Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Fotoğraf tam gözükmüyor canim bebis büyüyor ya olur böyle şeyler demekki sakın kalmaya çalış kalbinide duymussun ne güzel

Ayyy okurken aklım çıktı, sonra ohh dedim. Aman şükür çok şükür kanama alanı vs yoksa sıkıntı yoktur çubuk tahriş etmiştir. Sağlıkla büyüsün korkutmasın bizi minnoşlarrr

Canımm fitil tahriş etmiştir bence de.. Doktordan bir kaç gün rapor iste evde dinlen istersen. Devam ediyor mu durdu mu
Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmişti
Doktor da kendi muayene çubuğunu gosterdi bak buda temiz dedi . Dedim hocam çok yeni hamilelik ve kırmızı idi kanama o yüzden panik yaptım dedim

Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyor
Şimdi bı kutu eldiven aldım öyle yapicam
Ölçüler crl bebek olcudu GA hafta oluyor canım

Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmişti
Doktor da kendi muayene çubuğunu gosterdi bak buda temiz dedi . Dedim hocam çok yeni hamilelik ve kırmızı idi kanama o yüzden panik yaptım dedim
Durduysa sıkıntı yok tahriş olmuş demek.. Valla bazen çok ittiremiyorum ben de bazen kolay gidiyor..

Çok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan o dr niye böyle gizemli konuşmuş ben de anlamadım fitili ben de başından beri parmakla itiyorum eczadeden ameliyat eldiveni al daha hijyenik oluyor

Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyor
Şimdi bı kutu eldiven aldım öyle yapicam
Ölçüler crl bebek olcudu GA hafta oluyor canım
Manyak ya,
Elini iyice yika öyle yap..
Ben elle yapıyorum yıkandıktan sonra.
Çok şükür vallahi için rahatladı

Çok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan o dr niye böyle gizemli konuşmuş ben de anlamadım fitili ben de başından beri parmakla itiyorum eczadeden ameliyat eldiveni al daha hijyenik oluyor
Sağol canım
Bende aldım şimdi bir kutu eldiven
Şu ultrason terimlerinden anlayan yok mu yaa

Manyak ya,
Elini iyice yika öyle yap..
Ben elle yapıyorum yıkandıktan sonra.
Çok şükür vallahi için rahatladı
Benim de rahatladı biraz
Eşime stres den uzak dursun demiş ben giyinirken . İşi streslimi demiş oda değil demiş.
Bende doktoru duydun beni sinirlendirme . Yorma strese girerim dedim

Anlıyoruz da 6+1 6+0 yazıyor kenarda bitek birşey gözükmüyor ki
Onlar işte birinde
6+0 birinde 6+1 birinde 6+4, yazıyor
Ve hepsinde bebek ölçüsü yani CRL farklı yazıyor . cuma günü kendi doktorum bebek ölçüsünü 4.22 mm ölçmüstu . Biraz daha büyümüş olsa en altta ki görüntü tutuyor 7.17 mm diyor . Ama onda da gün ileri .diğerlerinde de gün tutuyor ama bebek ölçüsü cumadan daha küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…