıyor d vit damla da sıkıntı yaşamadım ama B12 ritim bozukluğu yaptı değerimde 500 kusur 200 le 700 arası normal zaten ama hep yüksek olsun isteriz biz diyo e2 değeri ve troit testleri benim için çok önemli çoğu Dr bakmaz bunlara diyo bide pregesteron şimdi yeniden bir kağıt dolusu test istedi en son Ekim 25 de yaptırdık düşün allahtan amcam laborant benim gidip onda yaptırıyoruz testleri

Kızlar kullandığımız ilaçları yurdışına çıkarabiliyo muyuz? 22 şubatta budapeşte ye gideceğim ama kullandığım ilaçlar sıkıntı yaratır mı havaalanında böyle bir deneyimi olan var mı?

Ohh en güzel amcadan torpilli

Canim ne yaptın bende ona giderim belki aradım gorustum asistaniyla . Acaba giden birileri var mı bende merak ediyorum ya

Teşekkür ederim çift transfer edildi
sonuç yüksek sanki biraz alakası var mı bilmiyorum ama ondan sordum canım Hayırlı doğumların olur inşallah :) Benimde Allah izin verirse inşallah çift transferim var çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…