- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.501
Darısı başınasonuç yüksek sanki biraz alakası var mı bilmiyorum ama ondan sordum canım Hayırlı doğumların olur inşallah :) Benimde Allah izin verirse inşallah çift transferim var çok heyecanlıyım
İnşallah çok güzel çıkar sonucunKızlar bugün transferin 7. Günü kan verdim sağlık ocağına inş hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah canım sen naptın vermedin dimi kanİnşallah çok güzel çıkar sonucun
Dün doktor 6+4 ultrasona göre dedi tamam bunu baz alayım ama yani 7 hafta mı oluyor dedim hayır 6 hafta 4 günlüksün diyor yani bunlar 7 sayılmaz diyor 6 yı dolduruyorsun diyor işte bu yüzden kafam karışıyor6+6 da 6+4 te 7 haftalık zaten haftalık başka günlük başka.. sen kafanı bukadar niye karıştırıyorsun canm 6+0 6+1 6+2 6+3 6+4 6+5 6+6 7+0 hepsi 7 haftalık:) ultrasonda 1 2 3 ileri geri hatta netligine göre değişir hesaplama
Doktor sana ne dediyse o ultrason takibi artık önemli
Dün doktor 6+4 ultrasona göre dedi tamam bunu baz alayım ama yani 7 hafta mı oluyor dedim hayır 6 hafta 4 günlüksün diyor yani bunlar 7 sayılmaz diyor 6 yı dolduruyorsun diyor işte bu yüzden kafam karışıyor
Yok canım vermedim ben kan . Sizlerden sonra gene ben gaza gelir veririm ozamanİnşallah canım sen naptın vermedin dimi kan
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın değerlerinCanlar günaydın. Dün 8. Günümdü dayanamayıp ben yine test verdim168 çıktı cuma ve pazartesi tekrarlıcam. Güzel dimi sonuç
Canım kullanacağın kadarını yanına al reçetelerini de al ama el bagajı sıkıntı çıkartıyor bavula koymalısınızKızlar kullandığımız ilaçları yurdışına çıkarabiliyo muyuz? 22 şubatta budapeşte ye gideceğim ama kullandığım ilaçlar sıkıntı yaratır mı havaalanında böyle bir deneyimi olan var mı?
Sağlıkla ilerlesin canım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar 9.gün testim 343 çıktı inanamıyorum halaEki Görüntüle 3201135
Çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin canım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Evet evde yaptım henüz kan vermedim ama karın ağrım ve bel ağrım başladı çok korkuyorumİnş teşekkür ederimsizin de pozitifti di mi sonuç?
Yok canım vermedim ben kan . Sizlerden sonra gene ben gaza gelir veririm ozaman
Kesin anca beraber kanca beraber inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızYok canım vermedim ben kan . Sizlerden sonra gene ben gaza gelir veririm ozaman
Evde yatmaktan olabilir benim kulaklarım felan ağrıyor düşün artıkKızlar adet sancısı gibi karın agrım bel ağrım var yeni başladı acaba normal mi ? Transferin 7. Günü bugün
Yok canım fikrimiz değişti bizim gitmedikCanim ne yaptın bende ona giderim belki aradım gorustum asistaniyla . Acaba giden birileri var mı bende merak ediyorum ya
Ağrılara takılma canım bu grupda ağrı yaşayanda oldu yaşamayan da oldu ben yaşadım 11. Güne kadar sonucum negatif olduKızlar adet sancısı gibi karın agrım bel ağrım var yeni başladı acaba normal mi ? Transferin 7. Günü bugün
Senin lekelenme de olmusmuydu canimAğrılara takılma canım bu grupda ağrı yaşayanda oldu yaşamayan da oldu ben yaşadım 11. Güne kadar sonucum negatif oldu
Hemde çok sabırsızımsen benden de sabırsız cıktınamiiinn canım
İnşallah. Tabbim herkesin gönlüne göre en güzelini versinTebrik ederimm sağlıkla ilerlesin
İnşallah canımKesin anca beraber kanca beraber inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?