Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bende evden çalışıyorum fakat doktor transfer sonrası burada yattığın 1.30 saat dinlenme yeter ağır iş yapma ama sürekli de yatmanı tavsiye etmiyorum demişti zaten tez canlı insanım yatamiyorum

benımkıde aynısını soyledı ama ben cok yatmasamda pek ıs yapmadım ...
uzandım, yemek vs yerken kalktım, wc, ara sıra kısa yurusler yaptım evın ıcınde ..
ama normal hayatıma da donmedım en azından 4gun ..
dıkkat et sen yınede .

Yok ben de öyle yapıyorum temizlik ve yemek yapmak yok zaten uzanarak çalışıyorum arada oturarak evin içinde dolaşıyorum bende birde bugün sol kasıkta batmalar oldu acaba daha dün oldum onun etksii mı diye düşünüyorum

o zaman normal canım ,
bende o sekılde gecırdım gunlerımı..
ınsallah bebısın habercısıdır

Kızlar benim hiç umudum yok ya kan testi vermeye geldim ama moralim aşırı bozuldu. Şimdi hastahanede ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ilaçlar adeti geciktirmiyor mu? Tam gününde oldu kanama

Kızlar benim hiç umudum yok ya kan testi vermeye geldim ama moralim aşırı bozuldu. Şimdi hastahanede ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ilaçlar adeti geciktirmiyor mu? Tam gününde oldu kanama
İlaçlara güvenme benim ilkinde kullandığım halde olmuştum ama sen modunu yüksek tut belki tutunma kanamasidir

Adetmi oldun canım ver bakalım sen yine de kanı ben ilaçları bıraktım 10 gün içinde oldum canım Dr um 20 gün içinde adet olursun demişti 10 gün içinde oldum ben ama leke leke bazen de normale döndü çoğalarak azalarak bitmişti bozma moralini biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın canım..

Kızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Başka doktora yönlendirdiler
Baktı rahime bişey yok dedi
Bide ultrasonda bakalım dedi baktı baktı baktı
Doktorda ses yok
Hocam bişey mi oldu bizede söyleyin dedim
Bebeğin kalbi atmıyor dedi
Benim moral iyice gitti ağladım agliycam
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi

Eklentiler

• IMG_20230202_171943.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 89
Ayyy çok şükür canım benim rahatla artık eve git uzan hiç bir iş yapma sağlıkla gelsin minnak

gerızekalı yaa,
once ıyıca bak sonra konuş ..nefret edıyroum boyle doktorlardan...
sukur duymussun kalp atısını canım bencede fıtılıı elle ıttır sen..
cok sukur bısey yok ıcını ferah tut..
ölçü kısmını anlamadım ama doktora bakılırsa onu bıle yanlıs olcmus olabılır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…