- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.561
Patatesliğe devamke güzelim hala patates çuvali modundayim sayılıro sorun bendede var oturmaktan patatese döndüm.. ara ara kalkıp yurumeye calısıyorum
Evt insan WC ye gidemiyor korkusuna
Ya bıde masa başı çalışıyorum oturuyorum hep
Gidip rahatlamak lazım hastaneye
Eşimi bekliyorum birazdan cikicam canım
Yinede gideyim de içim rahatlasin
Git canım ya o kadar emek veriyoruz en azından için rahat ederİğneni vurun dediler canım artarsa gel dediler ama ben gidiyorum yinede
evet valla totoyu koydugum yerde kalıyorumPatatesliğe devamke güzelim hala patates çuvali modundayim sayılır
Bebeler bı kenara kendimizi büyütüyoruz zatenevet valla totoyu koydugum yerde kalıyorum
aman yorma kendını olmaz ınsallah,Bebeler bı kenara kendimizi büyütüyoruz zatenbı yandan sağlıkla gitsin de ne yapalım lekelenme görünce bende bidaha olur diye tedirginlikle çok yormuyorum kendimi
benımkıde aynısını soyledı ama ben cok yatmasamda pek ıs yapmadım ...Kızlar bende evden çalışıyorum fakat doktor transfer sonrası burada yattığın 1.30 saat dinlenme yeter ağır iş yapma ama sürekli de yatmanı tavsiye etmiyorum demişti zaten tez canlı insanım yatamiyorum
Yok ben de öyle yapıyorum temizlik ve yemek yapmak yok zaten uzanarak çalışıyorum arada oturarak evin içinde dolaşıyorum bende birde bugün sol kasıkta batmalar oldu acaba daha dün oldum onun etksii mı diye düşünüyorumbenımkıde aynısını soyledı ama ben cok yatmasamda pek ıs yapmadım ...
uzandım, yemek vs yerken kalktım, wc, ara sıra kısa yurusler yaptım evın ıcınde ..
ama normal hayatıma da donmedım en azından 4gun ..
dıkkat et sen yınede .
o zaman normal canım ,Yok ben de öyle yapıyorum temizlik ve yemek yapmak yok zaten uzanarak çalışıyorum arada oturarak evin içinde dolaşıyorum bende birde bugün sol kasıkta batmalar oldu acaba daha dün oldum onun etksii mı diye düşünüyorum
Artmasını beklemeden doktoruna ilet hemen. İlk muhatabın o olsun lütfen artarsa takip edecektir zatenKizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi
Yerleşme kanaması da genelde adet günlerini takip ediyor üzülmeKızlar benim hiç umudum yok ya kan testi vermeye geldim ama moralim aşırı bozuldu. Şimdi hastahanede ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ilaçlar adeti geciktirmiyor mu? Tam gününde oldu kanama
İnsAllah canım benimo zaman normal canım ,
bende o sekılde gecırdım gunlerımı..
ınsallah bebısın habercısıdır
İlaçlara güvenme benim ilkinde kullandığım halde olmuştum ama sen modunu yüksek tut belki tutunma kanamasidirKızlar benim hiç umudum yok ya kan testi vermeye geldim ama moralim aşırı bozuldu. Şimdi hastahanede ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ilaçlar adeti geciktirmiyor mu? Tam gününde oldu kanama
Adetmi oldun canım ver bakalım sen yine de kanı ben ilaçları bıraktım 10 gün içinde oldum canım Dr um 20 gün içinde adet olursun demişti 10 gün içinde oldum ben ama leke leke bazen de normale döndü çoğalarak azalarak bitmişti bozma moralini biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın canım..Kızlar benim hiç umudum yok ya kan testi vermeye geldim ama moralim aşırı bozuldu. Şimdi hastahanede ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ilaçlar adeti geciktirmiyor mu? Tam gününde oldu kanama
Ayyy çok şükür canım benim rahatla artık eve git uzan hiç bir iş yapma sağlıkla gelsin minnakKızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Başka doktora yönlendirdiler
Baktı rahime bişey yok dedi
Bide ultrasonda bakalım dedi baktı baktı baktı
Doktorda ses yok
Hocam bişey mi oldu bizede söyleyin dedim
Bebeğin kalbi atmıyor dedi
Benim moral iyice gitti ağladım agliycam
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
Canımm fitil tahriş etmiştir bence de.. Doktordan bir kaç gün rapor iste evde dinlen istersen. Devam ediyor mu durdu muKizlarr az önce kizmizi lekem geldi çok panik yaptım yaa .
Fitili takınca daha belirgindi çubuğa bulaştı
Bişey olmaz demi
gerızekalı yaa,Kızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Başka doktora yönlendirdiler
Baktı rahime bişey yok dedi
Bide ultrasonda bakalım dedi baktı baktı baktı
Doktorda ses yok
Hocam bişey mi oldu bizede söyleyin dedim
Bebeğin kalbi atmıyor dedi
Benim moral iyice gitti ağladım agliycam
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?