Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Histereskopi adette gecikme yapıyor. Adet söktürücü ile olmuştum sonrasında ama diğer ayları etkilemedi. Sadece o ay gecikti tedaviye başlanacağı için adet söktürücü kullandım.
Anladım teşekkürler benim transferim var on gün önce ameliyat oldum normalde adetim 9 u gibi görünüyor umarım gecikmez

İyi akşamlar kızlar ben kaset test yaptım bu akşam gene aşırı silik yok gibi çıktı.. gittik kan tahlili verdim bugün 7. Günüm du sonuç 67.15 çıktı.. sizce varmı nasıl sonuç.
Yaaaaa gözün Aydın sağlıcakla kucağına akmayı nasion etsin Benim sonucum çıkmadı sağlık ocağına da gidemedim keşke acile kan verseydim kaldım öyle

27ocak transferim benimde

6. Ve 7. Gün testlerimde sonradan silik çizgi gördüm. 7.günü akşamı adet sancısı gibi ağrı ve lekelenme ile kan pıhtısı gördüm çok küçük. Bu sabah tekrar kaset test yaptım 8. Günüm silik çizgi bile çıkmadı. Kafam çok karıştı testlere devam etmeli miyim?

Kızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
Bana doktorum işlemden sonra ilaç vermişti hem rahimi toparlason diye canım onunla adet gecikme yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…