- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.621
Evet tek transferdi ve ilkti.Bir tane mi transfer yaptirmistiniz
Embiriyon nasıldı pekiEvet tek transferdi ve ilkti.
Benimde tek ve ilk taransferim olmadi allah insallah 2. Transferde yuzumuzu guldurur.Evet tek transferdi ve ilkti.
Embriyo kalitesi için iyi demişti doktor ve embriyolog ama derecesi kaç söylememişlerdi.Embiriyon nasıldı peki
CanımmmKızlar ben de bugün kan verdim.. 0.266 sonucumla adaya veda ediyorum
Pozitif alan herkes için bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.. Bekleyenlere de kocaman pozitifler inşallah
Banada oyle soylediler kac oldugunu bilmiyordum ama bence donmus transfer yaptiran kisiler mutlaka bilmeli diye dusunuyorum artik..Embriyo kalitesi için iyi demişti doktor ve embriyolog ama derecesi kaç söylememişlerdi.
Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutludelirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi.
Kuzum zamanı değil şuan demekki..Evet 2 tane donmuş embriyo var. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sizlere hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzelliklerle büyütün inşallah. Rabbim biz isteyenlere de en hayırlı tez vakitte sağlıkla mutlulukla nasip etsin.
HemeennGel sarılalım canım
Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutludelirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi.
Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasıp etsin inşallah canımKızlar benimde kan sonucum 0.1 evdeki testlerde de yoktu zaten şaşırmadım o yüzdenbu regli es geçip birdaha ki ay başlayacağız tekrardan Rabbim pozitif görenleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun Bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çabalarımız mükafatlandırsın güzel Allah'ım
Merhaba, yorumunuzu okuyunca size danışmak istedim. Transferin 6. Günü kaset test yaptım. Çok hafif silik çizgi gördüm. Bugün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım 15 dk sonra yine silik çizgi gördüm öncekinden daha belirgin ama 5 dk içinde çıkmadı. Bugün Kasık ağrım var. Adet olacak gibi hafif sancılar. Ve çok çok hafif akıntı ile birlikte pembe lekelenme. Umudumu kaybetme noktasındayım. Erken gebelik testinde çıkması gerekmez miydi?Benim oğlum tüp bebekti betam 40 küsür falandı 10’uncu gün 5. Gün embriyosu olmasına rağmen kan da çıktı şimdi 2 yaşında olmasa şu silik çizgiyi göremezsin artık gebelik testi profu olmusumdur 100’lük gebelik testim vardı evde
Hayırlı olsun kuzum
Transfer gününüze 15 gün ekliyorsunuz dondurulmuş embriyo ise taze transferde regl tarihiKızlar birşey sorucam doktorlar tüp bebekte haftasını gebeliğin haftasını nasıl hesaplıyor ,regl tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi
Normalde benimde düzenlidir opudan sonra 2. Adetim 3 gün ileri attı. Doktorlar problem etmiyo o kadarını. Yüklü ilaçlar aldığımı için rahim anca kendini toparlamaya alıyoKızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?
12 gun geciktiimmm benKızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?
Kaçıncı gün embriyosuydu?Merhaba, yorumunuzu okuyunca size danışmak istedim. Transferin 6. Günü kaset test yaptım. Çok hafif silik çizgi gördüm. Bugün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım 15 dk sonra yine silik çizgi gördüm öncekinden daha belirgin ama 5 dk içinde çıkmadı. Bugün Kasık ağrım var. Adet olacak gibi hafif sancılar. Ve çok çok hafif akıntı ile birlikte pembe lekelenme. Umudumu kaybetme noktasındayım. Erken gebelik testinde çıkması gerekmez miydi?
2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım amaKaçıncı gün embriyosuydu?
Neden umudunu kaybettin ??
Testlerinde çıkmış zaten lekelenmem de yerleşme lekesi olabilir doktoruna söyledin mi??
Erken gebelikte de 7.gunde cok kırmızı çıkmıyoe .. 9.gun baya koyulasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?