- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.721
Benim ignelerim bu akşam son yenilerini almam lazım ondan yaptım testleri duruma göre alırım diye düşündümHeyecan, stres , korku hepsi varErkenden yaptık testleri sonra da duramıyoruz
Belirti olması gerekmiyor canım bende beş haftalık gebeyim hiçbir belirtim yok ilk gebeligimde hele doğum yapana kadar birşey hissetmiyordum ağrım sızım yoktu son haftalar dışında her gebe de belirti olacak diye bir şey yok canım rahat ol sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallahBenimde ilk başlarda adetime yakın bunlar oldu ama günüm geçince geçti uykuyu zaten seviyorumşimdi evdeyim diye istediğim kadar uyuyorum, yani mide bulantısı fln hiç olmadı 5haftada normal mi ki
Sağol canımBelirti olması gerekmiyor canım bende beş haftalık gebeyim hiçbir belirtim yok ilk gebeligimde hele doğum yapana kadar birşey hissetmiyordum ağrım sızım yoktu son haftalar dışında her gebe de belirti olacak diye bir şey yok canım rahat ol sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
Redostim yumurtalarinizi kalitelestirdi miKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim şuan alıntılayamadım ama olumlu düşünmek istiyorum doktoruma güvenerek yapıcaz artık. Nasip rabbim nasip etsin inşallah
Ben redostimi yumurta tıplama aşamasında kullanmadım. Transfer aşamasında rahim ince kalınca kullandım. 7 üstüne çıkamıyorduk onu kullandıktan sonra çıktıkRedostim yumurtalarinizi kalitelestirdi mi
Ben antibiyotik kullandım senin ilacın adı neydi canimBana doktorum işlemden sonra ilaç vermişti hem rahimi toparlason diye canım onunla adet gecikme yaşamamıştım
Hem antibiyotik hem cyclo progynova vermişti doktor. Ama cyclonun içinde hem beyaz hem kahverengi haplar vsr. Sadece kahverengileri günde 2 tane iç demişti. Ama belki sana gerek gmrmemiştir doktorun canım ben normaldede adet olamayan bir insanımBen antibiyotik kullandım senin ilacın adı neydi canim
Benim 5 çıktı değerim negatif oldu sanmıştım ama olmamışBenim ignelerim bu akşam son yenilerini almam lazım ondan yaptım testleri duruma göre alırım diye düşündüm
Anladım canım o yüzden de olabilir haklısınHem antibiyotik hem cyclo progynova vermişti doktor. Ama cyclonun içinde hem beyaz hem kahverengi haplar vsr. Sadece kahverengileri günde 2 tane iç demişti. Ama belki sana gerek gmrmemiştir doktorun canım ben normaldede adet olamayan bir insanım
Çok sevindim inşallah güzel yükselir degerlerBenim 5 çıktı değerim negatif oldu sanmıştım ama olmamış
Negatif değil mi bu çok düşükÇok sevindim inşallah güzel yükselir degerler
Ama doktorunuz negatif değil demiş.. benim kızımda 9. Gün değeri 40 misNegatif değil mi bu çok düşük
Yaaaaa gerçekten mi sabahtan beri ağlıyorum negatif diyeAma doktorunuz negatif değil demiş.. benim kızımda 9. Gün değeri 40 mis
Şuan 7. Gün 67 cikti
10.gün bir daha yaptırın güzel bir şekilde artar inşYaaaaa gerçekten mi sabahtan beri ağlıyorum negatif diye
5 ve üzeri gebelik kabul edilir. Evet değer düşük ama geç tutunmuştur belki 2 gün sonra tekrarlarsan anlaşılırKızlar 7.gün 5 çıktı beta doktorum negatif değil dedi ama çok düşük değil mi sizce de
canım cok erken kan vermıssın 7.gun belkıde sımdı tutundu ,Kızlar 7.gün 5 çıktı beta doktorum negatif değil dedi ama çok düşük değil mi sizce de
7 Şubat test günüm o zamana kadar bekleyim geç tutunma gibi bir şey okuyor mu tüp bebekte bilemedim5 ve üzeri gebelik kabul edilir. Evet değer düşük ama geç tutunmuştur belki 2 gün sonra tekrarlarsan anlaşılır
Yaaaa inşallah canım öyledir dua edinn bana dacanım cok erken kan vermıssın 7.gun belkıde sımdı tutundu ,
ınsallah saglıkla yukselır
İnşallah10.gün bir daha yaptırın güzel bir şekilde artar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?