Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Slm kızlar,4 ocakta transfer olanlar var mı belirtileriniz neler daha pek bir şey hissetmiyorum ben ya
Ay cnm benmde 14 Ocak karnım karışık biraz ilaçlardan sanırım gaz skntisi oluyor bazı bazı uyku bastırıyor arada hafif göğüs acısı pek birşeyin yok benmde adet ağrısı çok oluyordu başlarda o geçti biraz şükür bakalım nasıl olucak

Çok içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Benimde ilk başlarda adetime yakın bunlar oldu ama günüm geçince geçti uykuyu zaten seviyorum şimdi evdeyim diye istediğim kadar uyuyorum, yani mide bulantısı fln hiç olmadı 5haftada normal mi ki

Benimde ilk başlarda adetime yakın bunlar oldu ama günüm geçince geçti uykuyu zaten seviyorum şimdi evdeyim diye istediğim kadar uyuyorum, yani mide bulantısı fln hiç olmadı 5haftada normal mi ki
Bebek büyüdükçe olabilir senin 5 hafta değildir canm baya önce transfer oldun sen 6 7 haftasindir. Ben çünkü 6mci haftadayim
Belkide hiç olmaz herkeste bulantı olmuyor takılma ona bence doktora gittinmi

Bebek büyüdükçe olabilir senin 5 hafta değildir canm baya önce transfer oldun sen 6 7 haftasindir. Ben çünkü 6mci haftadayim
Belkide hiç olmaz herkeste bulantı olmuyor takılma ona bence doktora gittinmi
Gittim cnm 27ocakta keseyi gördük şükür ama daha kalp atışı için erken dedi doktor 7subatta gidicem tekrar bilemedim ki ya hergün belirti bekliyorum

Gittim cnm 27ocakta keseyi gördük şükür ama daha kalp atışı için erken dedi doktor 7subatta gidicem tekrar bilemedim ki ya hergün belirti bekliyorum
Neyse kendini çok dinleme boşver rahat rahat geçir hamileligini inş canim bende kısmetse 9 Şubat'ta düşünüyorum ama bakalim

Kizlar merhaba bugün idrar testi yaptım. İki adet 5. Gün embriyosu koyulmuştu, Transfer günümü saymazsak 7. Günüm negatif çıktı başta , baya sonradan baktım hayalet çizgi sizce nasıl yorumlamalıyım

Merhaba benimde bugün 7. Günümdu . Erken teste ve kaset teste hafif silik cikmisti ama bugün daha hafif çıktı normal teste .. sanırım idrar testleri için erken

Kızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
Histereskopi adette gecikme yapıyor. Adet söktürücü ile olmuştum sonrasında ama diğer ayları etkilemedi. Sadece o ay gecikti tedaviye başlanacağı için adet söktürücü kullandım.

İnsallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin cok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…