- 1 Ocak 2022
- 180
- 126
- 53
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.661
Pozitif sonuç aldınız mı peki bu testlerden sonra?Benim ilk testim de oyleydi..
20dk.sonra netlesti.cunku erkendi..
Yarına biraz daha netleşir inşallah
Yok canım şimdilikSen naptın lekelenme yok dimi ?
Evettt günden güne koyulaştiPozitif sonuç aldınız mı peki bu testlerden sonra?
Malesef devlet ödemiyor dışarıdan almak şart. benhaftada 1 kutu kullanıyorumYa bana progestan dex iğne vermişler fiyatına baktım 435 diyo. Sağlık ocağına yazdırılıyo mu bu
Çok şükür canımİyi iyi çok şükür
Ah evet ya , Rabb'im bir daha yaşatmasınÇok şükür canım
Bebiş bugün 2 kere korkuttu bizi çok panik oldum ama neyseki geçti
Umarım ben de güzel haberler alırım. Akşamım zehir gibi geçti. İyi ki bu platform var. Çok teşekkür ederimEvettt günden güne koyulaşti
Ben çıktım yurtdışına bir problem olmadıKızlar kullandığımız ilaçları yurdışına çıkarabiliyo muyuz? 22 şubatta budapeşte ye gideceğim ama kullandığım ilaçlar sıkıntı yaratır mı havaalanında böyle bir deneyimi olan var mı?
Hiç canını sıkma, erken daha o şekilde çıkması çok normal ..Umarım ben de güzel haberler alırım. Akşamım zehir gibi geçti. İyi ki bu platform var. Çok teşekkür ederim
Yaa o zaman bekleyeyim ben12 gun geciktiimmm ben
Çok düzenli olunca korkuyor insan bı sorun mu var diye. Ben de doktorumu arayacaktim sizlerinde başına geldi mi diye sorayım dedim. Bir iki gün daha olmazsam öyle giderim artık. Teşekkürler cevabınız içinNormalde benimde düzenlidir opudan sonra 2. Adetim 3 gün ileri attı. Doktorlar problem etmiyo o kadarını. Yüklü ilaçlar aldığımı için rahim anca kendini toparlamaya alıyo
Öyleymiş. Bende 2 haftada bitiriyorum gün aşırı kullanıyorumMalesef devlet ödemiyor dışarıdan almak şart. benhaftada 1 kutu kullanıyorum
Doktoruna yaz istersen..Yaa o zaman bekleyeyim benSizin bebeğiniz tutunmuş hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bizde eşimden kaynaklı tüp bebek yaptık hiç belirti vs. Olmadı mı kaçıncı gün embriyosuyduKizlar merhaba bir sey sorcam, ilk transferim yasim henuz 27 ve herhangi bir problemim yok esimden dolayi tup bebek yaptirdik benim gibi olup negatif sonuc alan oldu mu hic?
Canım hakkında hayırlısı olsun bir an önce bebisime kavuş inşallah ben ilk tüp bebeğimi 24 yaşında yaptirmistim bir sorunum yoktu zaten bir neden de bulamadilar ama tutmadı bazen sorunları olanların tutabiliyor inşallah tutar da tek seferde sonuçlanırKizlar merhaba bir sey sorcam, ilk transferim yasim henuz 27 ve herhangi bir problemim yok esimden dolayi tup bebek yaptirdik benim gibi olup negatif sonuc alan oldu mu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?