- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.641
Bende 7. Günde yapmıştım silik çıkmıştı içğni ferah tut. negatif olunca bariz tek çizgi oluyo yorumsuz tek çizgi2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama
Çok erken ,yani bu günlerde bu kadar çıkıyor ancak..2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama
Hayırlısıyla Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebişiniz çok sevindim adınızaKızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı
9.gün 367 idi..
Sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin Allah'ım..
İsteyen Herkese tüm canım arkadaşlarıma da hayırlısı ile versin en kısa zamanda
Maşallah canımKızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı
9.gün 367 idi..
Canım Allah razı olsun aminnHayırlısıyla Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebişiniz çok sevindim adınıza
İkizler mii geliyor acabaaKızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı
9.gün 367 idi..
Bilmiyorum ki canım tek embriyo transfer edildi..İkizler mii geliyor acabaaSağlıkla gelsin canım benim maşallah
Aminn canım inşallahBilmiyorum ki canım tek embriyo transfer edildi..
Hayırlısı ile sağlıkla gelsintüm yavrularımız .aminn
Benimle neredeyse aynı çıkmışKızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı
9.gün 367 idi..
Evet kuzum seninkinde yüksekti, bakalım doktorla konuscam yarın .. attım da daha görmediBenimle neredeyse aynı çıkmış
Benim 12. Gün 1356 idi
Sen naptın lekelenme yok dimi ?Benimle neredeyse aynı çıkmış
Benim 12. Gün 1356 idi
Sağlıkla gelsin yavrunBenimde 8. Gün 103 çıktı beta tekrar kan verdim bekliyorum bakalım. Ama 8. Güne göre gayet iyi dedi doktorum geliyor gelmekte olan
Peki silik çizgi 10-15 dk sonra mı gelmişti? Benim ilk 5 dakika tamamen tek çizgiydi çünkü sonradan belirdi silik pozitif çizgisiBende 7. Günde yapmıştım silik çıkmıştı içğni ferah tut. negatif olunca bariz tek çizgi oluyo yorumsuz tek çizgi
Amin hepimizin bebişleri pıtı pıtı gelsin, şu an negatif görenler de inşallah en kısa sürede pozitif görsünler hepimiz bebeklerimizle güzel bi hayat geçirelimSağlıkla gelsin yavrun
Evet testi atıyodum neredeyse negatif geldi bu diyePeki silik çizgi 10-15 dk sonra mı gelmişti? Benim ilk 5 dakika tamamen tek çizgiydi çünkü sonradan belirdi silik pozitif çizgisi
Umarım ben de güzel haberler alırım içime su serptiniz çok teşekkür ederimEvet testi atıyodum neredeyse negatif geldi bu diyekaç dk bilmiyorum ama baya bekledikten sonra aaa bi baktım 2. Çizgi pembiş bişe
AminnnAmin hepimizin bebişleri pıtı pıtı gelsin, şu an negatif görenler de inşallah en kısa sürede pozitif görsünler hepimiz bebeklerimizle güzel bi hayat geçirelim
Benim ilk testim de oyleydi..Peki silik çizgi 10-15 dk sonra mı gelmişti? Benim ilk 5 dakika tamamen tek çizgiydi çünkü sonradan belirdi silik pozitif çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?