- 28 Ağustos 2021
- 25
- 23
- 8
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.701
Anladım canm sonradan çıkınca bilemedim ne düşüneceğimi inşallah olumlu olur sonuçlarımızMerhaba benimde bugün 7. Günümdu . Erken teste ve kaset teste hafif silik cikmisti ama bugün daha hafif çıktı normal teste .. sanırım idrar testleri için erken
Anladım teşekkürler benim transferim var on gün önce ameliyat oldum normalde adetim 9 u gibi görünüyor umarım gecikmezHistereskopi adette gecikme yapıyor. Adet söktürücü ile olmuştum sonrasında ama diğer ayları etkilemedi. Sadece o ay gecikti tedaviye başlanacağı için adet söktürücü kullandım.
Yaaaaa gözün Aydın sağlıcakla kucağına akmayı nasion etsinİyi akşamlar kızlar ben kaset test yaptım bu akşam gene aşırı silik yok gibi çıktı.. gittik kan tahlili verdim bugün 7. Günüm du sonuç 67.15 çıktı.. sizce varmı nasıl sonuç.
Ayyy inşallah canımAnladım canm sonradan çıkınca bilemedim ne düşüneceğimi inşallah olumlu olur sonuçlarımız
Çok teşekkür ederimYaaaaa gözün Aydın sağlıcakla kucağına akmayı nasion etsinBenim sonucum çıkmadı sağlık ocağına da gidemedim keşke acile kan verseydim kaldım öyle
E nabızda da gözükmüyor sürekli bakıyorum artık yarın güzel haber alırım inşallahÇok teşekkür ederim..e nabizda sonuçlar gözukuyor ben özelde yaptırdım 1.5 saatte çıktı
Ayyy Hadi inşallah güzel sonuç çıkar beklediğine değerE nabızda da gözükmüyor sürekli bakıyorum artık yarın güzel haber alırım inşallah
Heyecan, stres , korku hepsi varAyyy Hadi inşallah güzel sonuç çıkar beklediğine değerben 5 dk bir girdim bakmak için heyecanı ayrı olay
Çok güzel 7. gün için tebrik ederim sağlıkla artsınİyi akşamlar kızlar ben kaset test yaptım bu akşam gene aşırı silik yok gibi çıktı.. gittik kan tahlili verdim bugün 7. Günüm du sonuç 67.15 çıktı.. sizce varmı nasıl sonuç.
Peki sizin nasıl oluyordu sonuç yani kaç yumurta toplanıp kaç embriyo kaldıEvet benim yumurtalarım da yamuk yumuk doktorum öyle dedi şekillerini de attı bana gerçekten hepsi farklı şekildeydi yumurtaların
27ocak transferim benimdeMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak Nuketttt 5.Gün 27 ocak @ideaidea 5.gün 23 ocak @Nur s 5.gün 18 ocak @GoldEagle 5.gün 24 ocak @EsmerSen 5. Gün 26 ocak
6. Ve 7. Gün testlerimde sonradan silik çizgi gördüm. 7.günü akşamı adet sancısı gibi ağrı ve lekelenme ile kan pıhtısı gördüm çok küçük. Bu sabah tekrar kaset test yaptım 8. Günüm silik çizgi bile çıkmadı. Kafam çok karıştı testlere devam etmeli miyim?5. Gün yaptım canım ama onu buraya atmadım .onda çıkmadı sonradan saatler sonra çizgi çıktı umutlandım .sonra 7. Gün yaptım ondaçok çok silikti .9. günde yine aynı 11. Gün koyuluk çok az vardı . Sırf saniyesinde çift çizgiyi görmek koyu pozitifi görmek için bu sabah da yaptım beta şuan 8000 falan dir ona rağmen benim test de 2 Çizgi eşit değildi .ben 5-7 gün iyi görmüşüm yine bu testlerde
Bana doktorum işlemden sonra ilaç vermişti hem rahimi toparlason diye canım onunla adet gecikme yaşamamıştımKızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
Benimle aynı gün kaçın gün embriyosuydu sizin27ocak transferim benimde
Siz test yaptınız mı bugün 6. Gününüz sanırımBana doktorum işlemden sonra ilaç vermişti hem rahimi toparlason diye canım onunla adet gecikme yaşamamıştım
Yarın yapıcam nasipse sabreediyorumSiz test yaptınız mı bugün 6. Gününüz sanırımhayırlısıyla güzel sonuçları görürsünüz inşallah
Yarın yapıcam nasipse sabreediyorum
PapatyammmKızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı
9.gün 367 idi..
Sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin Allah'ım..
İsteyen Herkese tüm canım arkadaşlarıma da hayırlısı ile versin en kısa zamanda
4 gün gecikmem oldu sonra yine aynı gününde olmaya devam ettiKızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?