- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.541
Offf bilmiyorum yaa çok panikledimCanım fitildemi yapıyo bilmiyorum pembe leke olmuştu benimde fitili koyduğumda çubuk pembemsi oluyodu 3 4 güne geçti endişelenmemeye çalış her şey yolundadır merak etme
Ağrın filan varmı? Progestan içerikli iğne vuruluyormusun cnmKizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi
Yok idrar pozitif bugün daha 7. Günüm bi kaç gün daha bekleyip vermek istiyorum kan testi.İnşallah canım sen kan testi de yapmismiydin pozitif diye okudum sanki
Orda da alırsın canım inşallah genelde grupta idrarda gören kanda da gördü seninde aynı olurYok idrar pozitif bugün daha 7. Günüm bi kaç gün daha bekleyip vermek istiyorum kan testi.
Offf bilmiyorum yaa çok panikledim
Bir aydır fitil koyuyorum tertemiz çıkıyordu
Hemşire De çubuk la cizdiniz mi acaba dedi
Ama çubuğu koymadan önce gözle görülmeyecek gibi vardı zaten . Hafifte karnım ağrıyor
Canım direkt doktorunla gorussene belki ilacı ağızdan al diycek ya da gel dicekOfff bilmiyorum yaa çok panikledim
Bir aydır fitil koyuyorum tertemiz çıkıyordu
Hemşire De çubuk la cizdiniz mi acaba dedi
Ama çubuğu koymadan önce gözle görülmeyecek gibi vardı zaten . Hafifte karnım ağrıyor
7 gündür evdeyim hiç bir yere gitmedim yarın artık işe gideceğim diye seviniyorum.Evde yatmaktan olabilir benim kulaklarım felan ağrıyor düşün artık
benımde ılk kırmızıya yakın pembe geldı ..Kahverengi falan olsa panik yapmayacaktim da kırmızı yani .
Hastaneye ulaştım olabilir ama kalçadan ignenizi yaptırın hemen dedi . Artarsa gelin acilde de doktorumuz var dedi .ama şimdi gittim WC ye yoktu ben yinede gidicem hastaneye şimdi
3 günde bir var canımAğrın filan varmı? Progestan içerikli iğne vuruluyormusun cnm
Evt insan WC ye gidemiyor korkusunaBenim 7. 10.gün arasında olmuştu insan tuvalete gitmek istemyo hala akıntıda bakıyorum ben kan bşey var mı diye
İnş bişey yoktur ya tüp bebekte çok böyle kanaması olan dinlenmeye çalş cnm iğneler ilaçlarda yardımcı olur
İnş geçer canım çok çok ağrılı fazla kanamalı olmadığı sürece endişelenme sakin olmaya çalış için rahat etmezse doktoruna git bebeğini gör ama oda iğne ilaç diyecek gönderecek tabi3 günde bir var canım
Bugün günüydü hemşire vurun dedi hemen
İğneni vurun dediler canım artarsa gel dediler ama ben gidiyorum yinedeCanım direkt doktorunla gorussene belki ilacı ağızdan al diycek ya da gel dicek
Eşimi bekliyorum birazdan cikicam canımbenımde ılk kırmızıya yakın pembe geldı ..
bencede gıt hemen orda yaptır ıgnenıde ..
bence sorun yok ıcını ferah tut,
burda kanaması olan cok tup bebek annesı oldu uzandılar dınlendırler gectı kuzum ınsallah oyle olacak senınde
Benimde 9 Şubat bitiyor rapor ama pazrtesi kan verip baslicak7 gündür evdeyim hiç bir yere gitmedim yarın artık işe gideceğim diye seviniyorum.
Bize de haber ver canm selamete çıkarsın inşEşimi bekliyorum birazdan cikicam canım
Yinede gideyim de içim rahatlasin
evet evet git sen yine ,Eşimi bekliyorum birazdan cikicam canım
Yinede gideyim de içim rahatlasin
bencede ver canım farketmez bugun yarın, hadı hayırlı haberlerını alalım kuzumBen test vermeye gidiyorum Gürkan bey öyle dedi
Güzel sonuçlarla gel canım inşallahBen test vermeye gidiyorum Gürkan bey öyle dedi
o sorun bendede var oturmaktan patatese döndüm.. ara ara kalkıp yurumeye calısıyorumEvt insan WC ye gidemiyor korkusuna
Ya bıde masa başı çalışıyorum oturuyorum hep
Gidip rahatlamak lazım hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?