Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Senin lekelenme de olmusmuydu canim
Olmamıştı canım senin oldumu kaçıncı günün bugun valla yatmaktan her yerim benimde ağrımış tı ama ben hep bu sefer tuttu demiştim diğerlerinden farkı belim çok ağrımış tı bacaklarım acayip ağrımış tı ve ayaklarım buzun içindeydi hep burdaki yorumların hepsinde bu belirtileri okumuştum ümitlenmiştim ama öğle değilmiş malesef belirtisi olmayanın pozitif oldu hep.

Yok canım benimde olmadı lekelenme ama ufak tefek şeyler oluyor tabi tutarsaama daha 6. Gün test yapsamda çıkmaz ama efsane sıkıldım evde

Kizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi

Kızlar bende pazartesi transfer oldum daha 3. Günüm zaman geçmiyor 5.gün embriyosu transfer edildi çarşamba test günüm pazarteside doğum günüm acıkcası test yapmk istemiyorum
Ne tesadüftür ki 3 senedir her şubat ayında bi hamilelik serüvenim var ve hüsranla sonuclandı..
tüp bebek yapalım dedik yine transfer ve sonuc şubat ayına denk geldi hayırlısı diyelim…

Kızlar bugün adet günüm benim. Transferin 9. Günü şimdi lavaboya gittiğimde peçeteye silince pembe bi akıntı geldi. Adet başlangıcı gibi. yarın kan testi verecektim. Tutmadı mı bebeğim acaba ya da böyle olan var mı?

lekelenme oluyor genelde tup bebekte ya,,
doktoruna ya da hemsıreye yaz yınede ,
ne durumda suan???
WC ye gittim gözle zor görünür kırmızı idi
Sonra fitili koydum çubukla
Çubuk geri kanlı çıktı çok endişeliyim yaa hemsireyi aradım açmadı mesaj attım
Bekliyorum hala .
Bı daha da gitmedim korkuyorum gitmeye WC ye

kuzum burda cok kanaması olan arkadaslarımız vardı bence Allahın ıznıyle bısey olmamıstır,,
lekelenme tup bebekte her donemde olabılıyor ..
ama haklısın ınsan wc gıtmek ıstemıyor 4gundur bende aynıydım

Kahverengi falan olsa panik yapmayacaktim da kırmızı yani .
Hastaneye ulaştım olabilir ama kalçadan ignenizi yaptırın hemen dedi . Artarsa gelin acilde de doktorumuz var dedi .ama şimdi gittim WC ye yoktu ben yinede gidicem hastaneye şimdi

Canım fitildemi yapıyo bilmiyorum pembe leke olmuştu benimde fitili koyduğumda çubuk pembemsi oluyodu 3 4 güne geçti endişelenmemeye çalış her şey yolundadır merak etme
Kizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…