- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.681
Var tabi hayırlı olsun sağlıka gelsinİyi akşamlar kızlar ben kaset test yaptım bu akşam gene aşırı silik yok gibi çıktı.. gittik kan tahlili verdim bugün 7. Günüm du sonuç 67.15 çıktı.. sizce varmı nasıl sonuç.
Ayyyy cokk teşekkür ederimVar tabi hayırlı olsun sağlıka gelsin
Ay cnm benmde 14 Ocak karnım karışık biraz ilaçlardan sanırım gaz skntisi oluyor bazı bazı uyku bastırıyor arada hafif göğüs acısı pek birşeyin yok benmde adet ağrısı çok oluyordu başlarda o geçti biraz şükür bakalım nasıl olucakSlm kızlar,4 ocakta transfer olanlar var mı belirtileriniz neler daha pek bir şey hissetmiyorum ben ya
Çok içimi rahatlattınız teşekkür ederimBalım ben anestezi meznuyum apandisit genel anestezi altında entübe şeklinde yapılıypr 13cm boru indiriliyor akciğerlere vs. Opu da sedatif ilaçlar veriliyor yani tam anestezi değil yarı baygın hal gibi düşün yine hiçbirşey hissetmiyosun ama derin anestezi uygulanmıyor rahat olherşey güzel olacak de içinden
Benimde ilk başlarda adetime yakın bunlar oldu ama günüm geçince geçti uykuyu zaten seviyorumAy cnm benmde 14 Ocak karnım karışık biraz ilaçlardan sanırım gaz skntisi oluyor bazı bazı uyku bastırıyor arada hafif göğüs acısı pek birşeyin yok benmde adet ağrısı çok oluyordu başlarda o geçti biraz şükür bakalım nasıl olucak
Bebek büyüdükçe olabilir senin 5 hafta değildir canm baya önce transfer oldun sen 6 7 haftasindir. Ben çünkü 6mci haftadayimBenimde ilk başlarda adetime yakın bunlar oldu ama günüm geçince geçti uykuyu zaten seviyorumşimdi evdeyim diye istediğim kadar uyuyorum, yani mide bulantısı fln hiç olmadı 5haftada normal mi ki
Cok tesekkur ederimCanim merhaba ben yurtdisinda degilim fakat transferden sonra gelip bilgilendirme yaptiklarinda transferden 2 gun sonra seyahate cikmanizda hic bir problem yok diye bilgilendirdiler :) ama tabi kendi doktorunuza sormakta fayda var
Gittim cnm 27ocakta keseyi gördük şükür ama daha kalp atışı için erken dedi doktor 7subatta gidicem tekrar bilemedim ki ya hergün belirti bekliyorumBebek büyüdükçe olabilir senin 5 hafta değildir canm baya önce transfer oldun sen 6 7 haftasindir. Ben çünkü 6mci haftadayim
Belkide hiç olmaz herkeste bulantı olmuyor takılma ona bence doktora gittinmi
Neyse kendini çok dinleme boşver rahat rahat geçir hamileligini inş canimGittim cnm 27ocakta keseyi gördük şükür ama daha kalp atışı için erken dedi doktor 7subatta gidicem tekrar bilemedim ki ya hergün belirti bekliyorum
Tranfer gününden itibaren saymiyormuyuzGittim cnm 27ocakta keseyi gördük şükür ama daha kalp atışı için erken dedi doktor 7subatta gidicem tekrar bilemedim ki ya hergün belirti bekliyorum
Sağlıkla gelsinler inşNeyse kendini çok dinleme boşver rahat rahat geçir hamileligini inş canimbende kısmetse 9 Şubat'ta düşünüyorum ama bakalim
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Doç. Dr. Selçuk Selçuk surdan bı hesapla bakayım:)Tranfer gününden itibaren saymiyormuyuzbilemedim
Hangimiz öyle değiliz ki inşallah aminnnn goruruzSağlıkla gelsinler inşbebişlerimiz ben görmeden rahat edemiycem
Merhaba benimde bugün 7. Günümdu . Erken teste ve kaset teste hafif silik cikmisti ama bugün daha hafif çıktı normal teste .. sanırım idrar testleri için erkenKizlar merhaba bugün idrar testi yaptım. İki adet 5. Gün embriyosu koyulmuştu, Transfer günümü saymazsak 7. Günüm negatif çıktı başta , baya sonradan baktım hayalet çizgi sizce nasıl yorumlamalıyım
Histereskopi adette gecikme yapıyor. Adet söktürücü ile olmuştum sonrasında ama diğer ayları etkilemedi. Sadece o ay gecikti tedaviye başlanacağı için adet söktürücü kullandım.Kızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
5.gun embriyosu bel agrim falan var ama ben onu fitiga vuruyorum cunku daha 3.gunum bittiBizde eşimden kaynaklı tüp bebek yaptık hiç belirti vs. Olmadı mı kaçıncı gün embriyosuydu
İnsallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin cok dua ediyorumCanım hakkında hayırlısı olsun bir an önce bebisime kavuş inşallah ben ilk tüp bebeğimi 24 yaşında yaptirmistim bir sorunum yoktu zaten bir neden de bulamadilar ama tutmadı bazen sorunları olanların tutabiliyor inşallah tutar da tek seferde sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?