- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.521
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla artsın değerlerin
Olmamıştı canım senin oldumu kaçıncı günün bugun valla yatmaktan her yerim benimde ağrımış tı ama ben hep bu sefer tuttu demiştim diğerlerinden farkı belim çok ağrımış tı bacaklarım acayip ağrımış tı ve ayaklarım buzun içindeydi hep burdaki yorumların hepsinde bu belirtileri okumuştum ümitlenmiştim ama öğle değilmiş malesef belirtisi olmayanın pozitif oldu hep.Senin lekelenme de olmusmuydu canim
Yok canım benimde olmadı lekelenme ama ufak tefek şeyler oluyor tabi tutarsaOlmamıştı canım senin oldumu kaçıncı günün bugun valla yatmaktan her yerim benimde ağrımış tı ama ben hep bu sefer tuttu demiştim diğerlerinden farkı belim çok ağrımış tı bacaklarım acayip ağrımış tı ve ayaklarım buzun içindeydi hep burdaki yorumların hepsinde bu belirtileri okumuştum ümitlenmiştim ama öğle değilmiş malesef belirtisi olmayanın pozitif oldu hep.
lekelenme oluyor genelde tup bebekte ya,,Kizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi
Kız hiç yatmıyorum yaa çalışıyorum artı ev işleri filanEvde yatmaktan olabilir benim kulaklarım felan ağrıyor düşün artık
Hiç evde test yaptın mıKızlar bugün adet günüm benim. Transferin 9. Günü şimdi lavaboya gittiğimde peçeteye silince pembe bi akıntı geldi. Adet başlangıcı gibi.yarın kan testi verecektim. Tutmadı mı bebeğim acaba ya da böyle olan var mı?
YapmadımHiç evde test yaptın mı
İlkinde bende öyle yapmıştım tutmayınca bunda ilaç içmek lavaboya gitmek onun dışında hiç bişey yaptirmiyolarKız hiç yatmıyorum yaa çalışıyorum artı ev işleri filan
Bugün pozitifi gördüm ama ne bileyim inşallah korktuğum gibi olmazAğrılara takılma canım bu grupda ağrı yaşayanda oldu yaşamayan da oldu ben yaşadım 11. Güne kadar sonucum negatif oldu
WC ye gittim gözle zor görünür kırmızı idilekelenme oluyor genelde tup bebekte ya,,
doktoruna ya da hemsıreye yaz yınede ,
ne durumda suan???
Kahverengi değil ama çok açık pembe.lekelenme oluyor genelde tup bebekte ya,,
doktoruna ya da hemsıreye yaz yınede ,
ne durumda suan???
Ohh ye iç keyfne bak bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunsunİlkinde bende öyle yapmıştım tutmayınca bunda ilaç içmek lavaboya gitmek onun dışında hiç bişey yaptirmiyolar
İnşallah canım sen kan testi de yapmismiydin pozitif diye okudum sankiOhh ye iç keyfne bak bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunsun
kuzum burda cok kanaması olan arkadaslarımız vardı bence Allahın ıznıyle bısey olmamıstır,,WC ye gittim gözle zor görünür kırmızı idi
Sonra fitili koydum çubukla
Çubuk geri kanlı çıktı çok endişeliyim yaa hemsireyi aradım açmadı mesaj attım
Bekliyorum hala .
Bı daha da gitmedim korkuyorum gitmeye WC ye
canım kan ver, ha yarın ha bugun farketmezKahverengi değil ama çok açık pembe.
Kahverengi falan olsa panik yapmayacaktim da kırmızı yani .kuzum burda cok kanaması olan arkadaslarımız vardı bence Allahın ıznıyle bısey olmamıstır,,
lekelenme tup bebekte her donemde olabılıyor ..
ama haklısın ınsan wc gıtmek ıstemıyor 4gundur bende aynıydım
Kizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?