- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.601
İyi demişsinBenim de rahatladı biraz
Eşime stres den uzak dursun demiş ben giyinirken . İşi streslimi demiş oda değil demiş.
Bende doktoru duydun beni sinirlendirme . Yorma strese girerim dedim
Belli olmuyor değere göre pek yüksek beta da tek olan da çokArkadaşlar 18 ocak transferim bu pazartesi verdigim kanda beta 553
Dün (çarşamba) akşam verdiğim kanda 1953 çıktı tek transfer yapıldı ama ikiz olabilir diyorlar yaşayanınız var mı?
Tek mi dedi doktor? 3 farklı ölçü 3 farklı resim mi verdi sana bir iki gün oynar birşey olmaz büyümüş bebek sonuçta kafanı karistirma doktoruna resmi at olmazsa sor kafana takilaniOnlar işte birinde
6+0 birinde 6+1 birinde 6+4, yazıyor
Ve hepsinde bebek ölçüsü yani CRL farklı yazıyor . cuma günü kendi doktorum bebek ölçüsünü 4.22 mm ölçmüstu . Biraz daha büyümüş olsa en altta ki görüntü tutuyor 7.17 mm diyor . Ama onda da gün ileri .diğerlerinde de gün tutuyor ama bebek ölçüsü cumadan daha küçük
Cihaza göre değişiyor da sorun yoktur her haldeTek mi dedi doktor? 3 farklı ölçü 3 farklı resim mi verdi sana bir iki gün oynar birşey olmaz büyümüş bebek sonuçta kafanı karistirma doktoruna resmi at olmazsa sor kafana takilani
Benm bir yere 5+6 iken aynı gün başka yerde 6+2 çıkmıştı gebeligimde makineye göre degisebilir.
Doktor sorun var demediyse yoktur doktorun sözüne guvenmekten başka çaremiz yok cnmCihaza göre değişiyor da sorun yoktur her halde
Sonucum geldi kızlar 0,19negatif.
Üzgünüm kızlar Allah size beklemediğiniz anda kendiliğinden nasip etsinKızlar ben de bugün kan verdim.. 0.266 sonucumla adaya veda ediyorum
Pozitif alan herkes için bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.. Bekleyenlere de kocaman pozitifler inşallah
İkna olamıyorum ona da amannnNeyse sen 6 haftaligim de canm kafani karıştırma
Aminnn canım cümlemize inşallahÜzgünüm kızlar Allah size beklemediğiniz anda kendiliğinden nasip etsin
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım.Kızlar ben de bugün kan verdim.. 0.266 sonucumla adaya veda ediyorum
Pozitif alan herkes için bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.. Bekleyenlere de kocaman pozitifler inşallah
Amin canım, her zaman hayırlısı.. sana kocaman sarılıyorumAminnn canım cümlemize inşallah
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin.
Çok üzüldüm yaSonucum geldi kızlar 0,19negatif.
Benim izledigim bi vidyoda doktor transfer tarihinize iki hafta ekleyin oyle hesaplayin demisti. Ne kadar dogru bilmiyorum.Kızlar birşey sorucam doktorlar tüp bebekte haftasını gebeliğin haftasını nasıl hesaplıyor ,regl tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi
Gel sarılalım canımKızlar benimde kan sonucum 0.1 evdeki testlerde de yoktu zaten şaşırmadım o yüzdenbu regli es geçip birdaha ki ay başlayacağız tekrardan Rabbim pozitif görenleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun Bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çabalarımız mükafatlandırsın güzel Allah'ım
Evet 2 tane donmuş embriyo var. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sizlere hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzelliklerle büyütün inşallah. Rabbim biz isteyenlere de en hayırlı tez vakitte sağlıkla mutlulukla nasip etsin.Çok üzüldüm ya
Rabbim sağlıkla vercek canım şuan demekki zamanı gelmedi,
diğer embriyon donduruldu dimi ??
Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutluGel sarılalım canım
Bir tane mi transfer yaptirmistinizEvet 2 tane donmuş embriyo var. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sizlere hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzelliklerle büyütün inşallah. Rabbim biz isteyenlere de en hayırlı tez vakitte sağlıkla mutlulukla nasip etsin.
Benim adet tarihine göre hesaplanmisti.Kızlar birşey sorucam doktorlar tüp bebekte haftasını gebeliğin haftasını nasıl hesaplıyor ,regl tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?