Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutlu delirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi.
harikasın sen.. delirmek demeyelim de hayata umutla bakmak diyelim Testler negatif biz hep pozitif

Kızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?

Kuzum zamanı değil şuan demekki..
Rabbim diğer embriyonu sana bağışlasın hemen tutunsun sana
Aminnnnn çok aminnn

Gel sarılalım canım
Hemeenn Rabbim sabı versin hepimize
Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutlu delirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi.
Tıpkısının aynısı dün bi güldüm bi ağladım dedim doktora mi gitsem Ilerde bu günleri gülerek hatırlayalım inşAllah afiyet bal olsun

Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasıp etsin inşallah canım

Merhaba, yorumunuzu okuyunca size danışmak istedim. Transferin 6. Günü kaset test yaptım. Çok hafif silik çizgi gördüm. Bugün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım 15 dk sonra yine silik çizgi gördüm öncekinden daha belirgin ama 5 dk içinde çıkmadı. Bugün Kasık ağrım var. Adet olacak gibi hafif sancılar. Ve çok çok hafif akıntı ile birlikte pembe lekelenme. Umudumu kaybetme noktasındayım. Erken gebelik testinde çıkması gerekmez miydi?

Eklentiler

• E70D59C8-BD96-4EDF-9014-D331FF087EA7.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 873D9F90-7FE7-42B4-8789-69B78464EB27.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?
Normalde benimde düzenlidir opudan sonra 2. Adetim 3 gün ileri attı. Doktorlar problem etmiyo o kadarını. Yüklü ilaçlar aldığımı için rahim anca kendini toparlamaya alıyo

Kızlar merhabalar herkese, sizinde Oksapar yaptıktan saatler sonra kanama oluyor mu normal mi bu. Yani öğlen gibi iğne yapılıp şimdi baktım banın altından bayaa kanamış atletime falan bulaşmış hep

Kaçıncı gün embriyosuydu?
Neden umudunu kaybettin ??
Testlerinde çıkmış zaten lekelenmem de yerleşme lekesi olabilir doktoruna söyledin mi??
Erken gebelikte de 7.gunde cok kırmızı çıkmıyoe .. 9.gun baya koyulasiyor

2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…