Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Tek mi dedi doktor? 3 farklı ölçü 3 farklı resim mi verdi sana bir iki gün oynar birşey olmaz büyümüş bebek sonuçta kafanı karistirma doktoruna resmi at olmazsa sor kafana takilani

Son düzenleme:
Cihaza göre değişiyor da sorun yoktur her halde

Üzgünüm kızlar Allah size beklemediğiniz anda kendiliğinden nasip etsin
Aminnn canım cümlemize inşallah

Kızlar ben de bugün kan verdim.. 0.266 sonucumla adaya veda ediyorum
Pozitif alan herkes için bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.. Bekleyenlere de kocaman pozitifler inşallah
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin.

Kızlar birşey sorucam doktorlar tüp bebekte haftasını gebeliğin haftasını nasıl hesaplıyor ,regl tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi

Kızlar benimde kan sonucum 0.1 evdeki testlerde de yoktu zaten şaşırmadım o yüzden bu regli es geçip birdaha ki ay başlayacağız tekrardan Rabbim pozitif görenleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun Bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çabalarımız mükafatlandırsın güzel Allah'ım

Gel sarılalım canım

Çok üzüldüm ya
Rabbim sağlıkla vercek canım şuan demekki zamanı gelmedi,
diğer embriyon donduruldu dimi ??
Evet 2 tane donmuş embriyo var. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sizlere hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzelliklerle büyütün inşallah. Rabbim biz isteyenlere de en hayırlı tez vakitte sağlıkla mutlulukla nasip etsin.

Bir tane mi transfer yaptirmistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…