- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.581
Fotoğraf tam gözükmüyor canim bebis büyüyor ya olur böyle şeyler demekki sakın kalmaya çalış kalbinide duymussun ne güzelKızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Başka doktora yönlendirdiler
Baktı rahime bişey yok dedi
Bide ultrasonda bakalım dedi baktı baktı baktı
Doktorda ses yok
Hocam bişey mi oldu bizede söyleyin dedim
Bebeğin kalbi atmıyor dedi
Benim moral iyice gitti ağladım agliycam
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
Ayyy okurken aklım çıktı, sonra ohh dedim. Aman şükür çok şükür kanama alanı vs yoksa sıkıntı yoktur çubuk tahriş etmiştir. Sağlıkla büyüsün korkutmasın bizi minnoşlarrrKızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Doktorda ses yok
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
İnşallah yerleşme kanamasıdır ama bugün 9. GünYerleşme kanaması da genelde adet günlerini takip ediyor üzülme
Aynı gün transfer olduk biz bende yarın vereceğimİnşallah yerleşme kanamasıdır ama bugün 9. Gün1-2 saate çıkacak tahlil
Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmiştiCanımm fitil tahriş etmiştir bence de.. Doktordan bir kaç gün rapor iste evde dinlen istersen. Devam ediyor mu durdu mu
Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyorgerızekalı yaa,
once ıyıca bak sonra konuş ..nefret edıyroum boyle doktorlardan...
sukur duymussun kalp atısını canım bencede fıtılıı elle ıttır sen..
cok sukur bısey yok ıcını ferah tut..
ölçü kısmını anlamadım ama doktora bakılırsa onu bıle yanlıs olcmus olabılır ..
Ben sadece ölçü yerlerini çektim canım tam çekmedim bilerekFotoğraf tam gözükmüyor canim bebis büyüyor ya olur böyle şeyler demekki sakın kalmaya çalış kalbinide duymussun ne güzel
He tamm cnm anladim bende yarım anladım bebişi gorseydik ya dedim bendeBen sadece ölçü yerlerini çektim canım tam çekmedim bilerek
Canım benim ilk gebeliğim 8. Haftaya kadar şiddetli değil ama lavaboya çıktım pembe kahverengi renkte kanamam oldu. Doktor tedavi ile gebe kalanlarda oluyo genelde demiştiBen sadece ölçü yerlerini çektim canım tam çekmedim bilerek
İşte ister istemez panik yapıyoruz canımCanım benim ilk gebeliğim 8. Haftaya kadar şiddetli değil ama lavaboya çıktım pembe kahverengi renkte kanamam oldu. Doktor tedavi ile gebe kalanlarda oluyo genelde demişti
Durduysa sıkıntı yok tahriş olmuş demek.. Valla bazen çok ittiremiyorum ben de bazen kolay gidiyor..Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmişti
Doktor da kendi muayene çubuğunu gosterdi bak buda temiz dedi . Dedim hocam çok yeni hamilelik ve kırmızı idi kanama o yüzden panik yaptım dedim
Çok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan oKızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Doktorda ses yok
Aklımı aldı başta
Manyak ya,Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyor
Şimdi bı kutu eldiven aldım öyle yapicam
Ölçüler crl bebek olcudu GA hafta oluyor canım
Benimde işte genelde kolay giriyordu ama artık elle koyucamDurduysa sıkıntı yok tahriş olmuş demek.. Valla bazen çok ittiremiyorum ben de bazen kolay gidiyor..
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan odr niye böyle gizemli konuşmuş ben de anlamadım fitili ben de başından beri parmakla itiyorum eczadeden ameliyat eldiveni al daha hijyenik oluyor
Anlıyoruz da 6+1 6+0 yazıyor kenarda bitek birşey gözükmüyor kiSağol canım
Bende aldım şimdi bir kutu eldiven
Şu ultrason terimlerinden anlayan yok mu yaa
Benim de rahatladı birazManyak ya,
Elini iyice yika öyle yap..
Ben elle yapıyorum yıkandıktan sonra.
Çok şükür vallahi için rahatladı
Onlar işte birindeAnlıyoruz da 6+1 6+0 yazıyor kenarda bitek birşey gözükmüyor ki
Kendin de anlarsın canım görüntüden çift kese mi görünüyor tek mi verilen ölçü aynı embriyoya mı ait belli olurSağol canım
Bende aldım şimdi bir kutu eldiven
Şu ultrason terimlerinden anlayan yok mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?